Etusivu » Huhtikuu 2021 – yllätysten kuukausi!

Huhtikuu 2021 – yllätysten kuukausi!

Kiitos huhtikuu 2021 – kohtelit hyvin minua. Kuukauden väriteema oli todellakin vihreä. Tämä tuli heti mieleen katsellessani ylläolevaa kuvakollaasia. Huhtikuu sisälsi paljon yllätyksiä. Kevät alkoi todella vauhdikkaasti ja sitten kaikki tyssäsi valkoiseen takatalveen. Meillä täällä rannikolla sitä lunta sitten tulikin runsaasti. Nytkin vielä takapihalla on lunta varjopaikoissa.

Huhtikuun isoin asia oli blogin siirto bloggerisa WP-pohjalle. Tämä on ensimmäinen virallinen postaus, jonka kirjoitan uudella pohjalla ja itselleni totaalisesti uudessa virtuaalisessa maailmassa. Tässä on vielä paljon opeteltavaa ja viilattavaa blogin ulkoasun suhteen. Olen todella tyytyväinen vaihtoon. En yhtään ihmettele WordPressin suosiota kotisivujen ja blogipohjien käytössä. Pikku hiljaa minullekin aukeaa tämä logiikka ja se on loppujen lopuksi helppo. Ennen kaikkea nämä lisäosat ovat huippuja, kunhan vielä opin käyttämään yoastia ja kaikkea muuta kivaa. Facebookin jakaminen sujuu nyt paljon helpommin ja samoin mobiiliversio on toimivampi. Blogeja luetaan paljon puhelimen kautta ja bloggerin mobiiliversiossa jää monta blogin oleellista osiota näkemättä. Mikä tärkeintä WP-pohjassa pystytään kommentoimaan puhelimella! Tämä ei onnistu bloggerissa.

Huhtikuun suosituimmat postaukset

1. Poimintoja viikolta 13/2021 – pavlova, kukkakurssi, tikkitakkeja – Pääsiäsisen postauksessa tein eka kerran Pavlovan. Lopputulos oli todella herkullinen vaikka teinkin sen valmisainepussista. Joskus on helpompi mennä sieltä missä aita on matalin.

2. Huhtikuun väriteema – metsänvihreä – Huhtikuun ensimmäisessä asupostauksessa kirjoittelin kevään voimaväristäni vihreästä. Tämä värisävy on hiipinyt ihan huomaattomasti suosikkeihini. Talvella luottotakkini oli vihreä maxipituinen Makian toppis ja nyt keväällä olen kulkenut Arketin tikkitakilla. Nyt kesäksi hankin viime viikolla aivan ihastuttavan safarihenkisen Heartmaden jakun.

3. Tankoparsapiirakka (VHH / Keto) – kaksi eri vaihtoehtoa! – Tankoparsa kuuluu kevään suosikkiraaka-aineisiin. Teen viikottain jotain tästä vihreästä herkusta. Olin jo pitempään etsinyt toimivaa piirakkapohjaa keto-ohjeella. Tämä ohjeen löysin sattumalta facebook sivuilta. Postaukseen tein kahdella eri täytevaihtoehdolla piirakoita. Molemmat onnistuivat hyvin. Näistä voi jokainen valita omansa.

Tervetuloa kauan odotettu toukokuu!

Jokohan sitä uskaltaa sanoa, että kevät on täällä! Kevään riemukulku alkaa luonnon herätessä pikku hiljaa. Jokainen aamu vie meitä kohti vihreämpää luontoa. Nautitaan näistä hetkistä! Toukokuu on yksi lempikuukausistani!

1 Comment

  1. 10.5.2021 / 12:22

    Tulinpas tänne vielä vain sinulle huhuilemaan, että näyttää kyllä hyvälle :). Muutosten myötä sinusta taisi tulla samalla itsenäinen bloggaaja? Hyvä sinä.

    WP:ssä on samassa paketissa niin paljon hyviä ominaisuuksia, että jos käynnistäisin blogin nyt, en itse perustaisi sitä muulle alustalle kuin WP:lle. Vanhan blogialustan materiaalin siirtäminen on työläs, mutta kuten kohdallasi näkee, ei kuitenkaan täysin mahdoton projekti.

    Maailma muuttuu ja bloggaajan tulee muuttua sen mukana. Joskus muutos edellyttää alustan vaihtamista nykyaikaisemmaksi.

    Menestystä ja pitkää ikää uudella ja tyylikkäällä blogialustallasi!


Looking for Something?