Etusivu » Poimintoja viikolta 13/2021 – pavlova, kukkakurssi, tikkitakkeja

Poimintoja viikolta 13/2021 – pavlova, kukkakurssi, tikkitakkeja

// postaus sisältää saatuja pr-tuotteita//

//pääsiäisen pavlova//

Suunnitelmiini on kuulunut jo pitempään kokeilla marengin tekoa ja erityisesti olen halunnut tehdä pavlovan. Ennen pääsiäistä saamani pr-lähetys sisälsi todella mielenkiintoisen tuotteen. Tämän helpompaa ei voisi pavlovan teko olla! Dr Otkerin marenkijauheeseen tarvitsee lisätä vain vesi ja sen jälkeen vain oma luovuus peliin.  Itse päädyin tekemään pavlova kakun mansikoilla ja pensasmustikoilla. Lopputulos oli hyvä ja juuri sopivan kokoinen kakku kahvipöytään. Seuraavaksi voisin kokeilla tehdä erivärisiä pikkumarenkeja. 

// Pääsiäisen kukkakurssi//

Osallistuin pääsiäisviikolla pienelle kukkakurssille, jossa teimme spiraalitekniikalla pääsiäiskimpun. Olipas jälleen kiva osallistua pitkästä aikaa tapahtumaan ja tehdä käsillään jotain. Kurssille osallistui vain rajoitusten mukainen määrä ihmisiä, joten turvavälit olivat kunnossa. Kukilla saamme kivaa piristystä arkeemme.

//kevään tikkitakki//

Arketin tikkitakki on herättänyt paljon huomiota instassa. Kevään mittaan törmäsin lehdissä ja somessa näihin tikkitakkeihin, joten aloin etsiä itselleni sopivaa. Ihan sattumalta törmäsin Arketin kausialessa todella kivaan malliin. Tarkoitukseni oli tilata ruskea mutta olin auttamattomasti liian hidas tilaukseni kanssa ja jouduin tyytymään vihreään. Loppujen lopuksi tämä oli kuitenkin se minun värini eli mitäpä sitä hyväksi koettua väriä vaihtamaan. 

Olen pitänyt takin alla paksua Zaran tikkiliiviä ja näin minun ei ole ollut kylmä vaihtelevissa kevätsäissä. Talvitopat olen jo pessyt kaikki pois. Harmittavasti kevät on ottanut takapakkia tällä viikolla mutta tämähän on ihan normaalia meidän keväässä. Pääsiäisen jälkeen se kevät joka tapauksessa alkaa. 


Rentoa viikonjatkoa ? Pidetään huoli itsestämme ja läheisistämme ?

 -tuulanneli
Looking for Something?