Etusivu » Kevään farkkutyyli, tästä tykkään!

Kevään farkkutyyli, tästä tykkään!

Heippa kaikille ja aurinkoista toukokuun alkua! Toukokuu kuuluu ehdottomasti lemppareihin ja samoin farkkutyyli jakun kanssa. Tästä vain tykkään sata lasissa. Olen aina tykännyt svenskien rennosta tyylistä, jossa yhdistellään farkkuja erilaisten jakkujen kanssa. Viime keväänä hankin itselleni monen vuoden jälkeen vaalean pellavajakun. Poikkeuksellinen kevät tyhjensi kalenterin tapahtumista ja jakun käyttö jäi vähäiseksi. Vähän tämä harmittaa mutta onneksi jakku on niin klassinen, että siitä on iloa moneksi vuodeksi ja tänä keväänä se on yhtä ajankohtainen kuin vuosi sitten.

House of Dagmarin jakun yksilölliset yksityiskohdat tekevät jakusta mielenkiintoisen. Hihan suut ovat leveät ja napit on korvattu neppareilla. Samoin materiaali on pellavan ja puuvillasekoite, joten jakkuun kuuluu pieni käyttörypistyminen. Jakun oversized linjat tekevät jakusta toimivan niin arkeen kuin juhlaan. Ruotsalaisen House of Dagmarin mallistolle on tyypillistä omaleimaisuus, hillitty elegantti minimalistisuus ja he ovat usein edellä aikaansa. Jakkuni on ollut supersuosittu tuote heidän SS19  mallistossaan. Me täällä lahden toisella puolella tulemme pikkasen perässä.

Nämä kuvat on otettu viikko sitten lauantaina. Toivottavasti se paljon puhuttu lumipommi väistää Vaasan seudun. Eiköhön se yksi koettu takatalvi riitä tälle keväälle. Olen suunnitellut golfkauden aloittamista viikonlopulla. En ole koskenut mailoihin yli puoleen vuoteen, joten on jännä nähdä kuinka lyönti on talvehtinut. Viime kesänä löysin jälleen pelaamisen innon rennolla otteella ja toivottavasti sama fiilis jatkuu tänä vuonnakin. Odotan niin innolla meidän yhteisiä peli-iltoja ja sitä ainaista pientä nahistelua siitä, miten golfia pelataan. Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!

8 Comments

  • 8.5.2021 / 20:16

   Näin uutisista, että teille iski todellinen lumipommi! Toivottavasti sulaa nopeasti!

 1. 7.5.2021 / 09:15

  Ai että, pian pääsee käyttämään farkkutakkeja ja muita kesäisiä vaatteita!
  Mukavaa toukokuuta!?

  • 8.5.2021 / 20:23

   Kiitos paljon, täälläkin odotellaan jo into piukassa kesää ja lämpimiä kelejä!

 2. 7.5.2021 / 10:31

  Sinä se olet aina niin tyylikäs ja sulta saa kivoja asuinspiksiä 🙂

  • 8.5.2021 / 20:23

   Voi kaunis kiitos sinulle ihanainen!

 3. 8.5.2021 / 08:49

  Itse todella odotan kesää ja toivon, että tämä kylmä vaihe olisi pian ohi. Kivan rento asu.

  • 8.5.2021 / 20:24

   Kiitos paljon Melissa. Ensi viikolla pitäisi lämmetä, toivotaan näin!


Looking for Something?