Etusivu » Huhtikuun väriteema – metsänvihreä

Huhtikuun väriteema – metsänvihreä

//postaus sisältää kaupallisia linkkejä * ja saatuja tuotteita//
 
Kevään voimavärini on ollut vihreä, joka tuntuu vaan sopivan niin moneen asukokoniasuuteen. Innostukseni vihreään alkoi talvitakin myötä ja nyt se on jatkunut keväisen tikkitakin kanssa. Huvittavinta tässä on se, että jouduin tyytymään tähän vihreään sävyyn. Löysin tikkitakin sesonkialesta ja silmäni iskivät ensimmäisenä ruskeaan takkiin. Olin vaan auttamattoman hidas ostopäätökseni kanssa, joten ruskeat tikkitakit menivät ja jäljellä oli enää vihreä vaihtoehto. Loppujen lopuksi tämä vihreä on ollut kuitenkin se parempi vaihtoehto vaatekaappiini.
 
Olen aina ollut maanläheisten värien ystävä takeissa. Tällä hetkellä omistan peräti yhden mustan tikkitakin. Usein takin muoto ja linjat tulevat paremmin esille juuri muissa väreissä kuin mustissa. Joskus mietin sitä, että kuinka kivalle katukuva näyttäisi ilman mustia ulkoilutakkeja. Ainakin itse saan instan kautta paljon kehuja takkieni väreistä.
Yhteistyönmerkeissä valitsin Cellbesin mallistosta vihreän cargopaitiksen, joka on todellinen käytännöllinen vaate moneen menoon. Paitiksen materiaalinan on pehmeästi laskeutuva ja ihanasti kiiltävä viskoositwill. Todella monikäyttöinen paitis niin yksinään kuin liivin tai jakun kanssa. Paitiksen väri matsaa täydellisesti Busnelin liivin kanssa. Tyylikäs kokonaisuus syntyy aina paitiksen ja liivin ollessa sävy sävyyn.
 
Uskon, että tästä tulee yksi luottopaitiksista valkoisten rinnalla. Paitiksen materiaali on myös sen verran paksua etteivät kaikki makkarat näy ja siltikin paitis laskeutuu kauniisti.
Vannon tiukkojen pillifarkkujen nimeen. En tiedä mikä siinä on, että palaan aina takaisin tiukkaan linjaan. Cellbesin joustavat jeggingsit ovat paras löytö pitkään aikaan. Nämä istuvat kuin hanskat päälle! Housuissa on korkea vyötärö ja istuvuutta parantava leveä vyötäröresori. Harvoin olen törmännyt näin täydellisesti istuviin pöksyihin. Täyden kympin pillifarkut!
 
Tiesitkä, että Cellbesin nettikaupasta löytyy hyvä valikoima kenkiä ja sporttisia sneakereita hyvällä hinta-laatusuhteella. Tamariksen nahkatennareissa on iskunvaimennukseen Touch It -ominaisuus, joka mukautuu askelten mukaan. Tamaris on itselleni tuttu saksalainen brändi vuosien takaa. Olen elämäni aikana myynyt useamman parin näitä Tamariksen loistavia käyttökenkiä asiakkaille. Tamariksen lestiin ja laatuun voin luottaa!
Rentoa viikonjatkoa ? Pidetään huoli itsestämme ja läheisistämme ?
 

-tuulanneli
Cargo paitis // Cellbes täältä (klik)*
Musta Jeggingsit // Cellbes täältä (klik)*
Tamaris // Cellbes täältä (klik)*
Tikkitakki // Arket
Tikkiliivi // Busnel
* mainoslinkki

Looking for Something?