Etusivu » Tiistain lista ja kuulumiset

Tiistain lista ja kuulumiset

Mikä oli viikon paras juttu? -Sunnuntaina vietimme prinsessamme synttäreitä pikkasen etuajassa. Hupsista kuinka aika kuluukin nopeasti. Ihan äskettäin silittelin vastasyntyneen tummia hiuksia. Nyt sidon pampulalle 2-vuotiaan Ellin vaaleita kauniita hiuksia. 


Mikä yllätti menneellä viikolla? – Takatalvi yllätti totaalisesti meidät täällä Vaasan alueella. Meillä talvet ovat yleensä vähälumisia mutta tänä talvena onkin sitten ollut lunta yllin kyllin. Tätä kirjoittaessani meillä on vieläkin lunta. Sunnuntaina tullessamme kotiin päin Tampereelta, niin lumiraja tuli vastaan vasta noin 50 kilometriä ennen Vaasaa. 


Mikä oli viikon huonoin huonoin juttu? – Eipä nyt tule mieleen mitään suurempia asioita. Takatalvikin toi minulle muutaman rauhallisemman työpäivän, jotka otin lämmöllä vastaan. Rästihommat on nyt hoidossa. 


Arvosana kuluneelle viikolle? – ihan mukiinmenevä viikko arvosanalla 9.

Viikon asu? – Kevään suosikkeihin kuuluu ehdottomasti farkkupaitis. Löysin yhteistyön merkeissä aivan ihastuttavan farkkupaitiksen Cellbesin** valikoimista. Tässä on materiaalina pehmeä, kudottua ja kulutuspestyä denimiä. Malli on vähän pidempi ja sivusaumoissa on taskut. Uskon, että tästä tulee luottovaatteeni kesäksi.


Kokeilin tätä puseroa tuplademininä farkkujen kanssa mutta nyt ei toiminut. Värit eivät vaan yksinkertaisesti sopineet yhteen. Valkoisten farkkujen tai pellavahousujen kanssa farkkupaitis toimii loistavasti.


Viimeisin ostos? – Olen pitempään etsinyt raidallista neuletta ja löysinkin sen vihdoin Zaran nettikaupasta. Se on jännä kuinka joskus, jonkun perusneuleen etsiminen voi ottaa lujille. Löysin ensimmäiset raitaneuleet helmikuussa mutta ne olivat keinosekoitteita. Ihmettelin silloin kauniiden raitaneuleiden keinomateriaaleja. Onneksi odotin ja nyt minulla puuvillainen neule kesäksi.

Miten olet voinut? – Viimeiset viikot ovat menneet tiiviisti työkiireinen parissa. Nämä viikot ovat kiireisimmät minulle, kun kesätyöntekijät eivät ole vielä paikalla. Odotankin innolla heitä jo töihin. Nuorten kanssa on kiva tehdä töitä. Saan todella paljon boostia heidän innokkuudestaan tulla kesätöihin ja koen itseni etuoikeutetuksi päästessäni opastamaan nuoria työelämän alkupoluilla. 


Meistä jokainen muistaa varmasti oman ensimmäisen kesätyöpaikan. Tämän yritän itsekin muistaa, koska se kuinka perehdytän heitä vaikuttaa pitkälle. Meillä aikuisilla vanhoilla konkareilla on tärkeä tehtävä oman hiljaisen tiedon siirtämisessä.


Millä fiiliksellä tulevaan viikkoon? – Odotan jo toukokuuta ja kevään puhkeamista kukkaan. Samoin olen innoissani uudesta blogipohjastani, jonka julkaisen toukokuun alussa. Olen siirtämässä vihdoin ja viimein blogini WP-pohjalle. Olen suunnitellut sitä todella kauan ja nyt huhtikuussa päätin toteuttaa muutoksen. Onneksi tekniikka on kehittynyt ja vanha aineisto siirtyi näppärästi uudelle pohjalle. Minulla on ollut graafikko apuna pohjan suunnittelussa ja samalla uudistin logoni. Toivotaan, että saan tästä boostia blogin kirjoittamiseen.

Rentoa viikonjatkoa ? Pidetään huoli itsestämme ja läheisistämme ?

Pitkä farkkupaitis // Cellbes**

Valkoiset farkut // Lindex

Tikkitakki // Arket

Raitaneule // Zara

Sneakerit // Pavement


Looking for Something?