Etusivu » viisi viikon varrelta

viisi viikon varrelta

Viikon hymy – Aurinkoisen sää saa aina hymyn huulille. Täytyy myöntää, että parin päivän ankeat tunnelmat on pois pyyhitty. Kevät tulee sittenkin! Se on jännä kuinka sää vaikuttaa meidän mielialaan vaikka kuinka yrittäisi säilyttää peruspositiivisen asenteen, niin kyllä se siipi vähän laahaa maassa pimeänä päivänä.
Viikon mietelause – Voiko tätä enää paremmin sanoa! Minulla on ollut kiireinen kuukausi takana. Kuitenkin olen saanut todella paljon aikaa ja olen ehtinyt kirjoittaa blogiakin epäsäännöllisen säännölliseen tahtiin. Olen keskittänyt energiani ihan vain omaan perusturvalliseen ja tavalliseen arkeen. Täytyy myöntää, että voin todella hyvin tällä hetkellä. Minulla ei ole ollut yksinkertaisesti aikaa mihinkään negatiiviseen. 
Viikon muisto – Instagram tarjoilee näitä muistoja silloin tällöin. Pieni hymy nousille huulille kuvan myötä. Insparaatiokuva voisi olla ihan vaikka tämän kevään muotilehdistä. Nämä kauniit lilan sävyt ovat vasta tänä keväänä iskeneet läpi täällä Suomessa. Useassa mallistossa on mukana juuri näitä kauniita vaaleanpunaisen ja herkän lilan sävyjä. 
Viikon vihersmoothie – Olen ihan koukussa! Lehtikaali, avocado ja kauramaito sekä vähän proteiinijauhetta, näistä syntyy tämän hetkinen ykkössmoothie. Tänään töiden jälkeen ihmettelinkin miksen tee näitä useammin. Talviaikaan syön liian vähän vihreää ja tämä on minulle yksi parhaimmista keinoista syödä sitä vihreää.

Kuva // Click by Nelly
Viikon #bloggerontheroad -kuva. Tulevana viikonloppuna tiiraillaan jälleen tapahtumia ja näytöksiä kameran linssin läpi. Mielenkiintoinen viikonloppu tiedossa. Meillä on perinteinen Muoti ja Brunssia tapahtuma lauantaina. Edellisellä kerralla olinkin Helsingissä, joten nyt on kiva olla taas mukana. Kiitos Nelly tästä kivasta kuvasta. Tilannekuvat on aina parhaita!


Mukavaa viikonjatkoa murut ja nautitaan kevään tulosta!

tuulanneli

10 Comments

 1. satu
  Kirjoittaja
  10.4.2019 / 20:10

  Ihanan positiivinen postaus ja niin keväiset kuvat 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.4.2019 / 05:53

   Kiitos Satu 🙂 Kevät on niin upea aikaa!

 2. Annukka || @happyannukka
  Kirjoittaja
  11.4.2019 / 05:02

  Vihersmoothiet on kyllä hyviä. Itse lisään joukkoon usein vähän puristettua limee ja päärynää tuomaan hapokkuutta ja makeutta. Tykkään kun eri maut yhdistyvät.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.4.2019 / 05:54

   Hei, kuulostaa hyvältä, täytyypä kokeilla 🙂

 3. Tuula's life
  Kirjoittaja
  11.4.2019 / 09:19

  Kiva viisikko! Tuon vihersmoothie ohjeen nappaan. Ja päärynää myös minä tulen siihen lisäämään joukkoon. Ja ihana tuo viikon hymy!
  Mukavaa loppuviikkoa Tuulanneli <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.4.2019 / 05:56

   Kiitos ihana Tuula 🙂

   Täytyypä kokeilla myös päärynää joukkoon. Smoothiet on helppo tapa syödä vihreää 🙂

 4. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  11.4.2019 / 18:00

  Positiivisuutta pitää välillä hakea (se karkaa jonnekin), mutta kun sen löytää, niin silloin on vaan parempi olla.
  Aivan ihana tilannekuva <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.4.2019 / 06:00

   Kiito Outi 🙂

   Meidän arjesta löytyy paljon pieniä positiivisia asioita 🙂 Negatiivisuudelle ei saa antaa valtaa. Tottakai meidän arkeen kuuluu aina takapakkeja. Se on ihan normaalia elämänkulkua mutta niihin ei saa jäädä roikkumaan vaan jatkaa matkaa 🙂

   Mukavaa viikkoa Outi 🙂

 5. Minna M
  Kirjoittaja
  12.4.2019 / 05:05

  Vihersmoothiet ja muutkin smoothiet maistuisi, mutta olen vain kovin laiska niitä tekemään. Kivan positiivinen postaus ja hyvät kuvat, etenkin tuo viimeinen.
  Aurinkoista viikonloppua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.4.2019 / 06:01

   Kiitos Minna 🙂

   Minullakin noiden smoothien tekeminen ei ole aina helppoa. Blogatessa sattuu ja tapahtuu. Itse tykkään kanssa tuosta Nellyn tilannekuvasta!


Looking for Something?