Etusivu » silkin kosketus, viikonloppu ja kestotyylihaaste

silkin kosketus, viikonloppu ja kestotyylihaaste

Kylläpäs viikonloppuun sisältyi paljon tunnerikkaita tapahtumia. Harvoin kirjoittelin täällä blogissani mitään politiikkaan liittyvää mutta nyt täytyy myöntää, että jännäksi menee uuden hallituksen rakentaminen. Tulossa siis todellinen heikkalaatikkoleikki isojen poikien kesken. Parasta oli kuitenkin, että naisia valittiin eduskuntaan 92. Se on suurin määrä naisia Suomen eduskuntavaalihistoriassa. Hyvä me! Niin ja sitten pelattiin vähän naisten jääkiekkoa. Olimme juuri menossa nukkumaan, kun muru laittoi television kanavan jääkiekolle juuri sen surullisen maalin aikana. Huh, huh emme voineet katsoneet loppuun asti ottelua.

Viikonlopun mieleenpainuvin urheilusuoritus oli ehdottamasti Tiger Woodsin voitto Majorissa. Katsoin eka kerran golfkilpailuan loppuun asti televisiosta ja jotenkin Tigerin nouseminen johtoon ihan viimeisillä väylillä vei mukanaan. Hyvä osoitus siitä, kuinka koskaan ei saa antaa periksi. Monien epäonnistumisien jälkeen sinulla on mahdollisuus onnistua, kun vain uskot itseesi. 
Muutama sana tästä ihastuttavasta silkkipuserosta. Tässä kohtaan voin sanoa, että materiaalilla on todellakin väliä. Silkin kosketus iholle on taianomainen. Luonnonmateriaali laskeutuu kauniisti tehden vaatteesta miellyttävän pitää. 

Sovituskopissa ihastelin paidan hyvää istuvuutta ja sitten kurkkasin tuotelappua. Löytyihän se selitys, miksi paitis vaan tuntui niin hyvältä heti ensi kosketuksella. Tässä kohtaan muistutan taas siitä, että laadun ostaminen kirpaisee ostohetkellä mutta maksaa itsensä takaisin vuosien saatossa. Ajattomat ja yksinkertaiset linjat toimivat vuodesta toiseen. Asusteilla saat uutta ilmettä paitikselle. 
 

Tulihan ne vihdoinkin kevätkelit ja nahkatakin voi ottaa käyttöön. En voi olla hehkuttamatta tätä vaaleaa nahkatakkia, jonka olen hankkinut jo parikymmentä vuotta sitten. Takki pölyyntyi monta vuotta vaatekaapissa kunnes tämän bloggaamisen myötä löysin sen uudelleen. Muutama vuosi sitten etsin asukuviin vaaleaa kevättakkia, kun törmäsin tähän takkiin vaatekaapissani. Nahkatakilla kerätään muuten huima määrä kestotyylipisteitä.

Olen joskus aikaisemmin sivuuttanut tätä Tankin lanseeraamaa kestotyylihaastetta, jonka tarkoituksena on herättää meitä kuluttajia arvostamaan vaatteita ja miettimään omia kulutustottumuksia. Heitämme vaatteita liian helposti pois, kun voisimme käyttää niitä pitempään. Huollamme vaatteita ja kenkiä huonosti. Tämä on myös allekirjoittaneen kompastuskivi. Tämän mielenkiintoisen teeman ympärille taidanpa haastaa itseni tekemään muutaman postauksen.


Aurinkoista viikkoa ja mukavaa pääsiäisenodotusta!

tuulannelisilkkipaitis // Repeat
housut // Lindex
nahkatakki // vintage
sneakerit // Pavement
pikkulaukku // vintage
aurinkolasit // Céline


6 Comments

 1. Life with Satu
  Kirjoittaja
  16.4.2019 / 08:10

  Vaatteiden huolto on kyllä itselläkin täysin retuperällä. Huollan kengät kyllä kun otan esille uusia kausikenkiä ja laitan vanhoja pois, mutta siihen se jääkin. Vaatteiden kanssa olen täysin käsi kyllä.

  Itse koetan panostaa siihen että käytän kaapissa olevia kaikkia vaatteita mahdollisimman paljo ja monipuolisesti. Katson ensin kirpparilta jos haluan jotain uutta ja muutenkin pyrin pitämään määrät kohtuudessa. Ei se helppoa ole, sen verran kauan tuli ostettua paljon enemmän kuin on tarpeen, mutta hiljalleen tässä oppii.

 2. JonnaH.
  Kirjoittaja
  16.4.2019 / 17:26

  Mä olen kans kaivannut nahkatakkikelejä. Pyörällä ajaessa ei aamuisin ihan vielä tarkene, mutta päivällä menisi hyvin.

  Kaunis takki! <3

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  16.4.2019 / 17:27

  Täytyy tunnustaa, että itse kävin kyllä äänestämässä, mutten tullut vaalilähetystä seuranneeksi – vasta seuraavana päivänä vilkaisin kuinka kävi 😀

 4. Niina Juutilainen
  Kirjoittaja
  17.4.2019 / 09:02

  Mukavan kuuloinen viikonloppu, toivottavasti uusi viikkokin on lähtenyt käyntiin kivoissa merkeissä! Ainakin säät ovat meitä hellineet =)

  Ja juu on todella mielenkiintoista jäädä seuraamaan tuota eduskunnan hiekkalaatikkopeliä! Ehkäpä toivoa on kun vaihtuvuus edustajissa oli melko suuri, uusi porukka voi tuoda uusia tuulia =) Ja naiset rokkaa!!!

 5. Art LilyKristin | M.Hartikainen
  Kirjoittaja
  17.4.2019 / 09:16

  Upea asukokonaisuus, näyttää todella hyvältä <3 Itse suosin pääsääntöisesti juuri ajattomia vaatteita, jotka kestävät aikaa 🙂

 6. Marianne
  Kirjoittaja
  19.4.2019 / 11:09

  Tosi kaunis asukokonaisuus! Pukee sinua todella hyvin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?