Etusivu » Behind the scenes – luonnollista kauneutta

Behind the scenes – luonnollista kauneutta

// Sisältöyhteistyö Kika´s Natural Green Beauty & Spa //
Tänään kurkistamme kulissien taakse. Vietin muutama viikko sitten sunnuntaiaamupäivän seuraten Kika´sin valmistautumista Häämessuille. Mielenkiinnolla seurasin kuinka näppärästi ammattilaiset loihtivat upeat lookit. 

Marika pyörittää Vaasan keskustassa luonnonmukaista hoitolaa ja shoppia Kika´s Natural Green Beauty & Spa. Nimensä mukaisesti hoitola keskittyy täysin luonnonmukaiseen kosmetiikkaan ja hoidoissa käytetään vain luonnonkosmetiikkaa. Heidän valikoimastaan löytyvät mm. Esse Skincare, INIKA Organic, Natulique, Abloom, Klinta ja Care of Gerd. 

Inika Organic on 100% sertifioitu, vegaaninen ja orgaaninen mineraalimeikkisarja. Sarjan on perustanut terveysguru Miranda Bond. Olen pari vuotta sitten jo tutustunut tähän sarjaan ja silloin testailin juuri meikkivoitteita ja mineraalipuutereita. Ihastuin jo silloin luonnolliseen ja kevyeen lopputulokseen. 

INIKA Organicin meikit hellivät ihoasi ja runsaiden pigmenttien avulla ne korostavat kauneuttasi. Tänä päivänä onkin aivan huippua, käyttäessä luonnonkosmetiikkaa sinun ei tarvitse tinkiä sävyistä, pigmenteistä, pysyvyydestä tai omasta lookista. Luonnonkosmetiikasta löytyy valikoimaa yhtälailla kuin perinteisestä  kosmetiikasta. Lopputuloksena on kaunis hehkuva meikki ilman kemikaaleja. 

Iriksen morsiuskampaukseen innoittajana oli Frida Kahlo. Minusta aivan ihastuttava idea. Kampauksesta syntyi todella luonnollisen kaunis ja yksilöllinen. 
  
Kika´sin valikoimiin on viime syksyn tullut Natulique, joka tanskalainen luonnonmukainen orgaaninen hiustenhoitosarja. Tästä tuotelinjasta löytyvät myös ammattikäyttöön olevat hiusvärit. Esimerkiksi minulle tehtiin viimeksi tällä sarjalla vaaleat raidat. Lopputulos oli kertakaikkiaan upea ja hiuksissani oli aivan upea luonnollinen kiilto värjäyksen jälkeen. Palaan tähän sarjaan myöhemmin.

Lopuksi vielä morsiammien lookit näytöksessä. Yksinkertaiset valkoiset pellapuvut ovat Maria Rak -mallistosta. Kika´sin morsian lookit olivat piristävän freesit häänäytöksessä ja luonnollisen yksinkertaisen kauniit.


tuulanneli

  // Kika´sin hoitolapalveluihin ja tuotesarjoihin voit tutustua täältä (klik) //      

10 Comments

 1. Sonja
  Kirjoittaja
  8.4.2019 / 20:34

  Mahtavat morsiuslookit! 🙂 Ammattilaiset osaa kyllä loihtia kaikenlaista!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.4.2019 / 06:16

   Tämä oli mielenkiintoinen projekti valokuvata ja olla mukana seuraamassa! Kivaa vaihtelua blogiin.

 2. Minna M
  Kirjoittaja
  9.4.2019 / 05:04

  Kauniita meikkejä! Ja miten raikkailta nuo valkoiset asut näyttävät. Mielellään käyttäisin luonnonkosmetiikkaa. Ainoastaan ripsiväristä en ole löytänyt kestävää tuotetta luonnonkosmetiikasta.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.4.2019 / 06:19

   Luononkosmetiikasta löytyy tänä päivänä yllättävän laadukkaita tuotteita. Väripigmentit pysyvät ja sävyjä löytyy yllinkyllin. Ripsarit ovat olleet minullekin vähän ongelmallisia.

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  9.4.2019 / 05:41

  Upea meikki 🙂 Itselleni INIKA on jäänyt hieman tuntemattomammaksi vaikka nimi toki on tuttu.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.4.2019 / 06:20

   INIKA on loistava meikkisarja, josta löytyvät meikkituotteet niin arkeen kuin juhlaan. Kannattaa tutustua 🙂

 4. Panda
  Kirjoittaja
  9.4.2019 / 21:43

  Miten kaunis tuo kukkakampaus – meikeistä puhumattakaan <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.4.2019 / 06:21

   Iriksen kukkakampaus oli aivan huippu 🙂 Kauniit yksinkertaiset lookit toimivat aina.

 5. Marianne
  Kirjoittaja
  14.4.2019 / 13:56

  Ihanat lookit! Luonnollisuudesta ja kukista iso plussa <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.4.2019 / 06:22

   Eikö olekin kauniit morsiuslookit! Luonnonkosmetiikan käyttäjän ei todellakaan tarvitse tinkiä mistään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?