Etusivu » viisi viikon varrelta – nastakengät, takinkääntöä ja aamubrunsseja

viisi viikon varrelta – nastakengät, takinkääntöä ja aamubrunsseja

Viikko sitten ostin itselleni ei niin muodikkaat kengät, jotka olivat kuitenkin paras ostos tänä talvena. Yhden viikon kävelin töihin omaa terveyttäni uhmaten ennen kuin annoin periksi. Maanantaina marssin urheilukauppaan ostamaan kunnon nastakengät. Nyt kävelen aamuisin reippaasti ja turvallisesti töihin. Kävelylenkit Hansin kanssa sujuvat nyt ihan leikiten eikä tarvitse pelätä liukastumista, jos Hans näkee jotain mielenkiintoista.

Nastakenkien käytännöllisyyden ja turvallisuuden ymmärsin vasta nyt näillä jäätikkökeleillä. Nämä ovat ne ainoat oikeat kengät liukkauden estoon. Itse en usko pitoa lupaaviin kitkapohjiin. Tottakai ne pitävät tietyissä keliolosuhteissa mutta nastat toimivat joko kelillä takuuvarmasti.

Nainen saa muuttaa mielipidettään, eikös näin? Viikko sitten vannoin mustien pillifarkkjen nimeen. Lauantaina sovittelin into piukassa valkoisia leveälahkeisia housuja. Jos tarjolla olisi ollut kuvan ruskeat housut, niin olisin napannut ne heti mukaan. Kevään uusi työvaatelook on vaan ihku! Olen aina tykännyt tästä sporttisesta tyylistä ja paksujen lenkkareiden kanssa se on minun näköinen.
Tämä kuva on lauantaiaamun brunssitilaisuudesta. Kikas järjesti Beautyboost tilaisuuden teemalla talvi-ihon hoito. Hyvin ajankohtainen aihe juuri nyt, kun iho tuntuu korpulta pakkasten jälkeen. Marika piti aiheesta todella mielenkiintoisen luennon. Lauauntainaamun tilaisuus oli ruotsinkielinen tilaisuus yhdessä Frukostflickorna. Järjestämme Marikan kanssa kevään aikana suomenkielisiä kauneusbrunsseja kolmella eri teemalla; kirkastava ihonhoito, luonnollinen hiustenhoito sekä kevään juhlameikit ja hiukset. Lisäinfoa tulossa ihan kohta!
Sunnuntaina teimme tämän talven ensimmäiset laskiaispullat. Instakuvassa mainitsin; ettei minulle riitä yksi vaan niitä pitää olla vähintään kaksi. Täytteenä näissä herkuissa on klassinen paksu mansikkahillo. 
Miltä kuulostaisi kukkakimppu kotiin tuona perjantaisin? Meillä vaasanseudulla tämän mahdollistaa digitaalinen kukkakauppa Edenflowers. Tämän innovatiivisen yrityksen takaa löytyy nuori yrittäjä Jennie McCrea. Tämä kukkakauppa löytyy vain todellakin netistä mutta kaupan palveluihin kuuluvat kaikki sidontapalvelut niin perhejuhliin kuin surutilaisuuksiin.

Jennien kukkakaupassa on mahdollista tehdä myös kuukauden kestävä kestotilaus. Näin saat kuukauden ajan kauniita arkikimppuja kauden väreissä suoraan kotiovellesi joka viikko. Jennie on toimittanut minulle pienen kukkakimpun perjantaisin yhteistyön merkeissä. Nuoria yrittäjiä on aina kiva tuode esille! Käyppä tutustumassa Edenflowers -kukkakauppaan täällä (klik).
Rentoa alkavaa viikkoa kaikille!

-tuulanneli
12 Comments

 1. Marjo
  Kirjoittaja
  26.2.2019 / 10:51

  Minulla tuli aikoinaan IceBugit kun olin vetänyt yhdet kunnon lipat Minnien kanssa jäisellä tiellä. Edelliset kestivät yli 10 vuotta ja viime talvena ostin uudet. Ihan ehdottomat koiralenkeillä ja muutenkin talvella ettei kaadu. Kauniilta ne eivät todellakaan näytä mutta siitä viis jos pysyn pystyssä.

  Teillä ollut kiva brunssi ja hei, laskiaispullia olen jo itsekin syönyt kaksi. Totta kai hillolla kun olen allerginen mantelille.

  Kivaa viikkoa ja rapsuja Hansille ♥

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.2.2019 / 17:24

   Itse taiteilin omaa terveyttä uhmaten yhden viikon ja sitten Jarkko vei minut urhelukauppaan ostoksille. Nyt en ole sitten muita kenkiä käyttänytkään. Vaaratilanteet syntyvät nyt siitä, kun lähden kaupungille normaalikengillä.

   Se on kiva omassa kaupungissa tapahtuu kaikkea kivaa!

   Mukavaa viikkoa ja rapsut Minnielle!

 2. Annukka
  Kirjoittaja
  26.2.2019 / 11:20

  Itse kanssa puntaroin pitkään Ice Bugin nasta- ja kitkapohjaversioiden välillä, mutta päädyin kitkoihin. Pitkälti ihan niitten nastojen inhottavan ropinan vuoksi (olen saanut riesakseni ärsyttävän yliherkän kuulon 🙁 ), mutta näillä jäätikkökeleillä nastat olisi varmasti vielä paremmat. En vaan oikein koskaan muista tällaisia kelejä olleen näin pitkään. Voi tosin muisti jo pätkiä :).

  Ihanan keväisiä kuvia <3.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.2.2019 / 17:31

   Moikka Annukka 🙂

   Tottakai nastat ropisevat aika ärsyttävästi mutta kyllä siihen tottuu! Nastat ovat vaan niin superturvalliset. Täytyy myöntää etten tajunnut tätä juttua ennenkuin nyt. Minulla on työmatka aika jäinen, koska minun kävelyreitti ei kuulu ns. ensimmäisenä huollettaviin!

   Koiralenkillä en enää uskaltaisi lähteä ilman nastoja 🙂

 3. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  28.2.2019 / 11:20

  Aika liukasta on nyt ollut. Helsingin keskustassa jäät ovat onneksi sulaneet kaduilta, mutta vielähän tssä voi tulla lunta ja paljonkin.

  Kaunis kimppu, pidän tuollaisista luonnollisista ja vähän rönsyävistäkin kimpuista nyt.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.2.2019 / 17:38

   Meilläkin on jo keskustassa sulanut jäät pois. Täällä kaupunginlaidalla on sitten jäätikkökelit ja nastoille on käyttöä.

   Jennien kukkakimput ovat todella kauniita 🙂

 4. Diiskuneiti
  Kirjoittaja
  28.2.2019 / 13:09

  Nainen saa aina muuttaa mieltään – mä olen mieheni silmissä oikein kuuluisa siitä 😀 Pitävät kengät ovat ehdoton tässä kelissä, monet kaatuneet niin pahasti, että ovat vammautuneet iäksi 🙁

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.2.2019 / 17:45

   Täällä kanssa on aikamoinen takinkääntäjä ja joskus tuntuu, että mielipiteet muuttuvat tiuhaan tahtiin!

   Nastat ovat superturvalliset!

 5. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  28.2.2019 / 13:16

  Nastakengät on omallakin hankintalistalla, pitääkin muistaa niitä huomenna kauppareissulla tsiigailla!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.2.2019 / 17:50

   Suosittelen nastakenkiä! Talven ehdottamasti paras ostos!

 6. hannamaria
  Kirjoittaja
  28.2.2019 / 18:25

  Oon nastakenkien (tai edes niiden kiinnitettävien nastapohjallisten) hankintaa miettinyt, mutta vielä en ole asiaan käestänyt suuremmin. Ehkä pitäisi, kohta ei varmaan kelejä näille enää olekaan 😀

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.3.2019 / 08:14

   Itsekin odotan, että nämä kelit muuttuvat ja jäätikkökelit ovat historiaa! Onneksi nastakengille on käyttöä vielä monena talvena tulevaisuudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?