Etusivu » Iris optikon sydämellinen silmälasi-ilta ❤️

Iris optikon sydämellinen silmälasi-ilta ❤️

// Postaus yhteistyössä Iris Optikko //
Tervetuloa mukaan sydämelliseen silmälasi-iltaan, jota vietimme ystävänäpäivänä Iris optikolla. Illan aikana tutustuimme Célinen, Atelier Swarovskin ja Monclearin upeisiin kehyksiin ja aurinkolaseihin. 

Iris Optikon mallistoihin olettekin törmänneet usein täällä blogissani. Iris Optikko on vaasalainen yksityinen optikkoliike, joka toimii perinteisiä menetelmiä vaalien, moderneilla työvälineillä ja suurella sydämellä. Heiltä löydät ne uusimmat kehysuutuudet sekä ammattitaidolla tehnyt silmälasit. Esimerkiksi viimeisimmät Diorin silmälasini on hankittu Iris optikolta. Käytän kaksiteholaseja, joten linssien pitää hyvät etteivät silmäni mm. väsy näyttöpäätetyössäni. 

Näytöksessä oli mukava kolmen huippubrändin kehykset ja aurinkolasit. Brändit ovat meille tuttuja myös muista yhteyksistä.

Célinen me tunnemme designlaukuista ja minimalistisista vaatelinjoista sekä ajattomasta huipputyylikkyydestä. Céline -nainen on itsevarma omasta tyylistään. Tämä jo 75-vuotias ranskalainen muotihuone on edelleen ajankohtainen ja heidän mallistojaan odotetaan aina innolla. Célinen kehykset ovat modernit ja klassiset yhtä aikaa. Tiesitkö muuten, että kehykset tehdään käsityönä ja tuotteet numeroidaan yksilöllisesti.

Atelier Swarovski on tuttu meille korumaailmasta. Itselleni heidän silmälasimallisto olikin uusi tuttavuus. Swarovskin laseista huokuu ylellisyys ja luksus. Kristallit hehkuvat kehyksien yksityiskohdissa itseoikeutetusti. Kehykset valmistetaan Marcolin-eyewear tehtaalla Italiassa.

Monclear on tullut tunnetuksi muhkeista, extralaadukkaista untuvatakeista 1980 -luvulla. Heidän mallistostaan kuvaavat retrohenkisyys, sporttisuus ja omaleimaisuus. Heidän design on mielenkiintoinen, jonka ymmärtää vasta kehyksen ollessa kädessä. Mallisto on nuorekas, joka kunnioittaa perinteitä ja ajattomuutta. Monclearin filosofiaa kuvastaa hyvin; ”Syntyä vuorille – elää kaupungissa ”

Olen aina tykännyt näyttävistä aurinkolaseista. Aivan upeaa, että tänä päivänä löytyy hyvät valikoimat jokaiselle jotain. Onneksi muoti suosii sekä isoa että normaalia kehystä. Näin meidän on helpompi valita juuri se oikea meidän kasvonpiirteille. Aurinkolasien valinnassa onkin tärkeää, että lasit istuvat hyvin ja vastaavat meidän silmien tarpeita joko vahvuuksilla tai ilman sekä erikoislinsseillä.

Ammattitaitoinen optikkoliike on paras vaihtoehto niin silmälasien kuin aurinkolasien hankinnassa. Jokaisen meidän silmät ovat ainutlaatuiset. Ammattitaitoinen optikko osaa valita juuri sinulle sopivat ja huolella mitoitetut silmälasilinssit. Ei ole olemassa kahta samanlaista silmäparia tai linssiratkaisua. Esimerkiksi Iris optikolla on käytössä Visioffice 2 mittauslaite silmien ja näkötavan mittaukseen. Näillä mittausarvoilla saadaan tilattua yksilöllisesti räätälöidyt ja hiotut silmälasilinssit kuten esimerkiksi Essilor Varilux Xclusive 4D -moniteholinssit.
 
Näytöksen kampaukset ja meikit olivat kampaamo Mimo Hair käsialaa. Oma huomioni kiinnittyi näihin aivan ihastuttaviin kiharipilviin. Erityisesti Riikan kampauksen pinnit toivat muistoja mieleen. Tänä keväänä näemmekin jälleen pinnejä paljon kampauksissa. Pinneillä saat helposti tehtyä kevään yhden tärkeistä hiusslookeista. Siloita etutukka sivulle kauniisti pinneillä ja näin tukka ei taatusti valahda silmille. Tervetuloa rakkaat pinnit takaisin!

Näytöksen kauniista asukokonaisuuksista vastasi Karisma Vaasa. Carola stailaa aina näytökset niin varmalla ammattitaidolla. Kuvia katsomalla varmastit allekirjoitat saman, että kehykset ja aurinkolasit kruunaavat lookin. Näytöksessä vaihdettiin kivasti kehyksiä sisääntuloissa. Näin saatiin vaihtelua ja eri vaihtoehtoja esiteltäväksi. 

Eikö olekin raikas look tässä kuvassa! Tämä tuo mieleen retromuistoja jostain todella kaukaa. Silmälasimuoti kiertää ympyrää ja moni asia tulee aina uudelleen trendien huipulle.

Vuosien saatossa itselleni on kertynyt kiitettävästi erilaisia aurinkolaseja. Olen aina luottanut ns. merkkilaseihin ja siksi ne ovatkin rakkaita aarteitani. Onneksi muoti kiertää ympyrää ja vuosia sitten ostetut arskat ovatkin jälleen taas ajankohtaiset. Merkkilasien laadun tunnet aina istuvuutena ja ajattomana tyylikkyytenä. Tässäkin pätee se sama totuus, että laadun ostaminen kirpaisee ostohetkellä mutta vuosien päästä kiität järkevää ostopäätöstä. Jos lasien kanssa tapahtuu onnettomuuksia, niin ammattiliikkeeseen voit aina palata. Omasta kokemuksesta voin kertoa, että heillä löytyy varaosia niin kehyksiin kuin aurinkolasiin.  

Kiitos Iris optikolle aivan ihastuttavasta illasta. Samoin haluan kiittää Célinen edustajaa Hennaa upeista kehysstailauksista. Mikäli löysit näistä omat unelmakehykset, niin ota yhteyttä Iris optikkoon. Yhteystiedot löydät tästä (klik).

Iris optikko on yksityinen, ketjuun kuulumaton optikkoliike ja näin he voivat vapaasti valita, mitä tuotteita he pitävät valikoimassaan. Heillä on todella laaja valikoima merkkikehyksiä, aurinkolaseja sekä piilolaseja kaikenlaiseen näkemiseen ja kosmeettisiin tarpeisiin. He pyrkivät hankkimaan sinulle haluamasi tuotteen, jos heidän valikoimistaan ei löydy.


Sydämellisin silmälasiterveisin 

-tuulanneli


// Näytöksen silmälasikehykset ja aurinkolasit Iris Optikko, lisäinfoa täältä täältä (klik) //
Vaattet ja kengät // Karisma Vaasa
Hiukset ja meikit // Mimo Hair I Beauty I Eco
Näytöksen suunnittelut ja toteutus // Katriina Koskiniemi-Väisänen

12 Comments

 1. Melissa
  Kirjoittaja
  24.2.2019 / 14:12

  Kivoja laseja 🙂
  Itsellä myös kaksitehot ja pitää olla tuo keltainen linssi suojaamassa silmiäni valolta.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.2.2019 / 17:38

   Kiitos Melissa 🙂

   Ammattitaitoinen optikko osaa valita juuri ne oikeat linssit meille!

 2. Minna M
  Kirjoittaja
  24.2.2019 / 16:39

  Silmälaseille minulla ei ole ollut vielä tarvetta. Aurinkolaseissa myös minua viehättää näyttävät lasit. Hiuksiani ei ole kiharrettu koskaan, mutta kivaltahan nuo mallien kiharapilvet näyttää!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.2.2019 / 17:40

   Minä muistelen usein kanssa aikaa ilman laseja mutta nyt olen niihin vuosien saatossa tottunut!

   Kiharat kampaukset olivat todella kivat vaihteeksi 🙂

 3. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  24.2.2019 / 17:14

  Olipa hyvännäköisiä silmälaseja ja aurinkolaseja. Minä olen jo päättänyt, että seuraavat lukulasien pokat tulevat olemaan punaiset 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.2.2019 / 17:44

   Punaiset linssit kuulostavat todella upeilta! Punainen on aina raikas väri ja pirteyttä päivään 🙂

 4. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  25.2.2019 / 05:33

  Vautsi mitä kehyksiä! Hienoa, että nykyään silmälasit (ja aurinkolasit) toimii myös asusteena.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.2.2019 / 17:48

   Kiitos Mari 🙂

   Aurinkolaseilla saa todella kivaa twistiä moneen asuun!

 5. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  25.2.2019 / 07:02

  Saitpas aikaan silmälasihimotuksen – ja itse asiassa pitäisi päivittää myös vahvikkeelliset aurinkolasit. Minulla on ollut todella monta vuotta mustat Hulkkosen valitsemat silmälasit ja ne ovat olleet niin oman tyyliseni, etten ole kokenut minkäänlaista tarvetta päivittää niitä 🙂
  Olipa hyvin stailattu näytös ja upeat mallit! Trendikkään klassista, silti näyttävää. Hyvä tiimi!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.2.2019 / 17:52

   Ammattilaisen valitsemat aurinkolasit todellakin toimivat usean vuoden ajan. Minun rakkaat vahvuudella olevat Jimmy Choon aurinkolasit taitavat olla ainakin 5 vuotta vanhat. Se on jännä kuinka otan aina ne esille vaikka minulla on uusia aurinkolaseja 😉

   Näytös oli ammattitaidolla stailattu. Näitä on kiva kuvata ja tehdä!

 6. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  25.2.2019 / 16:04

  Mulla on missiona hankkia vielä joskus ihan kunnolliset aurinkolasit noiden halpisten rinnalle – noihin olen tullut päätyneeksi, koska jotenkin kummasti ne aurinkolasitkin aina johonkin tuntuvat hukkuvan o.O

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.2.2019 / 17:54

   Kunnollisiin aurinkolaseihin kannattaa aina satsata. Laatu maksaa itsensä aina takaisin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?