Etusivu » viisi viikon varrelta – ajanhallintaa, uudet silmälasit, tupsupipo!

viisi viikon varrelta – ajanhallintaa, uudet silmälasit, tupsupipo!

Heippa kaikille ja pirtsakkaa pakkaspäivää! Taas viikko hurahti todella nopsaa ja perjantaissa ollaan. Tällä viikolla talvi tuli takaisin rytinällä ja nyt pukeudutaan lämpimästi. Etsin taas kaappien kätköistä yhden lempparipipoistani. Valkoinen tupsupipo kuuluu  ehdottomasti näihin paukkupakkasiin. 
Torstaina osallistuin energisoiva työyhteisö -tapahtumaan. Mielekiintoinen tilaisuus työhyvinnoin, johtajuuden ja ajankäytön hallinnan parissa. Tilaisuus järjestettiin uudessa upeassa tilassa Vaasan Innovaatio Centerissa. Pikkasen oli rakennustyöt myöhässä aikataulusta mutta upea ja ainutlaatuinen tila on valmistumassa meille Vaasaan.

Yksi päivän teemoista oli kognitiivinen ergonomia ja saanko keskeyttää?  Hyvin ajankohtainen aihe tänä päivänä työelämässä. Meidän työpäivät ovat nykyään hyvin katkonaisia ja täynnä keskeytyksiä. Meiltä edellytetään joskus aikamoista multitaskaamista. Tiesitkö, että esimerkiksi 10-15min kuluu ennen kuin sähköpostikeskeytyksen jälkeen palautuu meneillään olevaan tehtävään. 

Tyrnismoothie antoi kivasti potkua ja energiaa iltapäivään. Niin ja nämä tarjottavat pitivät sokerittoman tammikuuni linjassa. Olin jo vähän varautunut pieneen lipsahdukseen mutta hyvinvointiteemaan sopien kahvitauko oli todella terveellinen. Samoin meille pidettiin tehokas taukojumppa. Tällä konseptilla pidetyistä koulutuspäivistä pidän sata lasissa!

Päivämme päättyi Jari ”Bull” Mentulan kanssa. Aika yllättävä esitelmöijä, vai mitä? Jari pohti suhdettamme aikaan ja siihen kuinka arvostamme sitä. Hänellä oli hyvin käytännönläheinen ja omakohtainen kokemus asiaan. Aika on nyt. Meillä kaikilla on käytössä sama määrä tunteja vuorokaudessa. Nämä arvokkaat tunnit kannattaa käyttää hyvin ja itselle tärkeisiin asioihin. Jos haluat jotain, toteuta se nyt eikä sitten kun…..
Ne löytyivät ihan vahingossa – nimittäin uudet silmälasit. Menin ihan muissa asioissa piipahtamaan Iris Optikolla. Kysyin ohimennen kevään uusista kehyksistä, koska olin päättänyt tänä keväänä hankkia uudet rillit. Tuula ojensi minulla uudet Diorin ruusukullan väriset kehykset ja olin totaalisesti myyty. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. En uskonut todeksi, että ne löytyisivät näin helposti. Nukuin viikonlopun yli ja menin maanantaina uudestaan. Nyt odottelen uusia rillejäni ?

Suomen talviluonto on juuri nyt kertakaikkiaan upea! Valkoiset hanget, pakkasen kuuraamat puut ja pakkasaurinko. Tämä kuva on otettu perjantaina ennen puolta päivää, kun aurinko pilkahteli. 


Mukavaa viikonloppua kaikille, ulkoillaan ja nautitaan!

-tuulanneli


10 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  20.1.2019 / 08:50

  Luento kuullostaa hyvältä ja antoiselta – loistavaa myös kun hyvinvointi on huomioitu tauolla 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.1.2019 / 19:39

   Päivä oli todella antoisa ja luennot antoivat paljon ajateltavaa. Kahvitarjoilu oli loistava ja taukojumppa aivan huippua!

 2. Emma // Haaveita ja hauiskaantoja
  Kirjoittaja
  20.1.2019 / 09:44

  Ihana tuo viimeinen kuva! <3 Suomen luonto näyttää totisesti parastaan, harmi, että ihastelen sitä flunssan kourissa vain ikkunasta! Mutta Joensuussa on kyllä pakkastakin -22, että ehkä parempi pysytellä sisällä.. Tupsupipo on parasta näillä keleillä! Ostin itsekin sellaisen kunnon paksun pipon, jossa on sisällä vielä tuplavuori villaneuloksen alla! <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.1.2019 / 19:55

   Kiitos Emma 🙂

   Talviluonto on nyt kertakaikkiaan upea. Olen ihan näiden postikorttimaisemien lumoissa. Tottakai pakkasta on vähän liikaa!

 3. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  20.1.2019 / 09:47

  Mielenkiintoisen oloinen koulutuspäivä, kiva kun ei ole vaan paikallaan istumista vaan pääsi välillä myös jumppaamaan :D.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.1.2019 / 19:57

   Päivä oli todella huippu ja taukojumppa parasta! Ainakin jaksoi kuunnella tarkasti mitä Jari Mentulalla oli sanottavaa 🙂

 4. Marjo
  Kirjoittaja
  20.1.2019 / 19:19

  Aika ihanat pokat olet löytänyt! Noista pitää saada kuvat sitten kun olet saanut ne vahvuuksilla 🙂 Uskon, että sopivat erinomaisesti.

  Luonto on nyt ihanan valkoinen mutta pakkanen vähän vähentää russeliriiviön lenkki-intoa. Vaikka on takki päällä näyttää Minnie palelevan. Kohta täytyy siirtyä pitkäpunttiseen haalariin ja töppösiin.

  Kivaa uutta viikkoa ja toivottavasti nähdään pian <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.1.2019 / 20:13

   Kiitos Marjo 🙂

   Nyt odottelen into piukassa uusia rillejäni. Halusin tällä kertaa todella yksinkertaiset ja hengettömät kehykset. Diorin design on huippua!

   Meillä on kanssa siirrytty pitkäpunttiseen haalariin. Voi sitä riemua, kun voi temmeltää lumihangessa 🙂

   Kivaa viikkoa ja rapsut Minnielle!

 5. Minna M
  Kirjoittaja
  21.1.2019 / 05:29

  Mahtavankuuloisessa koulutuksessa olet ollut. Ja luminen luonto. Niin kaunista on ollut!
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.1.2019 / 20:15

   Kiitos Minna 🙂

   Koulutuspäivät ovat aina kivoja. Joka kerralla tarttuu jotain kivaa ajatusta mukaan 🙂

   Mukavaa viikkoa sinulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?