Etusivu » Ivalo – Ivana Helsinki – vastuullinen muoti

Ivalo – Ivana Helsinki – vastuullinen muoti

// Yhteistyössä IVALO ambassor -ohjelman kanssa //
Viime vuoden nousevia puheenaiheita ovat olleet erilaiset vastuullisuusteemat niin omassa kuluttamisessa kuin globaalisessa mittakaavassa. Meistä kukaan ei ole voinut välttyä näiltä aiheilta. Itsekin olen ollut näiden aiheiden äärellä ja miettinyt mitä minä pieni kuluttaja voin tehdä. Onko minun valinnoista mitään hyötyä? Tiedän etten pysty pelastamaan koko maailmaa mutta jokainen pienikin teko vie asioita eteenpäin.
Itselleni on aina ollut lähellä sydäntä pienten yritysten tukeminen ja esilletuominen. Samoin pukeutumiseni punainen lanka on ajattomuus, helppo yhdisteltävyys ja luonnonmateriaalit. Siksi yhteistyö IVALOn kanssa on luontevaa. Haluan olla tukemassa omalta osaltani heidän selkeää ja rohkeaa konseptia. 

IVALO sovellus lanseerattiin lokuussa 2016. Nyt IVALO palvelee kattavana eettisen muodin verkkokauppana. Ivalon kautta kuluttajat voivat ostaa suoraan tuotteita yli 348 eettiseltä ja nousevalta muotibrändiltä. IVALOlla ei ole omaa varastoa, vaan muotibrändi vastaa tuotteiden toimituksesta sekä tuotetietojen lisäämisestä IVALO markkinapaikkaan.

Kahden vuoden aikana IVALO on päässyt todistamaan murrosta muotimaailmassa. Tällä hetkellä on polttava tarve kauppapaikalle, missä kuluttaja pääsee tutustumaan uusiin suunnittelijoihin sekä tekemään viisaita ja kestäviä ostopäätöksiä. Meillä kuluttajillakin on erilaisia vaatimuksia vastuullisuuden näkökulmista. Toisille se on eettisesti tuotettuja materiaaleja, toiselle ajattomuutta ja monelle lähellä valmistettuja yksilöllisiä vaatteita. 
Ivana Helsinki on meille monelle tuttu brändi, joka yhdistää skandinaavista tunnelmaa ja slaavilaista raakaa melankoliaa herkällä otteella. Ivana Helsinki on vahvasti mukana IVALOssa. Erityisesti itselleni tutuinta Ivanalta ovat mekot. Ivana Helsinki ei keskity designissaan viimeisimpien muotitrendien seuraamiseen vaan printeista ja designin muodoista huokuu aina ajattomuus.

Tämä kuvan Susu Dress toimii vuodesta toiseen. Postauksessa yhdistin sen mustan Vietto-neuletakin ja rentojen Palladium -talvikenkien kanssa. Olen pitänyt mekko myös nahkahousjen kanssa ja housutytölle se toimii niin loistavasti! Muutama vuosi sitten pidin paljon mekkoja ja olen aina tykännyt mekoista varsinkin paksujen sukkahousujen kanssa. Susu mekko saa naisellisen säväyksen nilkkureilla tai nauhakengillä.
IVALOn joukkorahoitus
IVALO on käynnistänyt joukkorahoitushankkeen, jonka tarkoitus on mahdollistaa kuluttajille helppo tapa tehdä eettisiä valintoja ja ostoksia. Osallistumalla joukkorahoitukseen kuluttajat pääsevät IVALOn lisäksi osaksi monen kansainvälisen muotibrändin kasvutarinaa. IVALO kannustaa kuluttajia tekemään parempia, kestäviä muotivalintoja. 

Lue lisää joukkorahoituksesta täältä (klik)

IVALOn joukkorahoitushanke on lähtenyt hyvin käytiin ja sen takaa löytyy tunnettuja vaikuttajia ja star-up-sijoittajia. Ivalo on toiminut nyt pari vuotta ja konsepti on toimiva. Nyt on aika ottaa seuraava askel. Eeettinen muoti on yksi nopeimmin kasvavista muodin segmenteistä. Kuluttajien tietoisuus on lisääntynyt ja pikku hiljaa muutosta alkaa tapahtumaa ostokäyttäytymisessä.


Mitä vastuullisuus muodissa sinulle merkitsee?

-tuulanneliSusu Dress // Ivana Helsinki, (saatu blogin kautta)
Neuletakki // Vietto (saatu blogin kautta)
Untuvatoppis // Saki
Nilkkurit // Palladium
Tupsupipo // vintage

12 Comments

 1. Nimetön
  Kirjoittaja
  23.1.2019 / 07:55

  Nuo Palladium kengät ovat kivannäköiset.Vastaavatko hyvin kokoaan vai ovatko pientä kokoa kun eivät ole suomalaiset?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.1.2019 / 19:02

   Nämä minun Palladiumit ovat jo ainakin viisi vuotta vanhat. En ole käyttänyt näitä vuosiin mutta nyt kovilla pakkasilla ne ovat olleet todella aivan huiput!

   Minulla on normaalisti koko 39 ja näistä minulla on koko 40.

 2. Melissa
  Kirjoittaja
  23.1.2019 / 10:42

  Minulle on ekologisuus ensimmäinen asia myös pukeutumisessa, siksi kierrätysvaatteet on oma valintani.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.1.2019 / 19:07

   Se on hyvä, kun nämä asia ovat pinnalla enevissä määrin. Se oli hyvä juttu, että esimerkiksi viime vuoden turhake oli pintamuoti. Tekstiiliteollisuus kuormittaa todella paljon meidän luontoa 🙂

 3. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  23.1.2019 / 17:15

  Tuo mekko on aivan ihana <3 Minä yritän ostaa vaatteita paljon kierrättäen ja parasta on, kun löytää jotain kotimaista vaatetta omakseen.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.1.2019 / 19:26

   Kiitos, tykästyin itsekin mekkoon. Siinä on jotain mikä kiehtoo! Tänä päivänä tekee kirppareilta tosi hyviä löytöjä.

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  23.1.2019 / 17:32

  Tuo mekko on aivan ihana – ja tuo väri! <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.1.2019 / 19:27

   Kiitos Mira. Vähän väriä vaateekaappiin kevääksi 🙂

 5. Teresa S
  Kirjoittaja
  23.1.2019 / 21:50

  Joukkorahoitus näyttää nyt olevan trendi saman alan liikkeissä. Hyvä niin , tätä ajatusmaailmaa on helppo tukea.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.1.2019 / 18:11

   Joukkorahoituksen avulla moni pääsee osallistumaan hyvän asian puolesta. Pienistä puroista kasvaa aina jotain isompaa!

 6. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  24.1.2019 / 04:50

  Mielenkiintoinen postaus, oli mulle täysin uusi juttu tuo ivalo. Mutta eniten mua ihastutti tuo huikean ihana mekko! <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.1.2019 / 18:13

   Kiitos Mari 🙂

   Mekko on kiva piristys vaatekaappiin. Pieni ripaus jo kevättä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?