Etusivu » Viisi viikon parasta

Viisi viikon parasta

Viikon kosmetiikkalöytö oli Gayan mineraalimeikkivoide. Osallistuin Vaasan Keskusapteekin mielenkiintoiseen asiakasiltaan. Paikalla olivat Naistaivaan ihana sisaruskaksikko esittelemässä  -417 mineraalipohjaista kosmetiikkasarjaa. 

Nyt olen viikon pyöritellyt aamuisin kabukia. Gayan mineraalimeikkivoiteessa yhdistyvät meikkivoide, peitevoide, puuteri ja aurinkosuoja eli neljä tuotetta yhdessä. Olen ollut todella positiivisesti yllättynyt meikkivoiteen toimivuudesta ja siitä kuinka luonnollinen pohja sillä syntyy. Varsinkin näin kesällä suosin kevyempää ja luonnollisempaa meikkipohjaa.

Viikon jäätelökuva ja asuinspiraatiota Ellesta. Aika makeet nuo punaiset nahkahousut ja sävy sävyyn sopii hyvin Aino mansikkajäätelö. Tämä oli palkintoni itselle kivan golfkierroksen jälkeen.
Viikon valkoinen housuasu, johon ihastuin Muotia ja Brunssia -tapahtumassa. Valkoisista housuista on tullut minulle näköjään pakkomielle. Tämä kokonaisuus ihan huutaa allekirjoittaneen nimeä. Punaiset lenkkarit kruunaavat kokonaisuuden. Tässä on hyvä esimerkki siitä kuinka muuten yksinkertainen asukokonaisuus saa todella trendikkään ilmeen, kun valitaan värikkäät kengät. Valkoisilla tossuilla asu olisi aika pliisu!
Viikon kenkärakkautta vannotaan tänään Nude of Skandinavian nimeen. Olin totaalisesti pähkinöissä näiden kenkien kanssa. Olen niin iloinen, että meille kuluttajille on tarjolla kauniita värejä sneakereissa. Nuden malli on todella naisellisen kaunis ja tottakai pastelliväri tekee tossuista todella houkuttelevat. 
Viikon luontokuva tulee tottakai viheriöiltä. Tämä kevät on yllättänyt meidät golfarit positiivisesti. Kevät tuli yllättäen ja mikä parasta näyttää siltä, että lämpö on tullut jäädäkseen. Tällä viikolla on tarkoitus jo vähän kilpaillakin. Katsotaan miten tytön käy. Olen sen verran kilpailuhenkinen ja jokin niissä kilpailuissa viehättää vaikka en todellakaan pärjää. Ainakin pelitaidot kehittyvät kilpaillessa. Keskittyminen on aivan toista luokkaa kuin normi harkkakierroksella.

Tässä ihan muutama poiminta viime viikolta. Kuinka sinun viikkosi on lähtenyt käyntiin?Aurinkoa päivääsi!
-tuulanneli13 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  23.5.2018 / 06:24

  En olekaan tuosta Gayasta aikaisemmin kuullut, pitääkin tutustua tarkemmin sarjaan 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.6.2018 / 16:15

   Gaya oli todella mielenkiintoinen tuttavuus. Mineraalimeikkivoide levittyi todella hyvin kabukin avulla iholle. Ihana tasainen ja kevyt lopputulos!

 2. Nina / Merikapteenin vaimo
  Kirjoittaja
  23.5.2018 / 08:37

  Tsemppiä kisoihin 🙂 Oletko käynyt pelaamassa Kalajoella? Siellä on hyvä kenttä 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.6.2018 / 16:15

   Kiitos Nina, Käymme kerran pelisesongin aikan Kalajoella. Se on yksi lempikentistäni.

  • Nina / Merikapteenin vaimo
   Kirjoittaja
   2.6.2018 / 16:59

   No kiva kuulla 🙂 Meidän kotikonnuilla <3 Äiti onkin ollut monena vuotena siellä töissä, tänä kesänä ei taida olla. Äiti on houkutellut kentälle mukaan "maila-tytöksi", mutta en ole saanut inspistä mennä 🙂 Ehkä joskus. Kun menette tänä kesänä, viehän kentän gentleman bossille Esalle terveisiä jos häntä siellä näkyy 🙂

 3. Katta
  Kirjoittaja
  23.5.2018 / 16:51

  Ihanat punaiset kengät kiinnittivät huomion. ☀️ Myös tuo monitoimimineraalimeikkivoide. Toimiiko todella? -Katta /Arki(paska)ruokaa

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.6.2018 / 16:17

   Punainen on todellinen voimaväri. kyllä mineraalimeikkivoide toimi todella hyvin. en itsekään aluksi uskonet, että se voisi peittää minun couperosan mutta niin se vain peittyi kuten kuvasta näkyy!

 4. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  23.5.2018 / 17:49

  Kivalta kuulostaa sinun viikkosi. Täällä viikko on ollut todella täynnä työtä…vähän jo liiaksi. Tsemppiä kisaan ja aurinkoa päiviisi!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.6.2018 / 16:18

   Kiitos Outi 🙂

   Kiirettä pitää myös täällä päässä!

 5. Melissa
  Kirjoittaja
  24.5.2018 / 05:07

  Punainen on lempivärini <3 Nuo punaiset kengät ovat ihanat.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.6.2018 / 16:20

   Punainen on vaan niiiiin upea väri! Omat punaiset tossut ovat nyt hakusessa!

 6. Minna M
  Kirjoittaja
  24.5.2018 / 10:42

  Punaiset kengät kiinnittivät minunkin huomioni. Ennen minulla oli aina jotain punaista. (Kengät, kassi, hiukset). Nyt olen vuosia vältellyt punaista. Ehkä olisi aika palata vanhan voimavärin käyttäjäksi.
  Ihanaa loppuviikkoa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.6.2018 / 16:24

   Kyllä ehdottamasti kannattaa kokeilla uudestaan punaista! Tänä keväänä on ollut todella paljon punaista tehosteväriä pukeutumisessa.


Looking for Something?