Etusivu » Whamisa – tehohoitoa decolteelle ja herkälle iholle

Whamisa – tehohoitoa decolteelle ja herkälle iholle

Muistatko sinä huolehtia decolteen ihosta? Itselläni tämä herkän ihoalueen hoito tulee usein  laiminlyötyä. Sain testattavaksi ihastuttavan Whamisan Damask Rose Petal Mist -kasvosuihkeen, joka on yli 95 %:sti luomua. Whamisasta on tullut kevään aikana yksi suosikkisarjoistani, joka on lunastanut paikkansa kauneusrutiineissani.
Talvisin decoltee on suojassa vaatteiden alla, joten auringonsäteet eivät paljoa pääse iholle. Kevään tullessa tämä alue ottaa usein ensimmäisenä vastaan juuri ne auringon vaaralliset UV-säteet. Koska decolteen sidekudos sisältää vähemmän talirauhasia, on iho tällä alueella ohuempaa ja täysin erilaista kuin muualla vartalossa. 

Whamisan Damask Rose Petal Mist -kasvosuihkeen ruusunterälehtiuute auttaa kiinteyttämään ja kirkastamaan ihoa vahvistaen samalla ihon luontaista suojaa. Tätä olen suihkuttanut aamuin ja illoin sekä kasvoille että erityisesti decolteen alueelle. Aloe Maculatan ja norsunkorvan (Sea Grape) uutteet korvaavat kokonaan veden, jolloin koko tuote saadaan raaka-aineiltaan iholle hyödylliseksi.
Whamisan tuotteiden fermentoidut aineosat sisältävät korkeimpia antioksidanttipitoisuuksia ja ravintoaineita kuin samojen ainesosien ei-fermentoidut versiot. Itse käymisprosessi tuottaa myös muita ihon kannalta edullisia ainesosia. Lisäksi käyminen auttaa hajottamaan raaka-aineet helpommin imeytyneiksi aineosiksi, joilloin ihomme höytyy niistä tehokkaammin.
Whamisan Organic Flowers Toner olen hehkuttanut täällä blogissa jo muutamassa postauksessa (klik). Käytän tätä yhdessä ruususuihkeen kanssa decolteelle. Iho kosteutuu todella tehokkaasti ja imaisee kaikki tehoaineet tämän jälkeen. Molemmat tuotteet ovat loistavia decolteen todella herkälle iholle. Yhdessä tehokkaiden fysikaalisten aurinkosuojien kanssa ne suojaavat ihoa UV – säteiltä.


Tänään aloitin vapaapäiväni tällä ihastuttavalla Whamisa Organic Seeds &Rice Hydrogel Maskilla. Aivan mielettömän upea naamio, joka kosteutti ja kirkasti ihoa loistavasti. Vietin aamulla rentouttavan puolituntisen terassilla nauttien samalla aamun hiljaisuudesta. Mikä ihana tapa aloittaa vapaapäivä. 


Oletko sinä jo tutustunut näihin Whamisan tuotteisiin? 


-tuulanneli


// tuotteet saatu pr-näytteenä maahantuojalta //

Whamisan jälleenmyyjiä ovat mm. Natural Goods Company, Jolie, Biodelly ja Ruohonjuuri
8 Comments

 1. Annukka
  Kirjoittaja
  24.5.2018 / 11:19

  Tilasin tässä joku aika sitten Whamisan silmänympärysvoiteen ja olen siitä tykännyt tosi paljon. On mun mielestä laskenut turvotusta, joka on mun silmänympärysongelma.

  Merilevänaamioita (olikohan ne sellasia..), joita tilasin myös pari, en ole vielä kokeillut. Täytyykin muistaa..
  Ja eilen ilokseni huomasin, että Whamisaa näytti olevan myynnissä myös täällä meidän pikku Emotionissa. Jos sieltä löytyy tuota kasvosuihketta, voisin testailla. Decoltee on retuperällä ja aina se, johon ekalla golfkierroksella palaa se tuttu "kolmio", kun suojavoide unohtuu..

  Mukavaa vapaapäivää!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.6.2018 / 16:04

   Aivan ihana kuulla Annukka, että olet ollut tyytyväinen Whamisaan. Tuotteet ovat niin yksinkertaisia mutta tehokkaita.

   Decoltee on minullakin aina kovilla ja sen hoito unohtuu talvella ja sitten näin keväällä se usein "palaa" ensimmäisenä. Nyt olen käyttänyt suojavoiteita ahkerasti toukokuun helteissä ja decoltee on hyvässä kunnossa.

   Meilläkin oli Emotioniin tullut myyntiin Whamisaa.

   Kivaa golfviikkoa sinulle 🙂

 2. Maisa80
  Kirjoittaja
  24.5.2018 / 20:17

  En ole kokeillut Whamisanin tuotteita. Käytän tosi vähän kosmetiikkaa tai yleensä mitään, paitsi erilaisia kosteusvoiteita. Nyt olen tykästynyt yhteen dermosilin kosteusvoiteeseen.?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.6.2018 / 16:09

   Jos joskus törmäät Whamisaan niin kannattaa ehdottamsti kokeilla. Tuotteet ovat riittoisia ja ihan pieni määrä riittää.

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  25.5.2018 / 06:09

  Itse en ole vielä Whamisan tuotteita ehtinyt testaamaan, mutta ehdottomasti vielä joku päivä! 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.6.2018 / 16:10

   Kyllä näitä kannattaa todellakin testasta. Korealainen ihonhoitorutiini on mielenkiintoinen ja meillä on paljon opittavaa siitä!

 4. Laura
  Kirjoittaja
  25.5.2018 / 08:28

  Ei oo tullu kyllä kokeiltua! Rasvaan ihoa joka päivä, mutta atooppinen ihoni vaatii melkeinpä apteekista ostetut rasvat, joten hirveästi ei tule uusia tuotteita kokeiltua. Naamioita en taas käytä juuri milloinkaan, ja siinä asiassa pitäisi ehdottomasti skarpata! Harvemmin tulee ajateltua, että naamioita ja suihkeita voisi olla muuallekin kuin kasvoille. Dekolteeta tulee kuitenkin rasvailtua joka ilta, ja kieltämättä se on ensimmäisenä palamassa joka kevät.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.6.2018 / 16:13

   Minulla on kanssa atooppisuuteen taipuvainen iho. Olen löytänyt todella hyviä tuotteita juuri luonnonkosmetiikasta. Tottakai joukossa on ollut tuotteita, jotka eivät sovi iholleni. Suurin osa on ollut sopivia.

   Decoltee jää meillä todella usein huonolle kantimille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?