Etusivu » Viisi syksyn suosikkivaatetta

Viisi syksyn suosikkivaatetta

 

Heipparallaa kaikille! Takkatulen loimutessa on kiva palata vähän aurinkoisempiin syyssäihin. Meidän syksy oli tänä vuonna upea ja täynnä väriloistoa. Syksy tuntuu usein kesän jälkeen masentavalta mutta minusta siinä on paljon kivaakin. Pukeutumisessa syksy on minulle se lempparikausi. Rakastan kerrostaa vaatteita ja aidot villamateriaalit ovat vaan parasta. Kokosin postaukseen syksyn suosikkeja.

Schacket -villakangasjakku

Törmäsin ensimmäisen kerran näihin paidan ja takin yhdistelmiin elokuussa ja ihastuin heti ensi silmäyksellä. Monikäyttöiset ja käytännölliset paitajakut ovat kuuluneet aina suosikkeihini. Näiden alle on helppo kerrostaa vaatteita ja päälle voi heittää vielä vaikka tikkiliivin.

musta tikkiliivi

Syksyn yksi suosikkivaatteista oli ehdottomasti midimittainen musta tikkiliivi, josta muodostui vaatekaappini syksyn pukeutumisen peruspilari. Todella helppo työvaatteena ja toimi tilanteessa kun tilanteessa. Olen aina rakastanut liivejä ja nyt olen innoissani tämän luottovaatteen paluusta. Tikkiliivi oli mitä mainioin takin korvike alkusyksystä ja talven mittaan se oli kiva laittaa villakangastakin alle.

vaalea oversized neule

Mitä muhkeampi neule sitä parempi. Tämän pehmeän oversized neuleen syleilyyn on aivan ihana kietoutua. Naisella ei voi olla koskaan neuleita liikaa. Erehdyksien kautta olen oppinut tutkimaan neuleiden tuotelappuja. Satsaamalla villaan saat neuleille monta käyttövuotta. Samoin villaneuleista kannatta huoltaa rakkaudella, näin neule kestää monta vuotta.

Busnel villaneuletakki

Olin positiivisesti yllättänyt kuinka hyvin Busnelin pitkä villaneuletakki toimi välikausitakkina. Siirryin toppatakkiin vasta joulukuussa, tottakai tässä vaikutti meidän lämpöisempi syksy. Paksu laadukas neuletakki on lämmin ja laittamalla mustan tikkiliivin alle, pitenee neuletakin käyttöaika. Tämä maxipituus ja kaunis toffeenruskea sävy toimii vuodesta toiseen, joten meillä on edessä monta yhteistä vuotta.

Arketin neulemekko

Saanko esitellä monen asukriisin pelastajan? Musta perusneulemekko on vaan niin helppo ja eri asusteilla toimii tilanteessa kuin tilanteessa. Minimalistinen ARKETin mekon neulos on paksu ja näin mitkään vyötärömakkarat eivät näy. Mekko laskeutuu kauniisti, eikä takerru reisiin kiinni. Mekko on myös helppo hoitaa ja pitää kunnossa. Aidolle villalle riittää hyvä tuuletus ulkona.

Tässä syksyn suosikkeja. Syksyllä olin housutyttö mutta talven myötä minusta tuli hametyttö. Minulle on talvisin luonnollista käyttää mekkoja paksujen sukkahousujen ja maihareiden kanssa. Palataan talven suosikkeihin myöhemmin.


Rentoa viikonjatkoa ? Pidetään huoli itsestämme ja läheisistämme ?

 -tuulanneli

2 Comments

 1. Nimetön
  Kirjoittaja
  6.1.2021 / 14:31

  Kaikki asut olisin voinut laittaa päälleni eli tosi kivoja ja tyylikkäitä. Olen itse parin päivän päästä 53 vuotias ja nämä olivat ihan näköisiäni eli oma vaatekaappi koostuu myös samoista väreistä mutta ei näin hyvin aikaa kestävistä vaatekappaleista. Kiitos ideoista ja mukavaa alkanutta vuotta! Terkuin Päivi

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   10.1.2021 / 19:39

   Heippa Päivi ja kiitos aivan ihanasta kommentistasi.

   Todella kiva, että olet löytänyt inspiraatiota näistä minun postauksistani. Pukeutuminen ja tyyli eivät tunne ikärajoja.

   Oikein mukavaa alkanutta uutta vuotta sinulle 🙂


Looking for Something?