Etusivu » Somevuosi 2020 – suosituimmat instakuvat & postaukset

Somevuosi 2020 – suosituimmat instakuvat & postaukset

 

Heippa kaikille! Vielä yksi perinteinen vuosikooste eetteriin. Tällä kertaa päätin yhdistää suosituimmat instakuvat ja blogipostaukset samaan juttuun. Nämä kaksi somealustaa kulkevat toisaalta käsi kädessä mutta ne tavoittavat eri lukijakunnan. Kuluneen vuoden aikana on ollut mielenkiintoista seurata kuinka erilaiset asiat toimivat instassa ja blogissa. 

Olen miettinyt varsinkin loppuvuodesta blogin jatkuvuutta ja somessa viettämääni aikaa. Syksyn mittaan päädyin ratkaisuun, että blogi jatkuu vähän hitaammalla bloggaustahdilla. Blogissa toimivat ihan omat jutut. Kuten noista suosituimmista postauksista näkyy, niin ne hyvät postaukset elävät omaa maailmaansa googlessa. Blogi toimii myös minulle hyvänä kuva-arkistona instaa varten. Loppujen lopuksi blogi on minulle se rakkain harrastus, jonka pariin aina palaan.

Vuoden 2020 tykätyimmät instakuvat kertovat hyvin sen, mitkä kuvat toimivat instassa. Olin vähän pettynyt, kun yhtään kakkukuvaa ei löytynyt suosituimpien joukosta.  Itse seuraan myös instakuvien kattavuus- ja näyttökertalukuja, koska niin saan hyvää infoa kuvista esim. yhteistyökumppaneille. Niidenkin perusteella asukuvat ovat kaikkein suosituimpia.

Vohvelit (keto/VHH) ja ajatuksia ketoilusta

Tilastoja tutkiessani oli yllättänyt siitä, että mikä postaus oli ykkönen. Toisaalta tämä osoittaa sen, miten blogi puolustaa olemmassa oloaan. Tällä postauksella on ollut joka viikko lukijoita ja postaus löydetään googlehauan kautta. Tämä kannattaa muistaa tulevia postauksia suunnitellessa. Postauksien joukkoon on hyvä sijoittaa mielipiteitä ja jotain infoa sisältäviä juttuja.

Tässä postauksessa punnitsin mitä hyötyä ketoilusta on ollut ja kuinka olen jatkanut eteenpäin. Postauksen olen kirjoittanut helmikuussa 2020 ja edelleenkin olen samoilla linjoilla.

Kakkuterapiaa ja täyden kympin kakku

Keväällä tuulannelin keittössä syntyi erilaisia kakkuja viikottain. Nämä kakkuohjeet ovat nousseet kivasti luetuimpien postauksien kärkeen. Kakkuteossa kaikkein inspiroivinta on niiden kuvaaminen blogiin. Harmi vain, että kakut pitää myös syödä ja siitähän ei vyötärö aina tykkää.

Kakkuterapiaa – sitruunakakku (VHH/Keto) löytyy  täältä (klik).
Mangojuustokakku (VHH/Keto) – täyden kympin kakku löytyy täältä (klik).


Parasta juuri nyt pukeutumisessa

Tämä aihe on yksi lemppareistani asupostauksissa. Teenkin säännöllisesti ainakin kaksi kertaa vuodessa tämän postauksen. Postauksen asukuvat onnistuivat loistavasti. Näitä kuvia katsellessa tulee aina ikävä aurinkoa ja valoa. 

näistä en luovu pukeutumisessa

Tämä on aiheena todella kiva. Idean postaukseen sain blogikaveriltani, joka listasi mistä ei hevillä luovu. Tämän aiheen ympärille voi tehdä postauksen ihan mistä vain, esimerkiksi kosmetiikasta, ruuasta tai ihan arkisista tavoista, joista ei halua luopua. 

ja silloin minua harmitti

Tämän postauksen idea lähti huonosti istuvista sukkahousuista. Meillä oli tammikuussa todella kivat juhlat mutta kaikki ei todellakaan mennyt kuin Strömsössä. Siinä se ilta meni kärvistellessä huonojen sukkahousujen kanssa. Postaukseen listasin myös muita harmituksen aiheita, joita löytyikin lopuksi yllättävän paljon.

Tässä kuuden postauksen kärki. Lista oli minulle itselleni mielenkiintoinen ja alkuvuoden ruokajutut yllättivät positiivisesti allekirjoittaneen. Katsotaan mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Postaukset pääset lukemaan klikkaamalla otsikkoa.

Kiitos sinulle ihana lukijani, että olet matkannut kanssani.

 Olette kaikki tärkeitä, ilman teitä ei tätä blogia olisi olemassa?

 -tuulanneliLooking for Something?