Etusivu » viisi poimintaa viikonlopulta

viisi poimintaa viikonlopulta

iltakävelyllä

Vietimme viikonlopun isolla kirkolla messuillen ja tehden kaikkea kivaa. Aloitan viikonlopun tapahtumien purun näin viiden poiminnan kautta. Muutaman päivän radiohiljaisuuden jälkeen kirjoittaminen on pikkasen tahmeaa ja tämä on helppo tapa päästä jälleen vauhtiin. Meidän viikonloppu oli rauhallinen vanhan parin tyyliin. Eipä sitä enää tällä ikää jaksa kovin myöhään valvoa .

helsinki

Helsingin keskusta on vaan kaunis niin illalla kuin päivälläkin. Olen sen verran old school -ihminen, että rakastan ydinkeskustan kahviloita, katuja ja tunnelmaa. Erehdyimme käymään paljon hehkutetussa Triplassa sunnuntaina. Arvaat varmaankin, että se oli täydellinen vikatikki. Ajattelimme käydä ihan pikaisesti kahvilla ennen lähtöä Tampereelle. Voi järkytys sitä ihmismäärää ja jonottamista. Ei ollut meidän juttu se kauppakeskus! Onneksi kaikki minun lempparikaupat sijaitsevat keskustassa.

kahvitauko

Lauantain messupäivä vierähti mukavasti Marjon kanssa. Messujen kiertäminen on aina kivempaa toisen kanssa. Samalla saa vaihtaa ajatuksia. Tarjonta I love me -messuilla on aika huikea ja ihmeteltävää riittää yllin kyllin. Aika vierähti todella nopeasti ja mikä huikea askelmäärä meille tulikaan päivän aikana. Puhelin piippasti jo hyvissä ajoin 10000 rajapyykin saavuttamisesta. Illalla jalat huutivat hoosiannaa. Onneksi olin valinnut päiväksi vanhat sneakerit. 

piposelfie

Pitihän minunkin ottaa piposelfie messuilla. KN Collectionin osasto taisi olla yksi suosituimmista osastoista ottaa selfie ainakin niillä muhkeilla Höyhen hatuilla. Minä olen kuitenkin pipofani. Rakastan pipoja näin talvisin. Olen sen verran vilukissa, että pipo päässä on lämpöisempi. Nytkin olen jo ehtinyt ostamaan kaksi pipoa, toinen tupsulla ja toinen ilman. Aina mahtuu yksi pipo vielä mukaan kokelmaan.

mummin tuliaiset

Voihan pupujussit minkä teitte! Niin jäi unelmien pipo telineeseen ja mummin tuliaispussiin pomppivat nämä ihastuttavat pupujussit. Ihastuin näihin ensi silmäyksellä. Näitä ekologisia ja kestäviä lastenvaatteita on kiva viedä tuliaisiksi hyvällä mielellä.  Tästä puputeemasta on tullut minulle näköjään pakkomielle, jolle en pane todellakaan mitenkään vastaan. Pupujussi on suloinen teema lastenvaatteissa. 

Tässä ensimmäiset fiilikset viikonlopulta ja kirjoitusblokki on selätetty, jippii!
 Mukavaa viikkoa murut ?

-tuulanneli


14 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  22.10.2019 / 07:40

  Me käytiin myös messuilta lähtiessä pyörähtämässä Triplassa – ja käännyttiin pois kun nähtiin ihmismäärä 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.10.2019 / 20:18

   Täytyy myöntää, että oli todella vikatikki mennä Triplaan näin avajaisviikonloppuna. Katsotaan nyt koska seuraavan kerran mennään. Saattaa vierähtää hetki!

 2. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  22.10.2019 / 10:43

  En ole oikein ostoskeskusihminen, Tripla tullee kuitenkin katsastettua ainakin päällisin puolin viikonloppuna samalla kun käväisen Ruoka & viini-messuilla.

  Olen töissä keskustassa ja asunkin periaatteessa kävelymatkan päässä joten viikonloppuisinkin tulee kuljettua paljon keskustassa ja Etelä-Helsingissä. Tänä syksynä olemme kuitenkin tehneet vaihteen vuoksi kävelylenkkejä muuallakin; mm. Teurastamolla, Kalliossa ja vanhoilla kotikulmilla Munkkiniemessä.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.10.2019 / 20:50

   Kauppakeskusten huono puoli on juuri se, että ne ovat kaikki samanlaisia. Itse tykkään aina kaupungin keskustoista, niissä on aina sitä tunnelmaa.
   Kahvila ovat paljon viihtyisimpiä. Helsingissä varsinkin lemppariliikkeet sijaitsevat kaikki keskustassa! Onneksi näin 🙂

 3. KastehelmiB
  Kirjoittaja
  22.10.2019 / 17:22

  Kauniita kuvia naapurikaupungin tutuista paikoista. Tripla on jäänyt vielä käymättä ja oletettavasti odotan, kunnes pahimmat ruuhkat hälvenevät. Se kuitenkin harmittaa, etten tänä vuonna ehtinyt I love me-messuille. Siellä olisi ollut kiva piipahtaa.

  Pipo on hieno, niin ja selfie myös. Minäkin olen pipo ihmisiä. Korvat palelevat heti kylmällä kelillä. Sain viime vuonna pojaltani ihanan Balmuirin huopahatun, mutta en oikein osaa sitä käyttää. Pipo on niin paljon helpompi vetää päähän. Iloisia syyspäiviä sinulle!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.10.2019 / 20:55

   Moikka 🙂

   Täytyypä ehkä antaa Triplalle uusi mahdollisuus joskus sitten tulevaisuudessa.

   Olen pipofani ja ne ovat niin lämpimiä talvisin. Samoin pipot pelastavat huonon hiuspäivän. Pipo on vaan niin helppo vetää päähän!

   Mukavaa syksyn jatkoa myös sinulle 🙂

 4. Minna M
  Kirjoittaja
  23.10.2019 / 05:55

  Kivalta kuulostaa messuviikonloppu sinun osaltasi! Minulla on Tripla vielä näkemättä. Toivottavasti ihmismäärä on vähentynyt sitten kun minä Triplaan menen.
  Mukavaa viikkoa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.10.2019 / 15:50

   Viikonloppu hurahti nopeasti ohi. Kaiken kruunasi kyllä treffit prinsessan kanssa!

   Mukavaa viikonjatkoa myös sinulle 🙂

 5. Marjo
  Kirjoittaja
  23.10.2019 / 09:52

  Kiitos mukavasta messupäivästä <3 Oli kiva kiertää yhdessä osastoja ja kahvitella.
  Minua jäi vähän kaivelemaan etten ostanut pipo messuilta vaikka tarjontaa olisi ollut vaikka kuinka paljon. En edes muistanut ottaa piposelfietä!

  Nuo Metsolan lastenvaatteet ovat supersöpöjä ja varmasti pupujussit näyttävät pikkuneidin päällä vielä söpömmiltä.

  Triplan alkuhuuman jälkeen kannattaa piipahtaa siellä. Arkkitehtonisesti upea paikka ja kivoja kahviloita sielläkin. Totta kai ydinkeskustalla on oma luonteensa ja myös vanhat talot antavat erilaisen fiiliksen. Itse pääsin onneksi tutustumaan Triplaan jo ennen sen aukeamista.

  Mukavaa ja aurinkoista viikkoa <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.10.2019 / 15:55

   Niitä pipoja oli kyllä todella monella osastolla. Pipo on vaan ihana meidän talvessa.

   Mummin tuliaiset olivat todella mieluisat! Nyt odottelen kuvia, kun Elli laittaa mekon ensi kerran päälle.

   Helsingin keskusta on kuitenkin se ydinkeskusta ja kaikki minun lempparikaupat ovat keskustassa.

 6. Hellunen31
  Kirjoittaja
  23.10.2019 / 13:50

  Messu kokemus oli minullekin mieluisa ja ihana löytää hyviä vinkkejä täältä blogistasi. Tripla kyllä kiinnostaa 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.10.2019 / 15:56

   Sinulla oli varmasti kiireinen messuviikonloppu! Triplassa kannattaa mennä käymään, kun alkuhuuma on ohi!

 7. Life with Satu
  Kirjoittaja
  24.10.2019 / 10:45

  Kuulostaapa kivalta messuviikonlopulta! Meillä ei keretty koko massuille, mutta näitä postauksia on ihana lukea silti. Triplaan sen sijaan olen ehtinyt enkä ajatellut minäkään mennä ihan heti takaisin, ei yhtään mun juttu myöskään jonottaa mutta ei myöskään se määrä pikamuotia joka siellä on.

 8. Marianne
  Kirjoittaja
  24.10.2019 / 22:26

  Näyttää tosi kivalle viikonlopulle! 🙂 Ja ihanan näköinen pipo!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?