Etusivu » syksyn tyylihaaste – mistä tykkään ja mille sanon ei!

syksyn tyylihaaste – mistä tykkään ja mille sanon ei!

Heippa kaikille, nyt ollaan lemppariaiheeni äärellä. Tämä haaste on jo kiertänyt useassa blogissa. Alkuperäinen haaste on lähtenyt Jonnan blogista. Tässä ajatuksiani syksyn trendeistä, luottoasustani ja siitä mitä en koe omakseni.
1. Mikä on tämän syksyn lempitrendisi?
Täytyy myöntää, että ihan niistä huipputrendeistä olen vähän pihalla. Arvostan omassa pukeutumisessani ajattomuutta ja monikäyttöisyyttä. Olen kuitenkin innoissani beige/kamelin/nuden paluusta parrasvaloihin. Nämä sävyt ovat meille vaaleille suomalaisille aivan huiput. Olen myös innoissani siitä, että pikkuhamoset ovat tulleet liehuvien vekkihameiden rinnalle. Olen aina tykännyt lyhyen hameen ja paksujen sukkahousujen yhdistelmästä.  

2. Entä mitä trendiä et koe omaksesi?
Kuosien miksaaminen keskenään on minulle todella vierasta. Yleensäkin kuosit ovat aina olleet minulle vaikeita ja tähän lukeutuu myös vekilliset kukkahameet. Samoin voimakkaat värit kierrän hyvin kaukaa. Ihailen värien ja kuosien käyttöä toisilla mutta omassa pukeutumisessa koen ne oudoiksi. Viime keväänä löysin kuosin, joka sytytti minut. Kuvissa oleva seeprapaitis sulatti sydämeni ja siitä on tullut yksi luottovaatteeni. Näin se mieli voi myös muuttua!

3. Minkä viime syksyn trendin jatkumisesta olet innoissasi?
Rakastan yksinkertaisia ja selkeitä linjoja, joten tykkään hyvin ajattomista vaatteista. Olen vasta tänä syksynä innostunut ruutubleiseristä. Viime syksynä en vielä lämmennyt ruuduille. Tänä syksynä olen hankkinut itselleni ruutubleiserin monen vuoden tauon jälkeen.

4. Onko jotain hankintalistallasi tälle kaudelle?
Edellisessä postauksessa kirjoittelin, että hankintalistalla ovat ruosteenpunaiset teräväkärkiset nilkkurit sävy sävyyn pikkulaukkuni kanssa. Muuten vaatekaappini on tällä hetkellä hyvin toimiva.

5. Mikä on lempiasusteesi syksyyn?
Muhkeat huivit ja pipot ovat ykkösasusteeni. Asusteissa suosin maanläheisiä sävyjä mutta en nirpistä nenääni kivalle värille, kuten koralli tai ruosteenruskea.
6. Pipo vai hattu?
No pipo tottakai! Olen pipojen suurkuluttaja talvisin. Haluan pitää itseni lämpimänä ja siksi suosin pipoja. Jopa kesällä pidin golfkentällä pipoa, kun tuulet vinkuivat kovaa!

7. Minkälaisia kenkiä käytät syksyllä?
Käytän sneakereita niin pitkälle kuin mahdollista. Aikaisemmin aloin käyttämään nilkkureita heti syyskuun alussa. Paksupohjaisilla lenkkareilla pärjää yllättävän hyvin pitkälle syksyyn ja alkutalveen. Olen ottanut vasta viikko sitten nilkkurit esille.
8. Mitkä ovat kolme lempivaatettasi syksyyn?
Paksu vaalea oversized neule, vajaamittaiset suoralahkeiset nahkapöksyt ja seeprapaitis eli kuten yläkuvassa näkyy.

9. Luottoasusi?
Edellinen kohta kertoo, mitkä ovat vaatekaappini peruspilarit. Hyvä perusneule pelastaa monelta asukriisiltä samoin hyvinistuvat mustat housut.  
10. Takkityylisi?
Tykkään sekä villakangastakeista että toppiksista. Molemmissa paras pituus on midipituus, joka toimii joka käänteessä parhaiten. Haaveilen aina pitkästä maxitakista mutta olen muutamaa sovittanut ja en ole viihtynyt. Ihastuin tähän FilippaK:n takkiin heti ensi silmäyksellä. Jälleen se kamelinvärinen takki jäi hankkimatta. Katsotaan tuleeko se oikea sävy kohtuuhinnalla vastaan josssain vaiheessa.

Tässä ajatuksiani syksyn pukeutumisesta. Löytyikö meillä yhtäläisyyksiä? 

-tuulanneli

9 Comments

 1. Mia / Beauty Highlights
  Kirjoittaja
  16.10.2019 / 19:29

  Voi, rauniot! Tuolla tuli lapsuudessa oltua niin paljon ja toki aina ajettua ohi, kun Vaasassa vielä asuin 🙂

  PS. Oversized-neuleille ääni täältäkin! 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.10.2019 / 19:54

   Olen vasta hiljattain innostunut raunioista kuvauspaikkana. Ne ovat liian lähellä ja kuljen päivittäin niiden ohi!

   Oversized neuleet ovat vain ihania 🙂

 2. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  17.10.2019 / 06:51

  Itse olen niin over the top, että laitan kaikki sekaisin 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.10.2019 / 19:55

   Hei, se onkin juuri sinun yksilöllinen tyylisi!

 3. Mann auf Schweden
  Kirjoittaja
  17.10.2019 / 08:18

  Beautiful!! Love this combo, well done!

 4. hannamaria
  Kirjoittaja
  17.10.2019 / 15:24

  Tosi hyvä postaus! Sen verran löytyy yhtäläisyyksiä että muhkeat huivit ainakin on molempien listalla, samoin sneakereiden käyttöajan venyttäminen mahdollisimman pitkälle. Itsekin kaivoin nilkkurit ihan juuri vasta kaapista!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

 5. HeiBlondi
  Kirjoittaja
  18.10.2019 / 09:28

  Minäkin rakastan pipoja ja huiveja! Törkeintä pukeutumisessa mulle et on lämmintä, joten villapaidoille ääni myös!

  heiblondi.fi

 6. Minna M
  Kirjoittaja
  20.10.2019 / 04:43

  Usein villasukat jalassa ja pitkä neuletakki päällä. Nilkkureita en ole vielä kaivanut esiin. Tennareilla ja lenkkareilla vielä kävelen. Ulkoillessa goretexit tai kumpparit.
  Aurinkoisia syyspäiviä!

 7. Life with Satu
  Kirjoittaja
  21.10.2019 / 07:02

  Voi kuosien yhdistely, se on jotenkin niin vaikeaa. Yksi kuosi voi olla, sen jälkeen alkaa olemaan itselleni liikaa vaikka muiden päällä näyttävätkin usein hyvältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?