Etusivu » viisi poimintaa viikolta

viisi poimintaa viikolta

//muoti ja brunssia//

Lauantaina vietimme muotia ja brunssia -porukan kanssa pikkujouluja ja samalla paketoimme kauden 2019 pakettiin. Tämän poppoon kanssa on huippukivaa tehdä kuvausjuttuja. Ensi keväänä meillä alkaa jo kahdeksas vuosi tätä konseptia. Tapahtuma on vakiinnuttanut asemansa ja pöytävaraukset kannattaa tehdä ajoissa. Iso kiitos Katille näiden upeiden muotitapahtumien koordinoinnista. Meillä olisi Vaasassa aika tylsää ilman näitä Katin luotsaamia muotinäytöksiä.  

pikkujoulu

Pikkujoulun dinnerin alkupaloina olivat lankut, joilta löytyivät kala-, liha- ja juustovaihtoehdot. Nämä social eating muodot ovat aina kivoja. Ainakaan annoskateutta ei pääse syntymään. Paras ohjelmanumero meidän pikkujouluissa oli tietenkin lahjojen jako. Jokainen toi oman turhakkeensa lahjaksi. Oli kiva kuunnella tarinoita näiden turhakkeiden ympäriltä ja miksi halusi laittaa tavaran uudelleen kiertoon. Aina ei todellakaan tarvitse ostaa uutta vaan voi luopua itselle täysin turhasta tavarasta.

syksyn tyylipoiminnat

Syksyn brunsseilta ovat parhaiten jääneet mieleen nämä kolme suosikkijuttua. Ruskea teddytakin syleilyyn olisi todella kiva sukeltaa. Takissa on nallekarhun pehmeyttä ja ruskean sävy on juuri oikea. Sametti materiaalina ruskean ja vihreän sävyissä tuovat niin retrofiiliksen. Lyhyt ruskea samettihame on niin sikamakee. Tänä syksynä hankin itselleni myös ruudullisen jakun pitkän harkinnan jälkeen. Viimeksi minulla on ollut ruutujakku joskus ysärillä. Ruutujakku on monipuolinen vaate moneen menoon.

black friday -ostos

Tämä kuva kertoo hyvin kuluneen kuukauden kiireestä sekä siitä kuinka harmaus on hankaloittanut valokuvaamista. Torstaina sain vihdoinkin kuvattua minun uudet talvisneakerit, jotka hankin itselleni black friday -huumassa. Nämä ovat ne kengät, joita kävin sovittelemassa Alicantessa marraskuussa. Siellä putiikissa ei ollut näitä beigen värisenä vaan ainoastaan mustana. Voi sitä riemun määrää, kun huomasin nettikaupasta löytyvän ne juuri tässä beigen värisenä.  Olen pitänyt sneakereita melkein päivittäin mustan pitkän neulemekon kanssa. Tykkään sata lasista tästä rennosta tyylistä.

tulppaanit

Pimeyden huippu saavutettiin sunnuntaina  ja maanantaina päivä on jo minuutin pidempi. Aivan huippua! Tätä olen odottanut melkein enemmän kuin joulua. Viikolla ostin jo ensimmäiset tulppaanit. Tämä keväänmerkki on lupaus alkavasta matkasta kohti kevättä. Harmi, että nämä tulppanit olivat todella huonolaatuiset ja nuokahtivat heti ensimmäisen päivän jälkeen vaikka olin tehnyt viillot varsiin. Toivottavasti seuraava ostos on parempi.

Mukavaa joulunodotusta kaikille ?? 

 -tuulanneli 

4 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  23.12.2019 / 18:08

  Tuo on kyllä ehdottomasti parasta kun kaikki saavat maistella kaikkea 🙂

 2. Minna M
  Kirjoittaja
  24.12.2019 / 11:44

  Teidän pikkujoulut kuulostaa kivoilta! Jäi kiinnostamaan, että minkä turhakkeen annoit ja minkä sait.

  Ihanaa joulua!

 3. Art LilyKristin | M.Hartikainen
  Kirjoittaja
  27.12.2019 / 19:25

  Hieno ajatus laittaa omat turhakkeet kiertoon pikkujoululahjana. <3

 4. HENNA
  Kirjoittaja
  29.12.2019 / 08:15

  Tulppaanit tekee kyllä niin sellaisen fiiliksen, että pimeästä ja synkästä talvesta selvitään kevääseen! 🙂


Looking for Something?