Etusivu » viikkokuulumiset – mikä oli parasta ja huonointa?

viikkokuulumiset – mikä oli parasta ja huonointa?

Mikä oli viikon paras juttu? – Pidin vapaapäivän keskellä viikkoa. Vihdoin ehdin tehdä leivonnaisia vaikka kaikki ei mennyt niin kuin Strömsössä. Leipominen on vaan niin rentouttavaa. Omien kätösten tuloksia on sitten kiva kuvailla ja vielä mukavampi herkutella!

Mikä oli viikon huonoin juttu? – Ehdottomasti harmaa tasainen sää. Onneksi minulla löytyy näitä Espanjan kuvia arkistoista. Odotan kuitenkin innolla joulun vapaita, että pääsisimme kuvailemaan talvisimpia asujuttuja murun kanssa. 

Arvosana kuluneelle viikolla? – tällä kertaa annan 6 ja kaikki menee tämän hiton harmauden piikkiin. 
Mikä yllätti kuluneella viikolla? – Torstaina pilkahti aurinko muutaman tunnin keskellä päivää. Mikä tuuri minulla oli vapaapäivän suhteen.

Miten olet voinut? – Viikolla olen taistellut flunssaa vastaan ja onneksi sain sen selätettyä ainakin toistaiseksi. Harmittaa vain, että pääsin hyvään alkuun kuntosalilla ja nyt olen joutunut viikon verran himmailemaan. 

Mitä odotat viikonlopulta? – Tulevana lauantaina olisi vielä yhdet pikkujoulut meidän muotibrunssipoppoon kanssa. Näistä on tullut perinteisesti ne viimeiset jouludinnerit ennen joulua. Nyt tässä mietin kuumeisesti ”turhaketta”, jonka laitan pikkujoululahjaksi. Minusta tämä kiva idea, ettei osteta mitään vaan pakettiin laitetaan itsellesi turha tavara, jolle sinulla ei ole käyttöä.
Millä fiiliksellä seuraavaan viikkoon? – Sunnuntaina on talvipäivänseisaus, jota olen odottanut melkein enemmän kuin joulua. Minulle se on lupaus keväästä ja matka kohti valoa ja aurinkoa alkaa. Tänä vuonna joulukuu on ollut tavanomaista pimeämpi. Vai oletko samaa mieltä? 

Viikonloppu menee muuten perinteisesti eli aloitan jouluvalmistelut, siivoan ja laitan pikkasen jouluvärejä kotiin. Meidän joulu on rauhallinen perhejoulu, johon pikku prinsessa tuo oman ihastuttavan lisänsä. Elli tuo joululle tänä vuonna ihan uudenlaisen merkityksensä. Tänä jouluna meille ei tule joulupukkia mutta ehkä sitten ensi vuonna. 

Tässä pikaiset viikkokuulumiset. Miten sinun viikkosi on sujunut? Oletko selvinnyt ilman joulustressiä?

Mukavaa ja rentoa viikonloppua ??

  -tuulanneli

14 Comments

 1. Kristiina Kortelahti
  Kirjoittaja
  21.12.2019 / 07:55

  Harmaata säätä on tääläkin riittänyt eikä paremmasta taida olla toivoa. Joulustressiä on hiukan podettu ja lykkään tekemisiä päivästä päivään ajatuksella että onhan tässä vielä aikaa vaikka kuinka. No, sama juttu joka vuosi ja aina kaikki tarpeellinen on kuitenkin ehditty tehdä. Ihanaa joulun aikaa sinulle!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.12.2019 / 17:55

   Heippa Kristiina,

   Olen ihan samaa meiltä, että kyllä se joulu tulee ihan rauhallisesti ja omalla painollaan. Eihän kuitenkaan ole kyse kuin muutamasta päivästä.

   Olen tänään sunnuntaina vähän siivonnut ja laittanut vähän jouluilmettä kotiin. Nyt otan rennosti!

   Mukavaa joulun aikaan myös sinulle 🙂

 2. Nimetön
  Kirjoittaja
  21.12.2019 / 12:58

  Ihana viitta? Mistähän olet hankkinut? Olisi kiva saada vinkki, sillä olen katsellut juuri tuololaista.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.12.2019 / 17:59

   Heippa 🙂

   Tämä on vintage -löytö ihan omasta vaatekaapistani. Olen muistaakseni hankkinut tämä FilippaK:n viitan noin kahdeksan vuotta sitten. Tämä on minun yksi aarteistani, jonka olen ottanut tänä syksynä jälleen käyttöön.

   FilippaK kuuluu minulla niihin vaatteisiin, joita en koskaan laita kiertoon juuri niiden klassisuuden takia. Laitan ne välillä vähäksi aikaa pois ja sitten otan ne uudelleen käyttöön.

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  21.12.2019 / 19:36

  Aurinkoa on kyllä ikävä, toivottavasti harmaa sää vaihtuisi pian aurinkoon <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.12.2019 / 18:02

   Tämä joulukuun harmaus on kyllä sieltä ja syvältä! Lunta ja aurinkoa odotellessa 🙂

 4. Art LilyKristin | M.Hartikainen
  Kirjoittaja
  21.12.2019 / 20:33

  Voi miten ihana asu sinulla <3 Yritän välttää joulun tuomaa stressiä niin paljon kuin vain on mahdollista 😀 Ihanaa joulunaikaa sinulle.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.12.2019 / 18:16

   Kiitos 🙂

   Minä otan joulun ajan todella rauhallisesti. Olen joulun suhteen nautiskelija, joka menee sieltä missä aita on matalin!

   Mukavaa joulun odotusta sinulle ja perheellesi 🙂

 5. Minna M
  Kirjoittaja
  21.12.2019 / 21:37

  Kauniit asukuvat! Viikko meni osittain mopeasti ja välillä tuskallisen hitaasti. Joulustressikin meinasi iskeä! Lyhyet yöunet eivät helpottaneet oloa. Nyt yritän laskea kierroksia ja nauttia lomasta.
  Ihanaa joulun aikaa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.12.2019 / 18:19

   Kiitos Minna 🙂

   Ruskean eri sävyt muodostavat aina kauniin kokonaisuuden. Meidän joulu valmistuu ihan omalla painollaan ilman mitään stressiä.

   Mukavaa joulun aikaa sinulle ja perheellesi!

 6. Marjo
  Kirjoittaja
  21.12.2019 / 22:36

  Kurja juttu, että flunssa yrittää pukata päälle. Toivottavasti saat selätettyä sen ennen jouluaattoa. Ja ihanaa tuo pikku Ellin vierailu teillä. Tuleekin sitten ihan erilainen joulu pitkästä aikaa.

  Kiitos viikko meni kiireessä töissä kun putsasin pöytää töistä. Aloitin eilen joululoman ja menen töihin 30.12. seuraavan kerran.

  Hyvää joulunodotusta Tuulanneli ♥

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.12.2019 / 18:32

   Moikka Marjo 🙂

   Flunssa on selätetty, kiitos siitä kuuluu sinkkisuihkeelle! Meidän nuori perhe tulee tapaninpäivän jälkeen ja siitä meidän toinen joulu alkaa. Meidän joulu on tänä vuonna kahdessa osassa.

   Teen vielä muutaman päivän töitä ja sitten otan rennonnisti!

   Mukavaa ja rentoa joulun aikaa sinulle 🙂

 7. Katja Vuori
  Kirjoittaja
  22.12.2019 / 13:01

  Täällä kanssa on leivottu pitkin viikkoa, ja nyt vihdoin alkaa pieni lomanen jolloin voi toivottavasti ottaa rennosti 😉 Harmautta vastaan taistellaan kynttilöitä ja takkaa polttaen.

  Ihana idea muuten kierrättää jokin itselle turha esine pikkujouluissa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.12.2019 / 18:36

   Heippa Katja 🙂

   Tätä harmautta vastaan tarvitaan kaikki keinot nyt! Harmaus haittaa minulla kaikkein eniten valokuvaamista. Nyt odotan vain into piukassa lunta!

   Turhake pikkujoululahjana on aivan huippuidea! Meillä jokaisella on näitä turhakkeita kotona!

   Mukavaa joulunodotusta sinulle Katja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?