Etusivu » viisi poimintaa näytöksestä

viisi poimintaa näytöksestä

Kiitos aivan upeasta muotinäytöksestä ? Torstaina Karisma Vaasan täytti iloinen puheensorina ja liike oli tupaten täynnä meitä  syksyn muodista kiinnostuneita. Carola oli jälleen stailannut näytöksen varmalla tyylitajulla. Tässä viisi poimintaa näytöksestä;

punainen

Pukeutumisen voimaväri antaa aina särmää asukokonaisuuksille. Busnelin punainen tikkihuivi piristää takuuvarmasti värillään meidän harmaassa syksyssä. Punainen värinä on allekirjoittaneelle haastava mutta ihailen aina sitä muiden pukeutumisessa. Itselläni punaiset vaihtoehdot hautautuvat kaappien kätköihin. Toivottavasti joku päivä oppisin käyttämään tätä voimaväriä.

muhkeat puffer-takit

Nämä ylimuhkeat puffertakit ovat todella supermakeita! Olen aina ollut toppisfani ja omistan useamman toppatakin. Varsinkin paukkupakkasilla untuvatoppis on must ja se pitää tämän vilukissan lämpimänä. Viimeisten kymmenen vuoden aikana toppikset ovat kehittyneet salonkikelpoisiksi. Niistä on tullut tyylikkyydessä villakangastakin haastajia. Me suomalaiset olemme aina rakastaneet toppiksia. Onhan se loppujen lopuksi todella helppo ja monikäyttöinen takki, joka on helppo pitää puhtaana.

väriharmonia

Sävy sävyyn toimii aina. Huomaan itsekin suosivani usein mahdollisimman harmonista värimaailmaa valinnoissani. Rakastan selkeitä linjoja, joita voi rikkoa pienillä yksityiskohdilla tai kivalla asusteella. Esimerkiksi tämä Busnelin karvakaulus on aika pähee asuste, vai mitä mieltä olet?

culottes nahkahousut

Syksyn makeimmat nahkahousut ovat vajaamittaiset ja leveälahkeiset. Näin nilkkurit näkyvät hienosti ja asukokonaisuus on kevyempi.  Meille päärynävartalon omaaville juuri suoralahkeinen malli on parempi. Itsekin olen suosinut viime vuosien aikana pillilahjetta vaikka se ei ollut vartalotyypilleni se paras vaihtoehto. Toisaalta nahkahousut ovat olleet melkein pääsääntöisesti kapeita ja nyt ovat tulleet leveälahkeiset mallit. Tästä tyylistä tykkään sata lasissa! Huomaatko muuten, että kenkien ja laukun ei tarvitse olla sävy sävyyn. Nyt laukun yhdistävä väri löytyy poolopuserosta. Hieno ja oivaltava stailaus!

nahkahame

Olen illolla ottanut vastaan sen, että lyhyet hamoset ovat tulleet takaisin. Tänä syksynä näkee molempia mallistoissa sekä pitkiä liehuvia helmoja että lyhyitä napakoita hameita. Olen aina tykännyt lyhyemmän hameen ja paksujen sukkahousujen yhdistelmästä. Tänä syksynä olen itsekin ottanut jälleen käyttöön lyhyen mustan nahkahameen, joka on odottanut vaatekaapissa uutta tulemista. Musta nahkahame on ikuinen klassikko. Tämä minun hamonen vain kutistui jossain vaiheessa salaperäisesti. Nyt se mahtuu jälleen. Kiitos ketogeenisen ruokavalion.


Tässä poimintani näytöksestä ja tyylit, jotka koen omakseni. Löysitkö sinä omaa suosikkiasi näistä?

 Näytösterveisin

tuulanneli 

ps. kaikki loput upeat asulookit tulevat löytyvät
Karisma Vaasan Journalista täältä (klik)!

12 Comments

 1. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  2.11.2019 / 07:33

  Aika kivoja, pelkistettyjä mutta kivoja. Karavakulukset on ihania.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.11.2019 / 20:14

   Tässä oli ihan muutama asukokonaisuus – sneak peek näytöksestä!
   Valitsin tähän mukaan minulle oman tyylini kulmakivet.
   Karvakaulus on monikäyttöinen asuste 🙂

 2. Marjo
  Kirjoittaja
  2.11.2019 / 09:39

  Tuo punainen tikkihuivi on aika hauska 🙂 En tiedä osaisinko itse sitä käyttää kun haluan edelleen pitää huiveja lassosolmussa kaulalla mutta tässä on uusi idis kyllä. Ihanaa, että untuvatoppisten linja jatkuu edelleen. Ihan pakkupakkasillta kun niitä tarvitaan kipeästi kun se kauniin tyylikäs villakangastakki ei vain riitä.
  Kivaa viikonloppua <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.11.2019 / 20:27

   Eikö olekin kiva punainen tikkihuivi! Se on yllättävän monikäyttöinen. Carola kerran stailasi sen ainakin kolmella eri tavalla.

   Me olemme toppakansa ja paukkupakkasilla untuvatoppis on ehdottamasti paras. Puffer -takit ovat supermakeita ja mitä isompi sitä parempi.

   Mukavaa viikonloppua 🙂

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  2.11.2019 / 11:14

  Punainen on kyllä upea voimaväri <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.11.2019 / 20:28

   Punaisessa on sitä jotain!

 4. Pirkko / Meriharakka
  Kirjoittaja
  2.11.2019 / 15:07

  Tuo toppahuivi. Viime talvena etsiskelin moisia, mutta luultavasti liian myöhään. Pitääkin aloittaa uudelleen etsintä, vaikka tuosta Busnelin huivista!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.11.2019 / 20:46

   Eikö olekin ihku tuo toppahuivi 🙂 Itsekin ihastuin siihen näytöksessä ja juuri tuossa punaisessa värissä.

   Kannattaa tutustua tähän Busnelin malliin!

 5. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  2.11.2019 / 15:27

  Puffer-takki pakko saada sellainen…Love at first sight <3
  Ihanaa viikonloppua sinulle Tuula!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.11.2019 / 20:55

   Nuo oversized puffer -takit ovat vaan niin supermakeita! Niiden syleilyyn on ihana uppoutua. Saa olla pakkastakin vaikka eikä se haittaa yhtään mitään!

   Ihanaa viikonloppua sinulle Outi 🙂

 6. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  3.11.2019 / 07:22

  Näyttävät tosi kivoilta mallien päällä, mutta omaan tyylini nämä ei oikein istuisi :).

 7. KastehelmiB
  Kirjoittaja
  4.11.2019 / 07:01

  Kivoja asuyhdistelmiä olet poiminut. Miellyttävät myös minua. Toppikset on aina varma valinta ja ne tosiaan sopivat tänä päivänä lähes kaikkiin tilanteisiin. Pufferi näyttää ihanan pehmeälle. Nahkahousut on mageet leveälahkeisena, sellaisia vähän havittelin pikkujouluihin. Viimeisen kuva pusero on myös kaunislinjainen. Mukavaa syksyistä viikkoa!


Looking for Something?