Etusivu » Kiitos lokakuu – upean väriloiston kuukausi

Kiitos lokakuu – upean väriloiston kuukausi

Takana aivan ihastuttava ruskan värittämä lokakuu. Luonnon värien leikki oli tänä vuonna todella ikimuistoinen. Onneksi ehdin ikuistamaan edes osan tästä väriloistosta blogiini.

lokakuun top 3 suosituinta postausta

Nyt olen superiloinen siitä, että kärkipaikan nappasi tyylihaaste –postaus. Pukeutumiseen liittyvistä asioista on kiva kirjoittaa, koska ne ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Olen nuoresta tytöstä lähtien seurannut trendejä. Nuorena opettelin ompelemaan itse vaatteeni, näin minulla oli aina jotain uutta ja kivaa. Tottakai nyt en enää juokse trendien perässä vaan tutkin ja mutustelen asioita vähän eri näkökulmasta.

Ketogeeninen ruokavalio on tällä hetkellä todella pinnalla ja se puhuttaa monessa blogissakin. Olen itse noudattanut sitä nyt puoli vuotta ja saanut ihan uuden suunnan elämälleni. Painoa olen pudottanut 12 kiloa. En ole tietoisesti pudottanut painoa enää viimeisen kahden kuukauden aikana vaan olen tasapainottanut. Minulla on aina kriittisin vaihe dieetin jälkeen. Nyt eletään niin tärkeitä aikoja pysyvän elämänmuutoksen äärellä. 

Rakastan tehdä erilaisia listauksia sekä osallistua blogihaasteisiin. Kolme asiaa nyt ja syksyn fiilikset -postauksen olen tehnyt peräti kolme kertaa viimeisen parin vuoden aikana. Taidanpa tykätä aiheesta! Nämä haasteet pelastavat bloggarin kirjoitusblokilta. Samoin arjen kiireessä ne helpottavat kirjoittamista.

omat suosikit

Lokakuussa sain toteuttaa ihana yhteistyön Blusbarin kanssa kanssa. Rakastan yksinkertaisia ja selkeitä linjoja. Blusbarin neulesetti on juuri sellainen, josta olen haaveillut jo pitempään. Merinovilla on materiaalina todella monikäyttöinen ja se toimii niin kesällä kuin talvellakin. Tämän neulesetin pakkaan takuuvarmasti mukaani myös Espanjan matkalle.

Pari viikkoa sitten vietimme mukavan viikonlopun Hesassa. Tein parikin postausta aiheen ympärille. Oma suosikkini viisi pomintaa viikonlopulta -postaus sisälsi reissun suositut instragramin kuvat. Tottakai päällimmäisenä kuvista itselleni olivat prinsessan pupujussikuvioiset tuliaiset. Laitoin saman kuvan myös faceen ja muutama luuli niitä lakanoiksi! No olin ottanut kuvan niin, että mekkoa voisi luulla joksikin muuksi. Näin se silmä joskus erehtyy!

tervetuloa aurinkoinen marraskuu

Minulle marraskuu on todellakin aurinkoinen ja ennen kaikkea lomakuukausi. Olemme jo muutaman vuoden ajan pitäneet lomaa juuri tässä pimeimpänä aikana. Joulukuu tulee paljon nopeammin. Viikon päästä otamme suunnan kohti aurinkoa!


-tuulanneli

4 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  2.11.2019 / 08:25

  Lokakuukin hurahti uskomatonta vauhtia o.O

 2. Minna M
  Kirjoittaja
  3.11.2019 / 16:57

  Ihanan värikkääältä näyttää lokakuu tuossa kollaasissasi! Me tankattiin aurinkoa ja valoa jo lokakuussa lasten syyslomalla. Loppu vuosi mennään kirkasvalolampun voimin.
  Mukavaa marraskuuta ja ihanaa lomaa!

 3. Art LilyKristin | M.Hartikainen
  Kirjoittaja
  3.11.2019 / 19:33

  Lokakuu tuntui kyllä menevän todella nopeasti. Ihanaa, että pääsette pian aurinkoon. 🙂

 4. Diina-Maria
  Kirjoittaja
  8.11.2019 / 05:36

  Kovin kiinnostaisi kokeilla tuota ketogeenista ruokavaliota 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?