Etusivu » Hiustaikoja luonnollisesti!

Hiustaikoja luonnollisesti!

// Sisältöyhteistyö Kika´s Natural Beauty and Spa //
Olen värjännyt nyt parin vuoden ajan hiuksiani joko savivaalennuksella tai luonnonväreillä. Puolen vuoden ajan olemme värjänneet hiukseni raidoittamalla. Näin oma hiusteni väri on saanut kasvaa osaksi hiusteni värimaailmaa.

Kävin viikko sitten kampaajalla. Edellisestä kerrasta oli kulunut pari kuukautta ja hiukseni olivat kasvaneet taas huimasti. Olen lukenut pelonsekaisin tuntein siitä, että joillakin ketoilu on lisännyt hiusten lähtöä. Minulla ainakaan ei tätä ole tapahtunut mutta olenkin ottanut kollageenijauheen mukaan päivittäiseen käyttöön.

natulique – luonnollisesti hiustesi hyväksi

Natulique on tanskalainen luonnollinen hiustenhoitosarja. Tämä on kampaamoväri, jota käyttävät koulutetut ekokampaajat. Tuotesarjaan kuuluvat hiusvärien lisäksi mm. shampoot, hoitoaineet, hiuslakat, öljyhoidot sekä myös hopeashampoot. Natuliquen hiusvärien sävyt ovat todella monipuoliset ja niistä löytyy varmasti jokaiselle oma sävy.

Hiukseni väriraidoitettiin nyt kolmannnen kerran Natuliquen tuotteilla. Olen todella tyytyväinen luonnolliseen lopputulokseen. Hiuksissani hehkuu luonnollinen sävy. Latvojen hoitoaineena minulle suositeltiin Argan öljyä.

famo

Oletko sinä jo tutustunut ihastuttaviin pöllöshampoihin? Hiukseni pestiin ensimmäisen kerran näillä kotimaisilla Famon shampoo pohjaisilla shampoopaloilla. Lopputulos oli pehmeä ja puhdas. 


Famo on pieni suomalainen yhden naisen yritys Tuusulassa. Tuotteet valmistetaan käsin ja uusia tuotteita kehitellään luontoa kunnioittaen. Palat ovat pakattu pahvisiin pakkauksiin. Ei enää muovijätettä tai purkin pohjalle jäänyttä shampoota. Famot ovat todella riittoisia. Famot kulkevat myös todella kätevästi mukana reissussa. I love me -messuilla hypistelin erilaisia saippuapaloja ihon puhdistukseen ja ihonhoitoon. Tämä on mielenkiintoinen ekologinen vaihtoehto!
Lopuksi vielä kutsu kaikille After Work Beauty & Wellness iltaan. Tilaisuus järjestetään Vaasassa tiistaina 5. marraskuuta klo 18:00-20:00. Tämä on nyt toinen kerta kerta kun järjestämme tällä kokoonpanolla asiakasillan. Illan aikana Karisman Carola kertoo vinkkejä työ- ja juhlapukeutumiseen. Kika´sin Marika kertoo tärkeät vinkit talvi-ihon hoitoon. Lisäksi meillä on ihan pieni rento yogahetki ja viimeisimmät meikkivinkit juhlaan. Tiedossa siis aivan ihastuttava ilta. Meillä on vielä muutama paikka jäljellä, joten jos olet Vaasan seudulla, niin ilmoittaudu nopeasti!

Mukavaa alkavaa viikkoa murut!

tuulanneli 

6 Comments

 1. Hanna / Parempi tänään
  Kirjoittaja
  3.11.2019 / 18:46

  Eksyin blogiisi ja hyvä niin: nuo Famon shampoopalat näyttää ihan huikean suloisilta! En ole koskaan ennen Famosta kuullutkaan, vaikka niitä näköjään valmistetaan melkein naapurissa. Kiitos siis vinkistä!

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  4.11.2019 / 09:18

  Ihania nuo shampoopalat, eivät ole minulle entuudestaan tuttuja 🙂

 3. Diina-Maria
  Kirjoittaja
  4.11.2019 / 09:32

  Onpa nuo Famon shampoot söpöjä! 🙂

 4. Kaisa
  Kirjoittaja
  4.11.2019 / 11:54

  Oi, miten ihania shampoopaloja!

 5. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  4.11.2019 / 15:21

  Upealta sinun hiuksesi näyttävät ja ihania nuo shampoopalat!
  Ihanaa viikkoa sinulle <3

 6. Tuula's life
  Kirjoittaja
  4.11.2019 / 17:09

  Tukkasi näyttää hyvältä. Tykkään tukkasi väristä, joka on saatu raidoittamalla. Pitäisikö kokeilla? Koska olen alkujaan punatukkainen, niin hiukseni eivät harmaannu vaan niistä tulee valkoiset. Jotakin pitäisi tehdä. Ja suloisia nuo shampoopalat!
  Ihanaa viikkoa sinne. Ja mukavaa hyvinvointi-iltaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?