Etusivu » Viisi kevään suosikkivaatetta

Viisi kevään suosikkivaatetta

//postaus sisältää mainoslinkkejä*** //

Vihreä tikkitakki

Kevään ykkösvaate on ollut ehdottomasti Arketin midimittainen tikkitakki, joka on mukavan sporttinen ja todella monikäyttöinen. Kulunut kevät on ollut sen verran viileä, että takin alle on ollut kiva kerrostaa vaatteita. Takin pituus on todella käytännöllinen. Takin hankinta ei sujunut niin kuin Strömsössä, vaan jouduin tyytymään tähän vihreään sävyyn. Löysin tikkitakin sesonkialesta ja silmäni iskivät ensimmäisenä ruskeaan takkiin. Olin vaan auttamattoman hidas ostopäätökseni kanssa, joten ruskeat tikkitakit menivät ja jäljellä oli enää vihreä vaihtoehto. Loppujen lopuksi tämä vihreä on ollut kuitenkin se parempi vaihtoehto vaatekaappiini

Rento farkkupaita

Kevään luottovaatteisiin kuuluu ehdottomasti farkkupaitis. Olen jo pitempään etsinyt rentoa ja sporttista farkkupaitaa. Edellisen olin hankkinut jo kymmenen vuotta sitten. By Malene Birgerin farkkupaitis oli luottovaatteeni bloggaamisen alkumetreillä. Rakas paitis roikkuu edelleen henkarissa, enkä varmaan koskaan raaski luopua siitä. Joihinkin vaatteisiin vaan liittyy niin paljon muistoja ja tarinoita. Malenen paitis kertoo blogitaipaleestani.

Cellbesin farkkupaitiksessa*** on samoja elementtejä kuin Malenen vastaavassa. Cellbesin paitiksen materiaalina on pehmeä, kulutuspesty denim. Siis täydellinen joka päivän vaate. Malli on vähän pidempi ja sivusaumoissa on taskut.

Farkkumekko

Tämä mekko sai uuden elämän tänä keväänä. Olen hankkinut mekon jo pari vuotta sitten ja tänä keväänä otin sen jälleen esille. Mekko on malliltaan niin ajaton, että se toimii vaan vuodesta toiseen. Tällä kertaa yhdistin mekon farkkujen kanssa. Tupladenim toimi tässä asukokonaisuudessa todella hyvin. Kesällä pidän mekkoa valkoisten housujen kanssa.

Busnelin tikkiliivi ja twillpaitis

Kevään voimavärini on ollut vihreä, joka tuntuu vaan sopivan niin moneen asukokonaisuuteen. Innostukseni vihreään alkoi talvitakin myötä ja nyt se on jatkunut keväisen tikkitakin kanssa. Alkukeväästä hankin Busnelin tikkiliivin vihreänä, jota olen käyttänyt sitä töissä ihan tähän päivään asti. Olen yhdistänyt sen sinisten työvaatteiden kanssa. Untuvaliivi on ollut järkevä valinta koleassa kevätsäässä.

Yhteistyönmerkeissä valitsin Cellbesin mallistosta vihreän cargopaitiksen***, joka on sopinut moneen menoon. Paitiksen materiaalina on pehmeästi laskeutuva ja ihanasti kiiltävä viskoositwill. Todella monikäyttöinen paitis niin yksinään kuin liivin tai jakun kanssa. Paitiksen väri matsaa täydellisesti Busnelin liivin kanssa. Tyylikäs kokonaisuus syntyy paitiksen ja liivin ollessa sävy sävyyn.   Uskon, että tästä tulee yksi luottopaitiksista valkoisten rinnalla. Paitiksen materiaali on myös sen verran paksua etteivät kaikki makkarat näy ja siltikin paitis laskeutuu kauniisti.

New Balance lenkkarit

Olen lenkkareiden suurkuluttaja, jolla kuluu lenkkareita useampi pari kevään ja kesän aikana. Kevään ykkösjalkineet ovat ollet nämä New Balancen sneakerit. Olen kuullut paljon hyvää New Balancen lestistä. Kuukauden käytön jälkeen nämä ovat kyllä täyden kympin jalkineet! Onneksi kuva-arkistoista löysin tämän kuvan. Kovan käytön jälkeen minun rakkaat lenkkarit eivät ole ihan salonkikelpoiset. New Balance lunasti paikkansa suosikkimerkkien joukossa. Syksyksi hankin varmasti merkin mustat lenkkarit.

Tänä keväänä olen ollut hankintojen suhteen harkitsevainen. Koronan vaikutus näkyy tässä kohtaan säästönä, koska tapahtumat ja menot ovat jääneet pois. Näin sitä huomaa myös sen, että tekemällä harkittuja hankintoja vaatekaapista löytyy yhteen sopivia vaatteitta. Näin aamuiset asukriisit ovat historiaa.

Follow my blog with Bloglovin

4 Comments

  1. 30.5.2021 / 09:13

    Ai että, tuo farkkumekko on kyllä tosi nätti.

  2. 1.6.2021 / 07:32

    Tuo farkkumekko oli näistä suosikkini. Valkoiset lenkkarit ovat nyt kovaa huutoa 😀 T: Kenkämyyjä


Looking for Something?