Etusivu » Skincity – ihonhoitoklinikkasi netissä

Skincity – ihonhoitoklinikkasi netissä

// sisältää saatuja pr-tuotteita ja mainoslinkkejä***//

Follow my blog with Bloglovin

Voiko kosmetiikkaostoksia tehdä onnistuneesti netissä? Tätä kysymystä olen itsekin pohtinut useasti viimeisten vuosien aikana. Tänä keväänä olen tutustunut yhteistyön merkeissä mielenkiintoiseen verkkokauppakonseptiin. Skincity on ihonhoitoklinikka netissä, joka tarjoaa tarkoin harkitun valikoiman ammattikosmetiikkaa sekä meikkejä. Skincity erottuu muista kosmetiikan verkkokaupoista sen yksilöllisen ja asiantuntevan asiakaspalvelun avulla, sillä asiakasta palvelevat aina koulutetut kosmetologit.

Skincityn ihonhoitestit*** ovat täysin maksuttomia ja niiden avulla kosmetologit suosittelevat juuri sinun ihollesi sopivat tuotteet. Meillä jokaisella on omat vaatimukset ihonhoitotuotteille. Yksi ja sama tuote ei sovi kaikille. Tein huhtikuun lopussa heidän aurinkosuojatestin, jonka perusteella minulle valittiin juuri minun herkälle iholle sopivat tuotteet. Postauksessa mukana myös ihastuttavia Skincity Skincare -sarjan kevätuutuuksia. Tästä sarjasta löytyy meille jokaiselle hyviä peruskosmetiikan tuotteita.

Arjen pienet hemmotteluhetket antavat boostia päivään. Skincityn Ceramide Body Butter*** on nimensä mukainen täyteläinen ja syväkosteuttava vartalovoide kuivalle iholle. Voide levittyy ja imeytyy nopeasti, joten se ei hidasta aamupukeutumista. Iholle ei todellakaan jää kiristävää tunnetta!

Tämä alkoholiton Safe Protecting Deodorant roll-on*** on yllättynyt minut tehokkuudellaan. Tuote ei ole ärsyttänyt herkkää ihoani ja se on pitänyt kainalot raikkaana koko päivän. Ihan täyden kympin tuote!

Kevään Skincityn uutuustuoteisiin lukeutuva Pore Minimising Toner*** on lunastanut paikkansa suosikeissa. Kasvovesi on tasapainottava ja ihohuokosia supistava kasvovesi. Tuotteen koostumus on kivan geelimäinen, joten sen voi levittää ilman vanulappua ja näin tuotetta ei mene hukkaan turhaan. Itse tykkään juuri näistä kasvovesistä, jotka voi taputella iholle. Näin iho saa hyvän kosteutuksen ja samalla voit hieroa kasvojasi kevyesti.

Huhtikuussa tein Skincityn aurinkosuojatestin***, jonka perusteella Skincityn kosmetologi Mari suositteli minun aikuiselle iholle juuri oikeat tuotteet. Aivan huippua saada asiantuntevaa palvelua verkkokaupassa. Tässä ei ole todellakaan robotti palvelemassa sinua vaan ammattitaitoinen kosmetologi.

Aurinkosuojatesti on nopea ja helppo tehdä, ja se on täysin ilmainen. Vastauksen saat kosmetologeilta kolmen päivän kuluessa. He laativat sinulle suosituksen ja voit itse sitten päättää mitkä tuotteet hankit. Heiltä saat myös asiantuntevan opastuksen tuotteiden käyttöön. Ja sitten vain odottamaan Skincityn kauniisti paketoituja tuotteita. Tämäkin on palvelua ja kauniin paketin avaaminen on aina juhlaa.

Tiesitkö, että ihollasi kestää noin 2-8 viikkoa tottua uusiin tuotteisiin? Olen huomannut, että on tärkeää aloittaa uusien tuotteiden käyttö vähitellen. Esimerkiksi minun herkälle iholleni tämä on ensi arvoisen tärkeää. Totuttumisjakson aikana iho saattaa hetkellisesti tuntua epätasapainoiselta ja lisää kuivuutta saattaa ilmetä. Jos tämä jatkuu pitempään, kannattaa aina kääntyä myyjän puoleen, jolloin ihonhoitorutiinejasi tarkastellaan tarkemmin. Esimerkiksi Skincityllä tämä on helppo puhelimitse, sähköpostilla tai chatin kautta.

Oletko sinä jo tutustunut Skincityn palvelukonseptiin?

1 Comment

  1. Jasmin
    31.5.2021 / 04:41

    Huomenta! Haastan sinut tekemään blogiisi postauksen lempiblogeistasi! Mieti mitä blogeja luet ja listaa niistä parhaimmat! Me tarvitsemme kesäksi luettavaa!?

    https://jasukuvaa.blogspot.com/


Looking for Something?