Etusivu » Inspiraatiota kesäkaduille ja juhliin!

Inspiraatiota kesäkaduille ja juhliin!

Heippa kaikille! Tervetuloa mukaan parin viikon takaiseen Muotia ja Brunssia tapahtumaan. Edellisestä kerrasta olikin jo vierähtänyt puoli vuotta. Täytyy myöntää, että näitä tapahtumia on jo kova ikävä. Sosiaalisuus kuuluu hyvin olennaisena osana elämäämme. Toisten ihmisten tapaamisesta ja keskusteluista saa aina lisäboostia arkeen.

Tässä postauksessa Karisma Vaasan asuvinkkejä niin juhlaan kuin arkeen. Onneksi nyt näyttää siltä, että kesä on vihdoinkin saapumassa myös tänne Pohjolan perukoille.

Musta ja valkoinen toimivat aina kesän pukeutumisessa. Itse otan ilolla vastaan tänä kesänä yksiväriset mekot. Olenhan jo etsinyt monta kesää sitä täydellistä kukkamekkoa tuloksetta. Ihailen toisten mekkoja mutta kun vetäsen päälleni jonkin kivan kukkakuosin niin tunnen oloni hyvin epämukavaksi.

Kesän suosikkijalkineisiin kuuluu ehdottamasti paksupohjaiset sandaalit. Aivan ihanat ja käytänölliset muotijalkineet. Tämä tyyli sopii minun sporttiseen kesälookiin. Saapahan varpaatkin vähän ilmaa!

Kauniita juhla-asukokonaisuuksia ja ajattomia, joille löytyy käyttöä myös jälkeenpäin.

Toivotan ilomielin nahan tervetulleeksi myös kesän mallistoihin. Minusta nahka toimii materiaalina ympäri vuoden. Olen itsekin pitänyt todella paljon nahkahousuja nyt keväällä. Aivan upeaa, että nahkaa käytetään rohkeasti eri tyyppisiin vaatteisiin. By Malene Birgerin hapsuhameet keräväät varmasti katseet!

Tässä ihastuttavia poimintoja Karisma Vaasan osuudesta.

Tarkemmat tiedot asukokonaisuukista löydät Karisma Vaasan Journalista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?