Etusivu » viime viikolla olen…

viime viikolla olen…

Viime viikolla olen ollut harmaan lumoissa ja Balmuirin viitta on ollut ahkerassa käytössä. Viikolla ostin suosikkilehteni Stylebyn. Lehti ei tuottanut pettymystä tälläkään kertaa. Inspiraatiota syksyyn löytyi runsaasti sekä paljon kauniita kuvia minunlaiselle esteetikolle. Syyskukkia en ole ehtinyt istuttamaan vaan minun kukkakuvat ovat nyt toisten tekemiä. Opiskelukiireiden vuoksi taitaa tänä vuonna askartelu kukkien kanssa jäädä vähemmälle. Loppuviikosta otin esille rakkaan harmaan Cosin jakkuni ja paljon käytetyn Acnen Canada huivin viime talvelta. Nämä kaunokaiset toimivat yhdessä hyvin vielä tämänkin talven. Ajaton tyyli toimii ja harmaan sävyt muodostavat rauhallisen kokonaisuuden. 

Tänään minulla oli toisenlaiset ajatukset postauksen suhteen mutta päätinkin tehdä postauksen näillä viime viikon instakuvilla. Päivän asukuvien jakaminen instaa on vaan niin helppoa. Olen taas innostunut näistä eteisen peiliselfiestä eli palannut blogihistoriani alkulähteille. Aikoinaan kun otin ensimmäiset asukuvani, niin ne olivat juuri tälläistä alakuvien päätöntä menoa. Ehkä kuvat ovat nyt vähän tarkempia, kiitos paremman objektiivin. Nämä kuvat toimivat hyvin instassa ja näin blogissa kuvakollaasina mutta en ehkä tänä päivänä en enää tekisi postausta näin. 

Hei vielä ehdit osallistua messulippujen arvontaan täällä (klik). Klikkaa itsesi mukaan, olisi todella kiva tavata messuilla!


                         -tuulanneli


seuraa tuulannelin blogia instagramissa (klik),facebookissa (klik)

4 Comments

 1. Belladonna
  Kirjoittaja
  6.10.2015 / 19:49

  harmaa on kyllä niin ihana ja monikäyttöinen väri

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.10.2015 / 20:47

   olet ihan oikeassa 🙂 kaunis sävy!

 2. Unknown
  Kirjoittaja
  7.10.2015 / 05:33

  tykkään!!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.10.2015 / 11:42

   Kiitos Jenni 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?