Etusivu » 10 kysymystä (haaste)

10 kysymystä (haaste)

Pitkästä aikaa muutaman haastekysymyksen pariin. Sain ihanalta Reetalta kivan haasteen. Näitä on aina kiva tehdä ja tykkään lukea myös toisten  ajatuksia. Vastauksia minun ei tarvinnut kauan miettiä vaan kuvien kanssa oli vähän hankalampaa. Onneksi löysin arkistoista julkaisemattomat kuvat juhannuksen tienoilta. Valoisia ja aurinkoisia kuvia, jotka kertovat hyvin tämän hetkisistä fiiliksistä. 
1. Minkä asian haluaisit toteuttaa lähitulevaisuudessa? Nyt kun opiskeluni ovat alkaneet niin saan tehdä sitä, mitä nyt juuri haluan. Jos rehellisesti ajatellaan, niin kyllä joku salainen haave löytyy….
2. Jos olisit sarjakuvahahmo, mikä olisit? No voi ei, en lue sarjakuvia ja nyt en keksi mitään kivaa tähän. 

3. Bravuurisi keittiössä? Rakastan wokkaamista ja nyt taas olen ihan sen lumoissa. Kotimaiset kasvikset ovat nyt todella maukkaita ja tuoreita.


4. Miten näet blogisi tulevaisuuden? Olenkin kirjoitellut blogiani vähän yli vuoden verran aktiivisesti ja nyt olisi aika vähän tuulettaa sisältöä. Ihan niin kuin yrityksen toiminnassa, on etsittävä uusia tapoja toimia ja uudistuttava. Ei saa  tuudittautua hyvän olon tunteeseen vaan mentävä vähän sinne epämukavuusalueelle kehittymään. 

5. Podetko koskaan maailmantuskaa? Epäoikeudenmukaisuus saa niskavillani värähtämään. Minussa asuu joskus pieni feministi, varsinkin kun puhutaan naisten oikeuksista.

6. Ideaali vapaapäiväsi? Hidas ja rauhallinen aamu näin syksyllä oman murun kanssa. Aamutakilla vähintään puoleen päivään asti ja kahvia melkein puoli pannullista. Kesällä olen jo tuossa vaiheessa pelannut puoli kierrosta golfia. Joskus mietin olenko ihan täysijärkinen.

7. Kadutko mitään tekemisiäsi ratkaisuja? En kadu mitään, ehkä kadun niitä tekemättömiä juttuja. Haluan keskittää energiani tässä hetkessä elämiseen. 

8. Miten mies saa sinut nauramaan? Hyvällä huumorilla ja sitä meidän perheestä löytyy peräti kolmen kappalein. 
9. Miten otat tästä syksystä irti parhaat palat? Nauttimalla jokaisesta päivän minuutista ja sekunnista. Elän tällä hetkellä niin mielenkiintoisesta elämänvaihetta. Jokainen päivä on täynnä jotain uutta ja kivaa. 10. Oletko illan virkku vai aamun torkku? Jaa, tämä riippuu vähän vuodenajasta. Kesällä olen aamun virkku ja se johtuu varmasti valon määrästä. Rakastan lähteä golfaamaan heti aamusta. Nytkin muistelen niitä vähän kylmiäkin aamuja heinäkuussa, jolloin poljin pyörällä into piukassa kentälle. Talvisin olen täydellinen aamun torkku ja myös todella paha herästyskellon torkuttaja! 


Kiitos Reetta kivasta haasteesta! Nyt heitän tämän haasteen DOPPwomanin Katalle ja kaikille teille ihanille blogikamuille! Napatkaa haaste tästä, jos et ole vielä vastannut näihin kysymyksiin. 


Lämmin kiitos kaikista kommenteista stailisti Katin postaukseen (klik), joka pomppasi kahdessa päivässä blogihistorini suosituimmaksi postaukseksi! Ihan huikeaa! Olen ihan sanaton.


Aurinkoista syyspäivää näiden aurinkoisten kuvien kera!

                       -tuulanneli

8 Comments

 1. Doppwoman
  Kirjoittaja
  3.10.2015 / 07:46

  Voi kiitos! otan mielelläni blogielämäni ekan haasteen vastaan:) Aurinkoista viikonloppua sinulle!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.10.2015 / 21:05

   Kiva juttua 🙂

   nämä haasteet ovat aina kivoja ja samalla oppii aina jotain uutta bloggaajasta!

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  3.10.2015 / 08:08

  Mukavaa viikonloppua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.10.2015 / 21:06

   Kiitos samoin Outi 🙂

 3. Reetta Niemi
  Kirjoittaja
  3.10.2015 / 08:22

  Kiva, kun otit haasteen vastaan. Nämä ovat kivaa luettavaa.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.10.2015 / 21:06

   Kiitos ihanuus 🙂

   tämä oli kiva haaste!

 4. Katja/Optimismiajaenergiaa
  Kirjoittaja
  3.10.2015 / 15:25

  Kiva vastauspostaus oli! Mukavaa viikonloppua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.10.2015 / 21:07

   Kiitti Katja 🙂 ja samoin sinulle aurinkoista viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?