Etusivu » viime päivinä, tänään

viime päivinä, tänään

Viime päivinä olen nauttinut täysillä lämmöstä, joka on vihdoinkin tullut meidänkin leveysasteille tänne rannikolle. Lämpö saa todella ihmeitä aikaan. Olemme nauttineet murun kanssa kauniista kesäilloista viheriöillä. Pelaaminen tuntuu taas kivalta, nyt vain toivon, että rentous säilyy!

Viime päivinä olen ollut tyytyväinen, kun löysin kivan ekokampaamon myös kotikaupungistani. Pipsa teki minulle savivaalennuksen kokopäätekniikalla. Aivan ihanaa, kun näitä ekologisia vaihtoehtoja löytyy myös blondeille.

Viime päivinä olen harmitellut, etten ole ehtinyt paneutumaan tähän rakkaaseen harrastukseen. Toisaalta nyt otetaan rennosti ja postaillaan silloin, kun tekstiä syntyy sujuvasti. 


Tänään olen ollut kivoilla leivosreffeillä ihanan blogikamuni Mankan kanssa. Pari tuntia vierähti rattoisasti Pavlovan ja karamellelatten kansa.

Tänään otimme ihan ex tempore asukuvat kauppareissulla. Kesällä tämäkin on niin helppoa, kun valoa riittää pitkälle iltaan. Asukokonaisuudessa tänään pitsiä, vaalea neuletakki ja ihanat venyvät golfhousut ja mustavalkoiset sneakerit. Rentoa kesäpukeutumista! Yhdistelen usein golfvaatteita myös normaaliin arkipukeutumiseen. 

Tänään ostimme Hansille jo isomman koirulin kaulapannan. Meidän vauveli näytti heti isommalta pojalta. Hans kasvaa ja vankistuu vauhdilla. Kiitos takapihalle rakennetun aitauksen niin olemme saaneet opetettua Hansia ulkoasiointiin. 


Tänään oli kiva kesäpäivä. Eletään tässä hetkessä ja nautitaan arjen kivoista pienistä asioista!

-tuulanneli

4 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  9.6.2017 / 13:51

  Onpa Hans tosiaan kasvanut!
  Ihana asuste, paita on upea.
  Ihanaa viikonloppua.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.6.2017 / 17:20

   Hans kasvaa hurjaa vauhtia ja vankistuu samalla. Näsäkorkeutta ei enää tule paljoa vaan nyt alkaa tulla sitten lihasta.

   Aurinkoista viikonloppua sinulle ihanuus 🙂

 2. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  11.6.2017 / 09:27

  Kiva asu taas. Ei bloggaamisesta kannata stressiä ottaa. Minulla on paljon aiheita, kuvia ja luonnoksia valmiina, puran niitä kun ehdin.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.6.2017 / 17:23

   Kiitos Tuuli 🙂

   Olet ihan oikeassa ei bloggaamisesta tarvitse stressata. Kesällä otetaan vaan rennosti, kun on niin paljon muuta puuhaa. Tietenkin työt vievät oman osansa ja työnarkonaamina teen työtäni suurella sydämellä. Illat menevät murun kanssa viehriöllä, joten bloggaaminen on todellakin paitsiossa näin kesäisin.

   Tänä kesänä otan rennosti ja syksyllä paahdetaan sitten blogin kanssa sata lasissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?