Etusivu » Pennepastaa kidneypavuilla ja kikherneillä

Pennepastaa kidneypavuilla ja kikherneillä

Moikka kaikille! Tämän herkutellaan kikhernepastalla. Sain keväällä Indiedays-päivillä mukaan kivoja GoGreenin luomutuotteita. GoGreenin pastoissa yhdistyvät luomu, gluteenittomuus ja trendikkäät muinaiviljat. Reseptin pennepastassa muinaisviljoista ovat mukana tattari ja teff.

Pavut ovat monipuolinen proteiinin lähde ja sopivat todella hyvin wokkeihin ja salaatteihin. Postauksen ruokaisa kokonaisuus syntyi yhdessä kidneypapujen, kikherneiden, paprikan ja porkkanan kanssa. Nämä Gogreenin kikherneet ja kidneypavut ovat tarjoiluvalmiit ja ne on pakattu käteviin pahvipakkaukseen. Tämän helpompaa ei voi hyvän ja terveellisen ruuan valmistaminen olla.



-tuulanneli

Pennepasta basilika twistillä

4 dl Luomu Penne pastaa (GoGreen)
1 keltainen paprika
2 porkkanaa
oliviiöljyä 
1 rkl chilikastiketta
3 dl ruokakermaa
1 pakkaus Luomu Kikherneitä
1 pakkaus Luomu Kidneypaput
suolaa, pippuria
tuoretta basilikaa

Keitä pasta pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Suikaloi porkkana ja paprika.  Kuullota vihannekset oliiviöljyn kanssa. Sekoita kerma ja chilikastike. Lisää valutetut kikherneet ja kidneypavut. Anna lämmetä ja mausta suolalla sekä pippurilla. Kaada kastike pastan päälle ja viimeistele basilikanlehdillä. 

2 Comments

  1. Annukka
    Kirjoittaja
    12.6.2017 / 09:22

    Just hyvältä kuulostaa! Luomua, simppeliä ja gluteenitonta. Taitaa mennä kokeiluun, jos vaan löydän tuota pastaa jostain.

    Kiitos tästä 🙂

  2. Marjo
    Kirjoittaja
    13.6.2017 / 06:30

    Kiitos vinkkauksesta mitä näistä luomutuoteista saa syntymään 🙂 Itselläni pakkaukset ovat vielä avaamattomina mutta viimeistään kesälomalla GoGreen tuotteet pääsevät testiin.
    Mukavaa alkanutta viikkoa ja rapsuja Hansille 🙂


Looking for Something?