Etusivu » viikon parhaat räpsyt

viikon parhaat räpsyt

Viikon luottomeikit – Kevyeen kesämeikkiin Inikan BB Cream Foundation, huulille kevyt Inikan kiilto ja aurinkolasit silmille. Kesällä kaikki on vaan niin helppoa, myös itsensä ehostaminen. Inikan vegaaniset ja orgaaniset mineraalimeikit ovat lunastaneet paikkansa meikkipussissa. Aikaisemman postauksen tästä ihanasta Inikasta löydät täältä (klik).


Viikon kukka on ehdottamasti pioni. Rakastan näitä kaunottaria yli kaiken. Harmi vaan, että ne ovat niin hintavia.

Viikon aamupala pensasmustikoilla. Kesäaamuisin ehtii nopeasti napsimaan näitä aampalakuvia terasilla. Mikä onkaan parasta kuin aikainen kesäaamu terassilla. Rauhallinen hetki ennen töihin lähtöä!
Viikon yksityiskohta – Uskoisitko, että tämä on hotellihuoneesta? Olimme kutsuttuna Vaakunan aamiaiselle viime viikolla ja samalla meillä oli mahdollisuus tutustua Sokos hotelli Vaakunan erikoishuoneisiin. Tämä ns. metsähuone oli vapaana kyseisenä aamuna. Huone on paneloitu aidoilla ladonpuilla ja huoneen täytti aito puun tuoksu.

Viikon toiletti titteli menee metsähuoneelle. Eikö olekin ihan aidon puuweeceen näköinen? 

Viikon kuntoiluhuone löytyi myös Vaakunasta. Meidän vaasalaisten Hotelli Vaakuna kätkee sisälleen paljon mielenkiitoisia yksityiskohtia. Tuo pyöreistä puupalikoista toteuttu seinä oli todella kiva kokonaisuus ja antoi tilalle raikkaan tuulahduksen.

Viikon paras oivallus – kravattiparkki. 

Viikon upeat luontokuvat löytyivät Kvarkenin kokoustilasta. Minusta on upeaa, että paikallisuus näkyy ketjuhotellissa. Meidän vaasalaisten saaristo on ikuistettu moniin visuaalisiin kuviin.


Viikon golfkuva – Vihdoinkin ollaan päästy viheriöille. Jokainen päivä tuo lisää vihreyttä ja elohopeakin nousee pikku hiljaa, joten luvassa kivoja kesäpäiviä viheriöillä.Aurinkoista viikkoa murut!

-tuulanneli

2 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  7.6.2017 / 09:54

  Pionit, mustikat ja mansikat löytyisivät myös minun viikon räpsyistäni 🙂
  Aurinkoista keskiviikkoa sinulle ❤️

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.6.2017 / 17:14

   Aurinkoista viikkoa myös sinulle ihanuus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?