Etusivu » viikon viisi poimintaa

viikon viisi poimintaa

// viikon instakuva //

Joskus se kuva onnistuu! Hans seuraili mamin touhuja kiltisti, kun mietin mitä laitan päälle ystävänpäivän treffeille. Tykkään tästä Uterqüen röyhelöpuserosta ylikaiken. Vaatekaapissani ei olekaan mitään näin ylitsepursuavaa, joten puseron viehätys piileekin juuri siinä. Puserossa on kaikkea liikaa; raitakuosi ja ryöhelöt mutta se toimii hyvin niin arjessa kuin juhlassa. Erilaisilla alaosilla ja takeilla puseron ilme muuttuu tyylistä toiseen. Tarvittaessa röyhelöt on helppo piilottaa jakun sisään niin, että vain iso solmittava rusetti näkyy.

//viikon shoppailulook//

Pitihän minunkin ottaa selfie sovituskopissa! Enpä ole näitä paljoa harrastanut. Yleensä on kiire ja unohdan räpsästä kuvan. 

//viikon / kuukauden pettymys//

Aina ei kaikki mene niin kuin Strömsössä. Joulukuussa kävin salilla mutta tammikuussa käyntikertoja tuli tasan nolla. Tammikuun lopussa irtisanoin sopimukseni ja nyt olen palauttanut jo avaimen pois. Tänä talvena en päässyt salitreeneihin sisälle ollenkaan. Pakko myöntää, että pikkasen harmittaa. Olen lenkkeillyt nyt ahkerasti Hansin kanssa. Tiedostan kuitenkin sen tosiasian, että minun ikäisen naisen tulisi käydä salilla. Punttitreeni on hyväksi ikääntyvälle kropalle.

//viikon kulttuurihetket//

Uuden yhteistyökuvion myötä olen tutustunut Vaasan Kaupunginteatterin tarjontaan. Tämä on minulle uusi mielenkiintoinen maailma. Olimme pari viikkoa sitten murun kanssa Kekkosen tytär -näytelmän ensi-illassa. Näytelmän nimi antaa jo odottaa herskyvää poliittista ilottelua. Todellakin katsojat saivat pohjalaista huumoritykitystä merkittävän historian henkilön inspiroimana. Kekkonen herättää meissä jokaisessa paljon erilaisia mielikuvia. Näytelmän huumoripitoinen ja satiirinen kerronta historian merkkihenkilöstä tekee näytelmästä mielenkiintoisen.


Tälle näytelmälle annan vahvan suosituksen! Tässä huumoripitoisessa esityksessä takaan, että aivot joutavat narikkaan näytelmän ajaksi! Näytelmän huumori pitää varmasti pihdeissään ja hykertelet vielä seuraavana päivänä näytelmän henkilöille ja juonen käänteille. Voit lukea postauksen täältä (klik).

//viikon voimalause//

Tämä voimalause istuu juuri nyt tähän hetkeen, kun kirjoittelen tätä postausta. Joskus elämässä putoaa eteen asioita, joiden yli pitäisi vain päästä vähemmällä murehtimisella. Yksi helmasynneistäni on murehtia asioita joskus liikaa etukäteen tai sitten jään murehtimaan tapahtuneita asioita. Aina ei kaikki mene suunnitelmien mukaan ja tämä on normaaliin elämään kuuluva peruspointti. Siltikin nämä takapakit suututtavat! Huomenna lähden Tampereelle ja uskon, että mummin prinsessa saa unohtamaan pienet vastoinkäymiset. Parin päivän päästä naurat näille murehtimisille ?
Kivaa helmikuun viikkoa kaikille!

-tuulanneli

16 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  25.2.2020 / 07:17

  Nuo on ihan parhaita otoksia mihin lemmikit ovat hipsineet itsekseen mukaan 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   26.2.2020 / 10:26

   Kiitos Mira 🙂

   niin ja ne ovat myös niitä vaikeimpia saadaan onnistumaan 😉

 2. Nimetön
  Kirjoittaja
  25.2.2020 / 15:29

  Hei!
  Olisi kiva, jos kertoisit vaatteiden merkit. Himoitsen nahkahousujasi ja beigeä villakangastakkiasi…

  Aurinkoista päivää ☀️

  Annu

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   26.2.2020 / 10:30

   Hei kiitos Annu kommentistasi 🙂

   Pyrin ottamaan toiveesi huomioon jatkossa. Olen jättänyt tietoisesti pois näitä tuotetietoja, koska olen saattanut hankkia jonkun vaatteen jo vuosia sitten!

   Villakangastakin olen hankkinut tammikuussa & Other Storiesilta alennusmyynneistä. Heillä on todella kiva mallisto ja tilaan heiltä paljon netistä. Helsingissä ollessani käyn aina heidän liikkeessään. Nahkahousut olen taas hankkinut jo syksyllä. Syksyn mallistoissa on aina paremmin nahkahousuja.

   Mukavaa viikonjatkoa sinulle 🙂

 3. Kristiina Kortelahti
  Kirjoittaja
  25.2.2020 / 19:12

  Ihana kuva tuo jossa Hans kurkkii takanasi!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   26.2.2020 / 10:32

   Kiitos 🙂

   Se on sellainen "once a lifetime picture". Meidän karvapallero ei aina jaksa olla kuvassa rauhallisesti!

 4. Pirkko / Meriharakka
  Kirjoittaja
  25.2.2020 / 20:31

  Meillä onneksi molemmat käymme samalla salilla, jonne viimeksi syksyllä ostimme vuosikortit. Jos toista ei joskus innosta, niin toista sitten kuitenkin, eikä sitten toinenkaan voi jäädä kotiin. Pari kertaa viikossa keskimäärin käymme, muuten sitten kävelyä/sauvakävelyä ja välillä uintiakin.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.2.2020 / 13:28

   Kuulostaa todella hyvälle. Meillä on golfin kanssa sama juttu. Se on meidän yhteinen harrastus ? Odotan innolla taas tulevaa kesää ja meidän yhteisiä iltoja golfkentällä!

 5. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  26.2.2020 / 06:44

  Luulen, että murehtiminen on meillä kaikilla, vaikka jokainen ei siitä puhu mitään. Itse vatvon asioita…Mikä sekin on turhaa energian tuhlaamista.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.2.2020 / 13:30

   Heippa Melissa,

   Juuri tuo menneiden asioiden vatvominen syö turhaa energiaa ?

 6. hannamaria
  Kirjoittaja
  26.2.2020 / 11:51

  Mun mielestä tossa ekan kuvan puserossa taas ei oo mitään liikaa vaan se on just täydellinen statement piece 😀 Ja hei, ei sitä salille kannata itseään pakottaa jos ei siltä tunnu, jokaiselle varmasti löytyy se oma juttu!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.2.2020 / 13:33

   Hei hannamaria,

   Tykkään tuosta puserosta koko ajan vaan enemmän ?

   Mukavaa viikonloppua sinulle ?

 7. Unknown
  Kirjoittaja
  27.2.2020 / 17:19

  Täytyy myöntää, että olet hyvän näköinen "raitapaidassasi" päin vastoin kuin minä, joka näytän raitajakussani kokonaiselta Vepsun jalkapallojoukkueelta.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.3.2020 / 18:35

   Kiitos sinulle ihanasta kommentista! Täytyy myöntää, että itsekin vähän jännitin sovittaa tätä paitista, kun se tuli minulle!

   Raitapaidoissa on paljon erilaisia malleja ja niitä kannattaa rohkeasti vaan sovitella. Se hyvä voi löytyä ihan sattumalta!

 8. Business Woman
  Kirjoittaja
  27.2.2020 / 18:20

  Moikka Tuula 🙂 Mulla on vähän sama juttu tuon kuntosalin kanssa.. Ostin kotiin 20 kg pumppisetin ja sillä olen treenannut jos jonkinnäköistä liikettä. Se on ollut ainakin meikäläiselle hyvä korvike peruslenkkeilyn lisäksi.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.3.2020 / 18:40

   Kyllä minä luovutin tuon salin suhteen tämän vuoden osalta. Nyt lenkkeilen ja venyttelen kotona. Muutaman kuukauden kuluttua minulla alkaa golf ja sitten taas mennään lujaa!


Looking for Something?