Etusivu » sunnuntain lista kuluneesta viikosta

sunnuntain lista kuluneesta viikosta

Mikä oli viikon paras juttu? – Kyllä se oli sunnuntain asukuvaussessio ja aurinkolasit. Tämä oli vuoden eka asupostaus aurinkolasien kanssa! Jippii, kyllä se kevät vaan on tulossa. 

Mikä oli viikon huonoin juttu? – Palautin saliavaimen käyttämättömyyden vuoksi. Tänä vuonna ei salitreenit menneet ihan puikkoon. Onneksi tänä päivänä on helppo irtisanoa salisopimus, jos ei ole aikaa käydä treeneissä. Joulukuussa kävin reippaasti salilla mutta tammikuussa sälikäyntejä oli tasan 0 kappaletta, joten irtisanoin sopimuksen. 

Mikä yllätti kuluneella viikolla? – Huomasin viettäväni  liikaa aikaa somessa. Näköjään lomalla sitä vähän lipsuu liian helposti somemaailmaan.

Arvosana kuluneelle viikolle? – Takana ihan perusviikko arvosanalla 8+.

 
Viikon asu? – Beige villakangastakki on tällä hetkellä suosikkini. Olen niin monta vuotta etsinyt tätä takkia ja kyllä se on lunastanut paikkansa lempivaatteena. Tänään valitsin asukuviin ihan perusasun mustan ja valkoisen väricombolla. Mietin tulevan torstain toimialapäivien asua ja päädyin tällä kertaa todella ajattomaan klassiseen asuun. Valkoinen rusettipaitis, musta merinovillaneuletakki ja mustat vajaamittaiset puuvillafarkut. Karvavuoriset sneakerit tekevät asusta sporttisen, joten se sopii hyvin päivän teemaan.

Viimeisin ostos? – Viikko sitten hankin kevään ensimmäiset housut ja tällä kertaa päädyin perusmustiin puuvillafarkkuihin vajaalla mitalla. Olen vannoutunut nilkkapituisten housujen fani ja päärynävartalolle se paras malli on suora lahje. Minulla oli useampi vaihtoehto mutta tällä kertaa mustat veivät voiton.
Miten olet voinut? – Olen voinut todella hyvin. Takana todella rento helmikuu, jonka olen viettänyt kotilomailun merkeissä. Täytyy myöntää, että minulla oli suunnitelmia tälle kuukaudelle mutta puolet on vain toteutunut. Tehdään ne loput sitten joskus toisten.

Millä fiiliksellä seuraavaan viikkoon? – Ensi viikko minulla menee kotimaan matkailun merkeissä. Minulla on tiedossa huippupäivät yhdessä perheemme prinsessan kanssa. Anoppi on kutsunut itsensä kylään Tampereelle. Odotan ihan into piukassa, kun saan leikkiä meidän touhutytön kanssa. Loppuviikon vietämme murun kanssa isolla kirkolla. Meidän golfkausi startataan käyntiin GoExpo -messuilla niin työn kuin vapaa-ajan merkeissä.

Mukavaa helmikuun viimeistä viikkoa!

-tuulanneli

8 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  24.2.2020 / 06:49

  Nopeasti se aika hujahtaa, en jotenkaan ole sisäistänytkään, että on jo vika viikko helmikuusta menossa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.3.2020 / 19:04

   Onneksi helmikuu meni niin nopeasti ohi, nyt ollaan jo maaliskuun puolella!

 2. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  25.2.2020 / 04:01

  Tämä alkuvuosi on mennyt todella nopeasti…Ihan pyöryttää 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.3.2020 / 19:05

   Sanos muuta! Aika vaan tuntuu kuluvan niin sukkelaan 🙂

 3. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  26.2.2020 / 06:52

  Tuo villakangastakki on kyllä tosi kiva! 🙂 Mukavaa viikkoa, kuulosti kivalta suunnitelmat.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.3.2020 / 19:06

   Kiitos Mari 🙂

   Olen ollut todella tyytyväinen hankintaani!

 4. Sonja
  Kirjoittaja
  27.2.2020 / 19:25

  Ihana takki! Olen itsekin haaveillut villakangastakista, mutta se on jäänyt aina ostamatta.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.3.2020 / 19:07

   Kiitos Sonja 🙂

   Hyvään villakangastakkiin kannattaa satsata. Se makssa ajan kanssa itsensä takaisin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?