Etusivu » viikon viisi poimintaa – #perheonparas

viikon viisi poimintaa – #perheonparas

// viikon selfie //

Olin koko viime viikon reissussa ja kuvasin todella vähän. Halusin keskittyä tällä kertaa ihmisiin ja nauttia päivistä ilman jatkuvaa räpsimistä. Joskus on vain kiva olla ja nauttia tilanteista ilman somepaineita. Tämä ajatusmaailma on mennyt ihmeelliseksi, kun minäkin tässä selittelin miksen ole ottanut valokuvia viime viikolla. Kymmenen vuotta sitten oli ihan normaalia, että kaikkea ei tarvinnut taltioida puhelimeen tai silloin se oli kameran filmille. 

Torstain matka-asuna klassinen musta/valko väricombo yhdistettynä vaaleanruskeilla asusteilla. Olipas vaihteeksi mukana olla all in black. Tästä tulikin viime viikon suosikki asukokonaisuus. Musta neuletakki ja paitis ovat aina varma valinta.

//mummin paras lounasseura //

Nämä pienet kätöset veivät mummin kaiken huomion viime viikolla. Vietin ikimuistoisia päiviä prinsessan kanssa leikkien, tutkien kirjojen ihmeellisiä äänimaailmoja ja opetellen kävelemään. Meidän Elli on niin eloisa, että koko ajan pitää kävelyttää tai hyppyytellä. Ihana touhutyttö, joka hurmaa kaikki hymyllään!

// maisemia päivälenkillä //

Meille sattui upeat päivät päivälenkeille. Aurinko paistoi ja Pyhäjärvi pani parastaan. Pyynikinharju on aivan upea paikka asua ja ne maastot ympärillä ovat aivan huippuja päiväkävelyyn ja lenkkeilyyn. Näissä maisemissa sieluni lepää ja viihdyn hyvin.

// messufiilistelyt //

Viikonloppuni pyöri paljon golfin ympärillä niin harrastuksen kuin työn puitteissa. Yllä olevassa Golfliiton julisteessa tiivistyy monta tärkeää terveyspointtia golfista. Tiesitkö, että golfari ottaa keskimäärin 14 000 askelta kierroksen aikana ja bägiä kantava kuluttaa jopa 2000 kcal kierroksen aikana. Golf ei ole hikiliikuntaa mutta se on terveellistä pitkäkestoista liikuntaa. Matala aerobinen liikkuminen on tehokasta ja kuntoa kohottavaa. Samoin golfin liikeradat ovat kehon liikkuvuutta ylläpitäviä.

Usein miehillä on keväisin autokuume mutta meidän perheessä keväisin valtaa mailakuume. Jälleen kerran kokeiltiin taas uusia mailoja ja kuulemma löytyi aivan jotkut mullistavat fitattavat hypermailat. Olen viimeksi ostanut uudet mailat n. seitsemän vuotta sitten, olisikohan minunkin jo aika hankkia uudet?

// Helsinki by night //

Rakastan tätä Sofiankadun näkymää ja usein ohikulkiessa on pakko räpsästä ainakin se yksi kuva. Kiitos Tampere ja Helsinki ? molemmat kohteli minua hyvin viime viikolla. Nyt pähkäilen täällä kotimaisemissa, olenko onnellinen siitä, että talvi tuli takaisin! Meillä satoi todellakin lunta koko eilinen päivä, joten nyt on kaikki jälleen valkoisena. Ehkäpä se meidän talvi kulkee näin joko ajallaan tai jälkijunassa.

Näillä mietteillä kohti uutta viikkoa!

-tuulanneli

8 Comments

 1. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  3.3.2020 / 15:32

  Ihania kuvia 🙂 Välillä talvet ovat vähälumisia täällä Suomessa.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.3.2020 / 18:52

   Kiitos Melissa 🙂 Nyt on ollut todella vähän lunta. Se on hyvä tai huono juttu, riippuu miltä kannalta asiaa katsoo!

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  3.3.2020 / 16:16

  Täällä suunnalla on taas hieman lunta, minun puolesta olisi vaikka kevääksi saanut vaihtua 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.3.2020 / 18:52

   Se onkin jännä kuinka lumi on ollut epätasaisesti jakautunut tänä vuonna 🙂

 3. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  5.3.2020 / 16:39

  Ihania touhuja :). Viime viikolla täälläkin oli kauniit aurinkoiset kelit niin vauvankin kanssa oli kiva ulkoilla.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.3.2020 / 18:54

   Kiitos Mari 🙂

   Nyt on ollut kivoja kelejä vaunutella!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.3.2020 / 20:10

   Kiitos oikein paljon hannamaria 🙂

   Kyllä se yksi kuva pitää aina napata Sofiankadulta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?