Etusivu » helmikuun #lempivaate – villakangastakki

helmikuun #lempivaate – villakangastakki

 // sisältää kaupallisia linkkejä *//
Moikka kaikille! Helmikuun lempivaatteen valinta ei ollut vaikea. Vaaleanruskean värinen villakangastakki on lunastanut paikkansa luottovaatteena. Takki vaan sopii yhteen hyvin erilaisten asukokonaisuuksien kanssa. Ainut juttu minkä kanssa se ei matsannut oli minun pitkä musta neulemekko. Aluksi olin palauttamassa takkia pois, koska sovitin sitä ensin neulemekon kanssa. Onneksi annoin takille mahdollisuuden!

Asukuvat ovat viime viikonlopun reissulta. Lauantaina meitä onnisti kelien suhteen ja saimme muutaman asukuvan napsittua näillä ihanilla hoodeilla. Tällä kertaa takki on yhdistettynä klassisen mustan kanssa. Jaoinkin edellisessä postauksessa selfiekuvan minun all in black matka-asusta. Musta on aina varma valinta. Tässä kohtaan minun naurattaa todella paljon. Olin eilen Helsingissä yhdessä pr-tapahtumassa ja olin täysin kevään vaaleissa väreissä. Huvittavinta tästä tekee se, että eilen oli todella järkyttävä sää pääkaupunkiseudulla ja minä tallusten iloisesti vaaleilla housuilla ja kengillä loskassa.
Tämä on nyt kolmas postaus Eetti ry:n lanseeraamalla #lempivaatteeni -teemalla. Asianomainen kampanja on jo mennyt ohi mutta minusta oman vaatekaapin helmistä ei voi koskaan kirjoittaa liikaa. Tottakai tässä on nyt esillä tammikuun aleostos mutta tiedän, että villakangastakista on tulossa ikoninen tuote vaatekaappiini. Samalla saan taas muistuttaa meitä jokaista siitä  älyttömästä tekstiilijätteen määrästä minkä jälkeemme jätämme. Oman vaatekaapin ajatteleminen vastuullisesta näkökulmasta ei ole mitään helppoa. Allekirjoittaneella tämä tuottaa myös vaikeuksia mutta pienillä askelilla eteenpäin.

Entisenä yrittäjänä en suosi mitään ostolakkoja. Täytyyhän meidän yhteiskunnan rattaiden pyöriä mutta me voimme järkeistää kulutustottumuksia sekä miettiä mistä ostamme tuotteemme. Meillä on muutenkin edessä mielenkiintoinen kevät koronaviruksen vuoksi. Näyttää siltä, että se ei tule olemaan talouden kannalta mikään helppo. Toivotaan tilanteen rauhoittumista ja ihmisten realistisempaan suhtaumista asiaan. 

 -tuulanneli
Villakangastakki // & Other Stories täältä (klik)*
Mustat vajaamittaiset housut // Lindex täältä (klik)*
Pipo // Lindex
Huivi // A+ more
Sneakerit // Uterqüe
Aurinkolasit / Celine

16 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  5.3.2020 / 15:53

  Viime viikolla säät olivat upean keväiset <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.3.2020 / 19:17

   Meillä olikin tuuria säiden suhteen viime viikolla. Olin keskiviikkona jälleen Helsingissä ja silloin oli todellinen koiranilma!

 2. Katta
  Kirjoittaja
  5.3.2020 / 16:28

  Kaunis luottovaate sinulla! Minulla on tällä hetkellä villakangastakin puute. Havahduin siihen tänä eriskummallisena talvena. Ajattelin löytää sellaisen kohta Berliinistä. -Katta /Arki(paska)ruokaa http://www.arkipaskaruokaa.fi

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.3.2020 / 19:45

   Kaunis kiitos Katta 🙂

   Villakangastakki on ollut tämän talven suosikkitakki ja nyt keväällä sitä pystyy pitämään pitkään. Toivottavasti löydät itsellesi unelmien takin Berliinistä. Mukavaa reissua sinulle 🙂

 3. Kristiina Kortelahti
  Kirjoittaja
  5.3.2020 / 17:22

  Kaunis tuo takki onkin, joten ei ihme että olet siihen tykästynyt. Ihania kuvia ja osaat olla niin luonteva näissä asukuvissasi. Minulta ei moinen onnistu, enkä juurikaan halua tulla kuvattavaksi.
  Hienoa viikonloppua sinulle ja toivottavasti saamme kauniin sään!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.3.2020 / 20:02

   Kiitos Kristiina 🙂

   Pikku hiljaa olen oppinut murun kanssa rentoutumaan kuvaustilanteessa. Täytyy myöntää, etten välttämättä osaa muiden kuvattana olla näin rento!

   Samoin sinulle mukavaa viikonloppua 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.3.2020 / 20:05

   Kaunis kiitos hannamaria 🙂

   Vaaleat värit ovat toimivat aina meillä vaaleilla!

 4. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  5.3.2020 / 18:35

  Olen niin samaa mieltä vaaleasta villakangastakista, se on klassikko ja sopii niin monenlaisten asujen kanssa. Ymmörrän hyvin mekkojutun, minäkään en ole vielä ainakaan osannut käyttää omaani mekon kanssa. Pääsitköhän jo katsomaan blogijuttuani takin asustuksista? ?
  Kivaa torstai-iltaa Tuula ?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.3.2020 / 20:10

   Vaalea kangastakki on kyllä unelmien täyttymys! Se ei todellakaan sopinut ainakaan minulla mustan neulemekon kanssa. Muistan kun kokeilin sitä eka kerran nopeasti päälle ja olin todella pettynyt! Onneksi annoin uuden mahdollisuuden muutaman päivän päästä.

   Kävin jo kommentoimassa postaustasi. Se oli toteutettu todella hienosti!

   Mukavaa viikonloppua myös sinulle 🙂

 5. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  6.3.2020 / 05:37

  Tosi kivan näköinen takki. Itse ostin juuri kirppikseltä uuden villakangastakin, en vain ole ehtinyt kuvata sitä…

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.3.2020 / 18:36

   villakangastakit ovat nyt juuri todella kivoja pitää!

 6. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  6.3.2020 / 22:29

  Klassikko! Suurin osa ei varmaankaan tosiaan ryhdy ostolakkoon, mutta joa ostaisimme ainakin vähän parempaa, pidemmän elinkaaren vaatetta ja miettisimme ostohinnan sijaan hintaa per käyttökerta. Tällaisille klassikoille on käyttöä vuosiksi.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.3.2020 / 10:47

   Kyllä olet niin oikeassa Tuuli, tämä on ikuinen klassikko.

   Ostolakkoa en kannata juuri sen takia, että kyllä meidän talouden rattaiden tulee pyöriä. Kulutustottumuksia voimme tarkistaa ja miettiä mistä vaatteemme ostamme ja kenelle annamme kallisarvoiset rahamme!

   Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!

 7. Sini
  Kirjoittaja
  8.3.2020 / 12:38

  Ai vitsi että villakangastakit näyttää kivoilta! Sulle sopii tosi hyvin <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.3.2020 / 20:08

   Voi kiitos todella paljon Sini 🙂

   Olen niin monta vuotta haaveillut tästä takista!


Looking for Something?