Etusivu » minä 6xhelmikuussa -asuja vuosien varrelta

minä 6xhelmikuussa -asuja vuosien varrelta

Heippa kaikille! Mukavaa maaliskuun ensimmäisiä päiviä. Jälleen on aika kurkistaa blogin arkistoihin. Tässä helmikuun muistoja blogivuosien varrelta;

helmikuu 2015

Helmikuussa 2015 kirjoittelin blogia ahkearasti julkaisten melkein joka päivä postauksen. Huh huh ajattelin näin jälkeenpäin. Enää en pystyisi samaan tahtiin. Samoin olen huomannut, että liian tiivis julkaisutahti vaikuttaa postauksien tasoon. Mieluummin 2-3 postausta viikossa ja enemmän sisältöä postauksiin. Helmikuussa 2015 ilmestyi Oloblogitlehti, jossa myös blogini oli mukana. Sanotaan, että enää en lähtisi mukaan ilman korvausta. Onneksi itselläni oli mukana omat sponsorit. Aloittelevalle bloggarille lehtijuttu oli todella tärkeä ja muistan sen,  kuinka kädet täristen luin lehteä. Oli upeaa nähdä omat asukuvat printtinä.

helmikuu 2016

Helmikuussa 2016 kuvasin jo suurimman osan asupostauksista ulkona ja samalla koulutin hovikuvaajaani. Vielä jouduin vähän anelemaan ja lahjomaan murua näihin valokuvaus touhuihin. Näissä helmikuun 2016 postauksissa olivat pääosissa Noolanin asusteet. Eka kuvan vaaleanruskea villakangastakki on vielä hyvässä kuosissa mutta Cosin musta villakangastakki on lähtenyt kiertoon. En ole kovin montaa mustaa takkia omistanut. Toppatakissa musta väri toimii mutta villakangastakissa vierastan väriä.   

helmikuu 2017

Helmikuussa 2017 kipuilin asukuvien kanssa ja halusin vähentää asukuvat ihan minimiin. Olin lopen kyllästynyt asukuviin ja omiin kasvoihin blogissani. Tein kuukauden aikana vain kolme asupostausta. Nekin muutamat olivat tehty Flat lay -asettelulla. Meidän kuukauden huippu oli koiravauvelin kotiutuminen ja sehän vei kaiken huomion pois vaatejutuista. Täytyy myöntää, etten ymmärtänyt kuinka ison muutoksen pieni pentu voi tuoda perheen normaalirytmiin. Tänä päivänä Hans on jo tärkeä osa meidän perhettä.

helmikuu 2018

Helmikuussa 2018 hankin suosituimman blogitakkini. Tämän Day Birger et Mikkelsenin takin hankin alesta ja on varmasti yksi parhaimmista hankinnoista minkä olen tehnyt. Halusin silloin vähän poikkeavan värisen takin ja tässä oli täydellinen sävy. Takki on vielä tänäkin päivänä ajankohtainen ja saan jatkuvasti kyselyjä, että mistä takki on hankittu. Tässä on niin hyvä esimerkki siitä, kuinka yksinkertaiset linjat toimivat vuodesta toiseen ja laadukkaaseen tuotteeseen kannattaa aina satsata.helmikuu 2019

Helmikuussa 2019 blogin pääpaino oli fiilisjutuissa ja tein varsinaisia asupostauksia ihan muutaman. Asukuvat olivat sporttipainotteisia ja kuvattiin kaikki ulkona. En osaa enää kuvata sisätiloissa. Ulkona asukuviin saan kivaa tunnelmaa ja syvyyttä. Helmikuussa 2019 kirjoitin ekan postauksen #lempivaatteeni -teeman ympärille ja mukana oli tottakai vuonna 2018 hankittu lohenpunainen villakangastakki. Ajattomuus toimii vuodesta toiseen!

helmikuu 2020

Helmikuussa 2020 tein asupostauksia fiilisjuttujen ympärille. Olen tietoisesti jättänyt viimeisten kuukausien aikana tuotetiedot pois postauksista. Yhteistyöpostauksissa laitan tottakai tiedot postauksiin. Käytän paljon asupostauksissa vaatteita, jotka on hankittu jo vuosia sitten. Haluan näin tuoda esille sitä, että lempivaatteisiin kannattaa satsata ja ostaa itselle aikaa kestäviä vaatteita. Viimeisimmällä Hesan reissulla kävin pyörähtämässä parissa pikamuodin liikkeessä Triplassa. Piipahdukset olivat tosi pikaiset ja käännyin aika nopeasti pois! Eipä ole minun juttu.
Mukavaa alkavaa maaliskuuta kaikille!

-tuulanneli


10 Comments

 1. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  2.3.2020 / 05:59

  Itse en ole vielä edes käynyt Triplassa 🙂 Se ei ole osunut suunnitelmiini ollenkaan.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.3.2020 / 18:24

   Minulle tämä oli toinen kerta, kun piipahdin Triplassa ja eipä se syttytänyt tälläkään kertaa 🙂

 2. JonnaH.
  Kirjoittaja
  2.3.2020 / 08:30

  Vähän kun katsoo noita muiden vuosien lumisia helmikuun lumikuvia, niin pikkaisen tuli kyllä lunta ikävä. 🙁 Tosin en kyllä halua, että sitä nyt enää maaliskuussa kinoksittain tulisi, kun ei voinut aikaisemmin sataa. 😀

  Mukavaa viikkoa.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.3.2020 / 18:26

   Meillä on todellakin ollut paljon lunta edellisiä vuosina. Kyllä minullakin tuli ikävä talvea. No meillä on nyt taas satanut uutta lunta eilen ja tänään! Toisaalta en olisi enää halunnut sitä 🙂

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  2.3.2020 / 11:53

  Tuolla pikamuotipaikassa olisi mielenkiintoista käydä ihan uteliaisuuttaan vaikken mitään itselleni sieltä ostaisikaan, sen verran siitä tullut kuultua..

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.3.2020 / 18:27

   Tottakai ne kannattaa käydä tsekkaamassa! Tietää ainakin mistä puhutaan 😉

 4. Life with Satu
  Kirjoittaja
  3.3.2020 / 07:56

  Mä olen muutaman kerran koettanut Tripalassa ja muutamassa muussa kauppakeskuksessa käydä katsastamassa pikamuotia, en ole toistaiseksi ostanut mitään niistä. En oikeastaan koko vuoden aikana, jos sukkia ja sukkahousuja ei lasketa. Eivät ole enää mun juttu.

  Toi tuotetietojen pois jättäminen on kyllä hyvä homma. Täytyy laittaa itsekin harkintaan, etenkin nyt kun niin moni vaate on kirpparilta niin tuntuu välillä turhalta niistä mainita. Toisaalta sitä olen miettinyt että samalla ehkä kannustaa pikamuidsta kirpparin puolelle enemmän? Tiedä häntä, suosikkeja ne on nekin eikä kirppariltakaan voi kassi kaupalla koko ajan ostaa (asia jota harjoittelen vielä).

  Aurinkoista viikkoa! <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.3.2020 / 14:52

   Minulla oli todella pikainen käynti Triplassa. Joskus noiden tuotetietojen laittaminen tuntuu hassulta, jos sinulla on lempivaatteita monen vuoden takaa. Toisaalta olen saanut kyllä palauttetta siitä, kun tuotetiedot ovat puuttuneet.

   Mukavaa viikkoa myös sinulle 🙂

 5. Minna M
  Kirjoittaja
  3.3.2020 / 20:08

  Ulkona otetut asukuvat on kauniita ja mielenkiintoisia. Myös taustaa tulee tutkittua asun lisäksi. Itse sorrun ostamaan myös pikamuotia, mutta vaatteet ovat käytössä pitkään. Reikiintymiseen asti ja sen jälkeenkin. ?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.3.2020 / 14:54

   Pikamuotia on monenlaista ja tässä tarkoitan sitä kaikkein halvinta, joka tehdään todella huonoissa oloissa. Meillä on vaateketjuja, jotka myyvät kohtuuhintaisia vaatteita ja yrittävät samalla huolehtia vastuullisuudesta kykyjensä mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?