Etusivu » Biozell Professional – suomalaista hiusosaamista

Biozell Professional – suomalaista hiusosaamista

Biozell on meille monille tuttu kotimainen ja edullinen marketmerkki. Monipuolisesta Professional -tuoteperheestä löytyvät mm. shampoot, hiusten muotoilutuotteet, kuivashampoot ja hiuslakat. Sarjaan kuuluvat myös hiusväriä kirkastavat ja syväpuhdistavat shampoot sekä tehokkaat täsmähoitoaineet vaalennetuille tai tehokosteutta tarvitseville hiuksille. 

Professional -sarjalle on myönnetty Design From Finland -merkki osoituksena suomalaisen muotoilun alkuperästä. Minulle oli aikoinaan yllätys, että Biozell on kotimainen tuotesarja. Norlas Oy on vahvasti kasvava kotimainen yritys, joka on perustettu jo vuonna 1943. Yritys tekee tuotanto- ja tuotekehitysyhteityötä alan huippuihin kuuluvan kotimaisen valmistajan kanssa ja tuo näin päivittäistavarakauppaan laadukkaita, uusia ja innovatiivisia tuotteita, joiden formulat vastaavat ammattilaistuotteita.

Professional Silver shampoo ja hoitoaine yllättivät minut ja niistä tuli kertaheitolla suosikkejani. Tämä oli ensikosketukseni näihin sinisiin silvershampoihin. Olen lukenut kirkastavista shampoista ja olinkin yllättynyt, että shampoo todellakin taittoi keltaisuutta ja sameutta pois. Hoitoaine vielä tehostaa hopeashampoo tehoa. Annoin hoitoaineen vaikuttaa vähän kauemmin tehostaakseni lopputulosta.

Toinen suosikkini on Professional Keratiini lämpö- ja muotoilusuihke. Olen tottunut jo vuosia käyttämään näitä lämpösuojia. Tämä suihke sopii sekä hiusten kihartamiseen  että suoristamiseen. Suoja antaa hiuksille hyvän pidon mutta ei tee hiuksista tahmaisia.  Lämpösuihke antaa hyvää rakennetta hiuksille.

Olen tykästynyt Biozellin hyvään hinta-laatusuhteeseen. Tuotesarjasta löytyy paljon toimivia tuotteita arkeen. Syväpuhdistava Deep Cleasing shampoo on kuulunut luottotuotteisiin jo kauan. Mikä kivointa, tuotesarjaa innovoidaan jatkuvasti uusia tuotteita. Oletko sinä tutustunut tähän kotimaiseen tuotesarjaan ja mikä on sinun Biozell suosikkisi?
-tuulanneli// tuotteet saatu pr-näytteenä //


8 Comments

 1. JonnaH.
  Kirjoittaja
  5.6.2017 / 21:49

  Biozellin Silver Shampoo on kyllä marketin paras hopeashampoo omasta mielestäni, ostan sitä aina silloin jos ehdottomat lempparini Fudge tai Lanza ovat loppu, niitä on vaikeampi saada ja hintaakin toki enemmän, joten Biozell on se mitä ostan, jos haluan pihistellä. Toinen suosikkini on Texturizing Spray, millä saa kivasti tuuheutta hiuksiin.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.6.2017 / 17:07

   Minulle tämä oli ensimmäinen kosketus ja olin postiviisesti yllättynyt shampoon laadukkuudesta sekä lopputuloksesta. Hyvän tuotteen ei aina olla kallis. Onneksi tänä päivänä löytyy vaihtoehtoja kaikissa hintaluokissa.

 2. Nimetön
  Kirjoittaja
  6.6.2017 / 07:49

  Minulla on harmaat hiukset ja käytän Bizellin hopeashampoota ja hoitoainetta ja olen ollut tyytyväinen. Hyvät tuotteet sopuhintaan, suosittelen. T. Maritta

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.6.2017 / 17:08

   Todella kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen tuotteeseen. Hyviä tuotteita sopuhintaan!

 3. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  6.6.2017 / 09:58

  Miesten hiuksille suunnatut tuotteet on todella hyviä ja itse pidän myös hiuslakkaa todella toimivana.
  Mukavaa tiistaita sinulle ❤️

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.6.2017 / 17:09

   Hiuslakkaa olen kanssa testaillut ja samoin minulla on ollut heidän kuivashampoo. Kaikki tuotteet ovat olleet toimivia.

 4. Nimetön
  Kirjoittaja
  7.4.2020 / 08:47

  En aiemmin itsekään tiennyt, että Biozell on kotimainen. Mutta tuo tuli nyt uutena tietona, että on perustettu jo vuonna 1943. Itsekin pidän silver shampoosta ja hoitoaineesta. https://www.defour.fi/palvelut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?