Etusivu » viikon lomakuulumiset

viikon lomakuulumiset

Mikä oli viikon paras juttu?

Olemme olleet viikon täällä Välimeren rannalla nauttien valosta ja lämmöstä. Parasta juuri nyt on tämä yhteinen aika murun kanssa. Meillä on ollut hektinen syksy, joten se yhdessä vietetty aika on ollut vähän kortilla. Matkustamme nykyisin paljon ihan vain kahdestaan. Näin voimme viettää sitä lomaamme ihan omalla tavallamme.

arvosana kuluneelle viikolle?

Kyllä se on tällä kertaa on 9+. Kaikki on mennyt tähän mennessä hyvin. Olemme nauttineet lämmöstä, auringosta ja yhdessäolosta. Ainut pieni miinusmerkkinen juttu on ollut hotellin huonolaatuinen nettiyhteys. Läppärini on jo vanhaa mallia ja siinä on aina ollut vähän huonosti toimiva wlan -nettiyhteys. Tällä lomalla se oikein konkretisoitui ja läppäri on pysynyt kiinni suuremman osan ajasta. Blogiloma tekee välillä hyvää!

mitä olet tehnyt tänään?

Tänään vietimme päivän Cartegenassa, joka yllätti meidät todella positiivisesti. Aivan ihastuttava satamakaupunki, joka oli siisti ja rauhallinen. Rakastan marmorikatuja ja vanhoja rakennuksia niiden ympärillä. Kävimme tutustumassa myös vanhaan roomalaiseen amfiteatteriin, joka sijaitsi ihan keskellä vanhaa kaupungia. Meille suositeltiin Cartegenaa päiväkohteeksi ja kyllä se oli vierailun arvoinen paikka!


mitä olet syönyt tänään?

Instaan latasin aamupäivästä tyypillisen espanjalaisen aamiaiskuvan. Meidän hotellissa on simppeli aamiainen, joka sisältää paljon valkoista leipää ja croisantteja. En ole syönyt moneen kuukauteen leipää, joten olen syönyt munakkaita ja leikkeleitä. Näillä ajatuksilla postasin aamulla kuvan instaan. Päivällä sitten repäisin ja söin pizzan. Täytyypä myöntää, että oli kyllä hyvä! Pohja oli todella ohut ja päällisessä oli hurjan paljon juustoa, nam, nam. Lomalla voi vähän höllentää!

mitä sinulla oli päällä tänään?

Blusbarin neuletakki on ollut joka päivä käytössä. Merinovillaneuletakki on paras matkavaate. Aito villa hengittää hyvin lämpimässä säässä ja tuulten vinkuessa villa on lämmin materiaali. Neuletakki on niin helppo myös tunkea reppuun, jos oikein hellettä pukkaa. Otin matkalla mukaan rakkaan Massimo Dutin pitsipuseron muutaman vuoden takaa. Kiitos ruokavalioremontin, pitsipusero mahtuu jälleen päälle. Pitsipusero kuuluu ensimmäisiin asupostauksiin, joita olen tehnyt kuusi vuotta sitten. Todella rakas klassikkovaate, joka tuo paljon muistoja blogitaipaleen alkumetreiltä.

Mitä ostit viimeksi kaupasta?

Viimeisin asia mitä tänään ostimme oli evästä huomista golfia varten. Kävimme tutussa Lidlissä ostoksilla ihan niin kuin kotimaassa. Taas jälleen ihmettelimme Espanjan hintatasoa. Ruokakassi ei todellakaan maksa täällä paljoa mitään!

Millä fiiliksellä tulevaan viikkoon?

Huomenna jatkuu kolopallon metsästys. Toivotaan, että meillä on paremmat pelikelit kuin maanantaina. Silloin meille sattui kylmin ja tuulisin päivä täällä. Muuten päivä oli kertakaikkiaan huippukiva. Olimme mukana Pian maanantaikisassa pelaamassa parikilpailuna pelattavaa scramblekisaa. Hyvin me se murun kanssa klaarattiin ja perhesopukin säilyi. Huomasin jälleen nauttivani sata lasissa kilpailemisesta. Katsotaan mitä muuta kivaa vielä loppuviikosta keksitään? 

Kaikille mukavaa viikonjatkoa täältä ailahtalevien nettiyhteyksien takaa ?

– tuulanneli

16 Comments

 1. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  14.11.2019 / 14:10

  Just sopivan rentoa lomailua tuntuu sielläkin olevan, eiks vaan olekin ihanaa jo pelkästään tämä valon määrä! Ilmat ovat olleet välillä tuuliset ja vilakatkin, mutta keskimäärin aurinkoisen lämmintä ja sopivaa ulkoiluun ja teillä pelaamiseen.
  Mukavia lomapäiviä! <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.11.2019 / 19:01

   Moikka Maarit ❤️

   Tämä valonmäärä on kyllä parasta tähän aikaan. Sitä ei välttämättä ymmärrä, jos ei lähde lomalle. Itse olen Suomessa koko kesän ja en missään nimessä lähde muualle.

   Olimme tänään pelaamassa ja puhuttiinkin meidän pelikavereiden kanssa; että pelikelit ovat normaalit Suomen kesän peliolosuhteet.

   Meille on myös tärkeää tämä yhteinen aika ❤️ Syksy on ollut molemmille todella hektinen. Ja pahalta näyttää taas loppuvuosi ❤️

   Mukavaa lomanjatkoa myös teille sinne ❤️

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  14.11.2019 / 17:36

  Ihanan kuuloista lomailua teillä on ollut! Onnea golfailuun ja kivaa loppulomaa teille!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.11.2019 / 19:03

   Kiitos Outi ❤️ Täällä on kaikki mennyt todella ihanasti ja onneksi loma jatkuu vielä ❤️

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  14.11.2019 / 18:16

  Näitä kuvia katsellessa iskee hirveä lomakuume 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.11.2019 / 19:04

   Tähän aikaan vuodesta on kiva lomailla ❤️

 4. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  15.11.2019 / 05:17

  Mulla on ihan mahdoton matkakuume ja tuntuu, että aika kulkee niin hitaasti. Onneksi kuitenkin pian päästään reissuun 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.11.2019 / 20:50

   Usein se aika, kun kaikki on vasta edessä on ihanaa aikaa! nauti täydellä sydämellä odottamisesta!

 5. Minna M
  Kirjoittaja
  15.11.2019 / 06:40

  Me teimme päiväretken Cartagenaan lokakuussa. Kiva lukea tutuista paikoista. 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.11.2019 / 20:51

   Cartagena oli ehdottamasti positiivinen yllätys!

 6. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  16.11.2019 / 14:18

  Mukavaa loman jatkoa. Tuli kaipuu aurinkoon!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.11.2019 / 20:52

   Kiitos Tuuli 🙂 Aurinko tekee ihmeitä meidän mielelle!

 7. Diina-Maria
  Kirjoittaja
  18.11.2019 / 08:50

  Ihania kuvia ja kuulostaa oikein mukavalta lomalta 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.11.2019 / 20:53

   Kiitos 🙂 loma oli todellakin rento ja leppoisaa yhdessäoloa!

 8. Life with Satu
  Kirjoittaja
  18.11.2019 / 09:17

  Ihanat lomakuvat ja lomakuulumiset <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.11.2019 / 20:53

   Voi kiitos ihanuus 🙂


Looking for Something?