Etusivu » Viikon 45/52 viisi poimintaa

Viikon 45/52 viisi poimintaa

aurinko

Torstaina lensimme aurinkoon lomailemaan. Marraskuu on meille helppo kuukausi lomailla ja samalla saat kivan breikin kaamokseen. Espanjasta on muodostunut meille vakiokohde, jossa viihdymme hyvin näin juuri syksyllä. Minulle tärkeintä on valo. Instakuvaan kirjoitinkin, että rakastan meren kohinaa, tuulen tuiverrusta hiuksissani ja auringon lämpimiä säteitäni ihollani.

kahvihetket

Matkoilla on todella kiva istua kahviloissa ja aistia paikallista tunnelmaa. Toisinaan se on turistien sävyttämää ja toisinaan siinä on aitoa paikallista sävyä. Sunnuntaina olimme Murciassa, joka sijaitsee Torreviejasta noin 50 kilometrin päässä. Tähän vuodenaikaan turisteja ei pyörinyt liikaa kaupungissa. Ihan kiva päiväreissu, jonka kruunasi täydellinen cappuchino extrakermalla. 

golf

Tällä reissulla meillä on mukana myös golf. Alicanten seudulla on paljon kivoja kenttiä ja hintataso ei ole niin korkea kuin Aurinkorannikolla. Lauantaina olimme ensimmäisen kerran kentällä kahteen kuukauteen. Voi hitsi, kun kroppa oli aluksi jumissa! Kierroksen jälkeen oli kuitenkin todella hyvä fiilis.  Lämmössä pelaaminen on meidän juttu. Maanantaina jatkuu kolopallon metsästys!

valokuvaus

Lomareissulla valokuvaan paljon ja kerään kuvamateriaalia tulevan kuukauden postauksiin. Lomalla on aikaa tähän rakkaaseen harrastukseen. Kotioloissa marraskuu on yksi haastavimmista kuukausista pimeyden takia. Päivänvalo on rajallista, joten valokuvaaminen rajoittuu viikonloppuihin. Toisaalta nythän meillä on ollut todella kaunis marraskuu, koska ensilumi tuli näin aikaisin. Minua huvittaa, että olen täällä ihaillut kavereiden instakuvia ensilumesta. Taitaa se ruoho olla aina vihreämpää aidan toisella puolella.

merimaisemat

Asun merenrantakaupungissa ja samoin haluan aina lomalla asua mahdollisimman lähellä merenrantaa. Ihailen merta aina rannalta ja se riittää minulle. Merimaisema rauhoittaa ja sen kohinaa on aivan ihana herätä. Meri välkkyy kauniisti eri vuorokauden aikoina ja se toivottaa meille suloisesti hyvää yötä auringon laskiessa. Maakrapuna tyydyn tähän kaikkeen rannalla. En ole koskaan viihtynyt laivassa. Joskus olemme miettineet jonkun risteilyn tekemistä vähän isommilla vesillä mutta se taitaa jäädä vain puheeksi.

Tässä ensimmäisiä lomatunnelmia täältä vähän huonon wifi -yhteyden takaa! Espanjassa ei kaikki asiat aina mene niin kuin Strömsössä ?
tuulanneli

14 Comments

 1. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  10.11.2019 / 19:11

  Murcia on viehättävä kaupunki, kävimme siellä viime syksyn reissulla. Täällä valo ja sininen taivas ovat mannaa sielulle ja kropalle.
  Ihanaa lomailua ja terveisiä Aurinkorannikolta <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   10.11.2019 / 20:07

   Kiitos Maarit ❤️ Me olemme nyt vaihteeksi täällä Alicanten seuduilla. Murcia oli mielenkiintoinen paikka.

   Mukavaa lomanjatkoa teille sinne kanssa ❤️

 2. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  11.11.2019 / 04:42

  Tuo on totta, että reissuilla on ihana istua kaffeloissa ja katsella ihmisiä 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.11.2019 / 19:06

   Kahviloissa on elämää ❤️

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  11.11.2019 / 11:50

  Oiii kuinka ihanaa olisi täältä loskan keskeltä päästä lämpöön ja aurinkoon <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.11.2019 / 19:10

   Tämä on yksi parhaimmista ajoista lähteä lomalle ❤️

 4. Diina-Maria
  Kirjoittaja
  11.11.2019 / 14:13

  Espanjassa on tullut muutamia kertoja käytyä ja on kyllä ihana maa. Ihania kuvia, heräsi vähän lomakuume ja eksyin jo Aurinkomatkojen sivuille – apua! 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.11.2019 / 19:11

   Espanjassa on paljon nähtävää ja koettavaa ❤️

 5. Katja/Optimismiajaenergiaa
  Kirjoittaja
  12.11.2019 / 07:49

  Näyttää niin ihanalta kun täällä loskassa tarpoo, tosin tänään upea aurinkopäivä onneksi (jota vietetään sisällä kun lapset koko ajan kipeänä). Nautinnollista loppureissua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.11.2019 / 19:11

   Voi kiitos Katja, me nautitaan täällä ❤️

 6. Minna M
  Kirjoittaja
  12.11.2019 / 14:44

  Me vietimme lokakuussa viikon Torreviejassa. Murciassa kävin yhden korispelin verran. Kävimme katsomassa Espanjan liigaa. Kaupaan valoon ja aurinkoon sekä tietenkin läheisten luo, jotka Espanjassa talvisin asuvat.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.11.2019 / 19:13

   Täällä on juuri nyt mukavaa verrattuna kotimaahan ❤️ Murcia oli mielenkiintoinen paikka ❤️

 7. Life with Satu
  Kirjoittaja
  13.11.2019 / 10:00

  Oijoi miten ihana katsoa aurinkoisia lomakuvia näin keskellä vesisateista päivää!
  Aivan ihania, kiitos <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.11.2019 / 19:14

   Voi kiitos ihanuus ❤️ Näitä on kiva jakaa ja sitten muistella kotona ❤️


Looking for Something?