Etusivu » viikon viisi poimintaa – miesparkki, espanjalainen aamiainen ja blogiloma

viikon viisi poimintaa – miesparkki, espanjalainen aamiainen ja blogiloma

/valo/

Olen tänään koko päivän odottanut milloin päivä valkenee. Valon merkitys korostuu tälläisena harmaana päivänä. Onneksi olen saanut nauttia pari viikkoa valosta ja sinisestä taivaasta. Eilen lentokoneessa kuvasin valkoisia Alppien huippuja auringon paisteessa. Samalla totesin murulle, että koskahan seuraavan kerran näemme saman kirkkauden. Nyt odotan lumentuloa! Viikonlopulla on pakko laittaa jo jouluvalot terassille.

/miesparkki/

Iso peukku tälle sohvaryhmälle Uterqüen putikiissa Alicantessa. Muru viihtyi hyvin näillä pehmeillä sohvilla ja allekirjoittanut sai rauhassa hypistellä. Instassa moni kysyikin, että löysinkö mitään? Tällä kertaa sovittelen vain tosimakeita karvavuorisia sneakereita mutta jätin vielä ne kauppaan. Katsotaan tilaanko ne jossain vaiheessa netistä. Ainakin nyt tiedän kokoni. Olen koko syksyn ihaillut niitä nettikaupassa mutta ihan ne eivät nyt iskeneet!

/espanjalainen aamiainen/

Ymmärrän täysin sen, että eteläeurooppalainen aamiainen on hyvin yksinkertainen. Tällä kertaa kohdallemme sattui meidän reissujen alin noteeraus. Tomaatit on pyydetty erikseen, koska mitään vihreää tai muuta väriä ei ollut saatavilla. Valkoista leipää ja croissantteja oli tarjolla yllin kyllin mutta kun minä välttelen valkoisia jauhoja. Aamiainen rajoittui täten munakkaaseen, juustoon ja leikkeleisiin. 

Simppeli aamiainen menee muutama aamuna mutta kun jokaisena aamu on samat tarjottavat kahden viikon ajan, niin kyllä siinä pikkasen alkaa kyllästyttämään. Edes viikonloppu ei tehnyt poikkeusta. Jossain hotelleissa on ollut viikonloppuisin jotain extraa. Onneksi kahvi oli hyvää ja vahvaa papuista suoraan jauhettuna! 

/blogiloma/

Blogilomaa en ollut suunnitellut etukäteen vaan se tuli ihan luonnostaan ja vähän olosuhteiden pakkottama. Minulla on ollut tapana postailla säännöllisesti aikaisempien lomien aikana, joka ei ole nyt ihan järkevä toimintatapa. Suurin syy lomalla bloggaamiseen on ollut se, että aina ehdi tekemään valmista aineistoa. Taas kerran minulle kävi näin. Ennen lomaa oli paljon kivoja tapahtumia ja muutama iso yhteistyöjuttu blogin ulkopuolella. 

Summa summarun parempi näin! Nyt huomasin sen, että blogiloma tekee todella hyvää. Asioita on hyvä tarkastella vähän kauempaa ja lintuperspektiivistä. En edes avannut läppäriä muutamaan päivään. Jälkeenpäin olen onnellinen, että läppärin wi-fi yhteys toimii huonosti. Instaa oli kiva ja helppo päivitellä. Huomasin jääväni kuokkuun tarinoiden tekoon.

/toppaliivi/

Tähän vuoden aikaan Espanjassa on jo syksy. Tämä asia usein unohtuu niiden kauniiden aurinkoisten kuvien takaa. Tottakai me lomalaiset syyllistymme siihen, että lataamme upeita kuvia merestä ja aurinkosta. Samalla se tuuli voi olla voimakasta ja kylmää. Tänä vuonna oli poikkeuksellisen kylmiä päiviä meidän loman aikana. Muutaman kerran golfkentällä tuli pipoa ikävä, kun tuuli vinkui korvissa. Meille tämä Espanjan syyslämpö riittää aivan mainiosti, koska emme ole rantaihmisiä.

Syksyllä hankkimani toppaliivi oli loistava vaate juuri nyt Espanjassa. Se oli minulla aina mukana päiväretkillä. Se oli helppo ottaa autoon mukaan varalle ja heittää päälle tarvittaessa. Toppaliivistä on muodostunut yksi syksyn ykkösvaatteista monikäyttöisyyden vuoksi. Eipä haitannut kylmät tuulet ja auringon paistaessa alle vain vähemmän kerroksia.


Mukavaa viikonjatkoa kaikille!

tuulanneli 8 Comments

 1. Katja //Valkoisen vuoren rinteillä
  Kirjoittaja
  19.11.2019 / 16:13

  Valoa kaipaillaan täälläkin, tulisipa nyt vaan lunta maahan että olisi edes vaaleampaa 😀

  On muuten superhyvä tuo miesparkki, se pitäisi olla pakollisena kaikissa vaate- ja sisustuskaupoissa hahaa ;D Toppaliiville täydet pisteet, väri sopii kuin nakutettu sinulle!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.11.2019 / 18:50

   Näitä ei Espanjassakaan kovin monessa paikassa näkynyt! Eilen poikkesin täällä Suomessa Mujissa ja siellä oli todella kivat paikat seuralaisille!

   Toppaliivi on ollut tänä syksynä ehdottamasti se yksi ykkösvaatteista!

 2. Niina / niinapaju.com
  Kirjoittaja
  20.11.2019 / 05:12

  Miesparkki on kyllä huippu. Entisessä työpaikassani oli sellainen ja miehet koki sen kivaksi 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.11.2019 / 18:51

   Todella kiva juttu, että miehet huomioidaan!

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  20.11.2019 / 06:50

  Helsingissä jossain kaupassa huomasin muuten vastaavanlaisen sohvaryhmän (ehkä juurikin samaan tarkoitukseen) – ja siinä yhden kerran sattuikin jokin mies (/poika) olemaan nokosilla xD

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.11.2019 / 18:53

   Nämä miesparkit ovat kyllä huippujuttu! Näin me naiset saadaan rauhassa shoppailla ja hypistellä!

 4. Hellunen31
  Kirjoittaja
  24.11.2019 / 18:46

  Ihana loma varmasti ollut ja kiva. Ulkomailla osataan jo ajatella hyviä parisuhdekuvioita. Mielenkiintonen postaus :).

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   24.11.2019 / 20:07

   Loma oli todella kiva vaikka meillä oli vähän vilpoiset kelit! Tärkeintä meille on ainakin se, että saamme olla yhdessä!


Looking for Something?