Etusivu » Viikon instastoorikuva 6/53

Viikon instastoorikuva 6/53

Moikka kaikille! Minulla on tälle vuodelle yksi sometavoite ja se on aktivoitua instastoorien parissa. Olen lämmennyt todella hitaasti instastoorien maailmaan. Nyt opettelen rutiinia näiden stoorien ympärillä. Itselleni tässä avautuu mahdollisuus tehdä vähän rennompaa somejuttua. 

Osana tätä projektia aloitan julkaista kerran viikossa blogissani yhden instastoorikuvan, jossa avaan kuvan taustoja, kuvauspaikkaa ja ajatuksia kuvasta. Samalla saan jälleen yhden toistuvan teeman viikottaiseen postausrytmiin. Nämä säännöllisesti toistuvat aiheet helpottavat bloggaamista sitten, kun kiire pukkaa päälle päivätöissä.

Viikon stoorikuva on otettu lauantaina Karismassa. Yksi kevään hankintalistalla oleva juttu allekirjoittaneella on puffihihainen pusero. Löysin täydellisen yksilön! Tässä Malenen mekossa on kaikki kohdallaan yläosassa mutta se on mekko, jolle minulle on vähemmän käyttöä. Carola kertoikin nähneensä tämän mekon stailattuna Köpiksen messuilla valkoisella neulepoololla kera paksut sukkahousut ja korkeat saapikkaat. Näen silmieni edessä tämän stailauksen ja se juuri oikea tapa pukea tämä mekko. Tällä kertaa mekko jäi vielä myymälään ja oma etsintäni jatkuu puseron osalta. Housutytölle pusero on varmempi valinta ja housujen kanssa tämä mekko on liian raskas. Toisaalta mekko kutkuttelee tuolla takaraivossa!


Hei, mitä mieltä olet tälläisesta pikapostauksesta instastoorikuvien ympärille? Näin on kiva nostaa nopeasti ajankohtaisia asioita tänne blogiin allekirjoittaneen mielestä!

Mukavaa ja rentoa tiistaipäivää kaikille!

-tuulanneli


10 Comments

 1. Katja/Optimismiajaenergiaa
  Kirjoittaja
  4.2.2020 / 09:15

  Hauska, itselleni stoorit taitavat olla tällä hetkellä somen seuratuin asia. Niissä ihmiset ovat aidoimmillaan, ei tule niin paljon mainoksia kuin IGn kuvien seassa ja blogeihin ei oikein ehdi. 🙂 Kiva että olet aktivoitunut niissä!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.2.2020 / 18:10

   Minulle nämä stoorit ovat olleet vähän vieras asia! Toisaalta siellä voi vähän enemmän revitellä ja stoorit ovat paljon lähempänä arkea.

   Katsotaan miten tämän projekti etenee!

 2. Nora Adler
  Kirjoittaja
  4.2.2020 / 13:33

  Onpas hauska idea jakaa blogin puolelle instastorien kuvia! Itsekin olen vähän hitaasti lämmennyt Instastoreille, mutta koittanut nyt myös hieman aktivoitua niiden kanssa 🙂

  https://www.lily.fi/blogit/noranatalie/

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.2.2020 / 18:17

   Instastoorit ovat ihan kivoja ja halusin myös tuoda blogiin jonkun rennomman elementin. Katsotaan aktivoidunko stroorien ympärillä!

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  4.2.2020 / 18:44

  Itsekin olen vihdoin innostunut Storiesta, jospa vielä joskus sinne puolelle laittaisi videopätkääkin 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.2.2020 / 18:18

   Stoorit ovat todella kivoja, nyt pitää vaan tehdä niitä aktiivisemmin!

 4. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  5.2.2020 / 04:37

  Mulla on ollut myös suunnitteilla se, että postailisian Instan juttuja blogiin, mutta en juurikaan saa sitä ikinä aikaiseksi…

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.2.2020 / 18:19

   Ei muuta kuin tuumasta toimeen! Lähtee aluksi vain pienillä jutuilla liikenteeseen 🙂

 5. Pirkko / Meriharakka
  Kirjoittaja
  5.2.2020 / 08:54

  Enimmäkseen tulee kuitenkin käytettyä niitä stooreja blogipostausten jakamiseen, joskus kun on joku kiva lyhyt videonpätkä, niin niitä ehkä sitten myös.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.2.2020 / 18:20

   Jokaisella meillä on omat tavat. Pääasia, että somen tekeminen on kivaa ja oman näköistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?