Etusivu » Viikon 47/52 viisi poimintaa – Balmuir ja Muji

Viikon 47/52 viisi poimintaa – Balmuir ja Muji

//tuulahdus keväästä//

Torstaina tein ex tempore -reissun Helsinkiin. Olin saanut kutsun tutustumaan Balmuirin SS20 mallistoon. Tulevien uusien työkuvioiden vuoksi muutin pikkasen suunnitelmia ja päätin viettää päivän isolla kirkolla. 

Balmurin ihastuttava kesämallisto hehkui hiekan, veden ja kallioperän korallin sävyissä. Muotimalliston vaatteet ja asusteet jatkoivat tyylikästä Balmuirin värimaailmaa yhdistettynä uudella korallin väritwistillä. Bmuir  -pellavamallistosta löytyi uusia kivoja tuotteita ja neulefanina silittelen ihastuneena uutta tyylikästä silkki-kashmirneulosta.

//nostalgiaa//

Minulle tuli niin nostalgiset fiilikset näiden kodintekstiilien myötä. En voi sille mitään, että mieleen oma lapsuus vaikka näiden inspiraation lähteenä on ollut saaritunnelma. Harmoniset Midnight ja Aqua sekä raikas Coral täydentävät klassisia harmaan ja hiekan sävyjä kodin kaikissa tiloissa. Balmuir spa-tekstiilimalliston perustan muodostavat pellavaiset ja puuvillaiset pyyhkeet ja kylpytakit. 


Kodinmallistosta löydät myös Castellana-vuodevaatesarjan, pellavaiset keittiötekstiilit, uudet kevyemmät Becca-logotorkkupeiton ja -koristetyynyt. Samoin kristallimallisto ja kynttilät jatkavat itseoiketetusti mallistossa.

//yksinkertaisuus//

Neuleen kauneus hivelee yksinkertaisuudessaan. Selkeät linjat ovat usein parhaimpia ja sävyn ollessa oikea on neule täydellinen napakymppi. Tämän neuleen pituus oli muodikas midipituus.  Tarvittaessa voit solmia vyön vyötärölle tai jättää sen kuvan mukaisesti pienelle rusetille. Todellinen kaunotar vaatekaappiin!

//blogikamut//

Pääkaupunkiseudun reissujen parasta antia on aina livekohtaamiset bloggaajakamujen kanssa. Asun itse niin kaukana, että nämä ovat aina juhlapäiviä. Tottakai olen säännöllisesti yhteydessä virtuaalisesti monen kanssa mutta siltikin on mukavampaa aina tavata kasvotusten. Pian (Business Woman) olimme viimeksi nähdeet yli vuosi sitten. Jälleen kerran oli mukava vaihtaa kuulumisia kahvikupposen ääressä. Tottakai halusimme myös ottaa klassisen ”kaverikuvan”. 

//muji//

Päivän päätteeksi piipahdin vielä nopeasti Kampin kauppakeskuksessa ja Mujissa. Ensi kosketuksen tähän konseptiin sain pari vuotta sitten Habitare messujen Pop-up myymälässä. Kampin MUJI -myymälä oli todella iso ja heillä oli käytössä koko kerros. Sieltä löytyvät lisäksi kahvila ja ruoka-osasto. Täytyy joskus mennä ajan kanssa tutkimaan myymälää. Mielenkiintoinen konsepti, joka tuntuu herättävän niin positiivisia kuin negativiisia ajatuksia.


xoxo  // tuulanneli 

4 Comments

 1. HENNA
  Kirjoittaja
  26.11.2019 / 11:20

  Balmuir on yksi oma suosikkimerkkini asusteista, joten olipa kiva lukea teidän tämän päivän fiiliksiä ja saada vähän maistiaisia tulevasta keväästä 🙂

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  27.11.2019 / 07:49

  Nuo neuleet näyttävät niin ihanan pehmeiltä 🙂

 3. Minna M
  Kirjoittaja
  28.11.2019 / 11:02

  Balmuirin tuotteet näyttävät niin kutsuvan pehmeiltä! Minäkin olen tehnyt pikaisen piipahduksen Mujiin, kun olin menossa Sandroon syömään.

 4. Art LilyKristin | M.Hartikainen
  Kirjoittaja
  2.12.2019 / 14:23

  Livekohtaamiset muiden vaikuttajien kanssa on kyllä huippua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?