Etusivu » viikon 20 parhaat

viikon 20 parhaat


Heipparallaa! Tehdäänpäs taas suosittu katsaus viime viikon juttuihin Viikon onnistunein asukuva on ylhäällä. Tässä kuvassa ovat kaikki elementit kohdallaan ja rakastan tätä harmaan värimaailmaa.


Viikon herkullisin kahvihetki Marin kanssa Fazer kahvilassa. Tämä art deco miljöö loihtii kahvihetkestä luksusta. Tottakai jokainen kahvihetki on tärkeä hyvässä seurassa mutta upea miljöö kruunaa kaiken.Viikon visuaalisin kenkäkuva Vaasan Askon sisustusillassa. En olekaan paljoa ottanut näitä #fwis kuvia viime aikoina. Vaihteeksi tämä kuva näyttää ihan freesilta.Viikon mielenkiintoisin ilta liittyy tähän kuvaan. Olimme vaasalaisten bloggareiden kanssa tutustumassa Vaasan Askoon ja siellä löysin tämän raitiovaunukuvan. Taulu tuo minulle mieleen rakkaan Milanon, joka on lempparikaupunkini Euroopassa. Mittailin ja mallailin seuraavan päivän kotona mutta paikkaa ei löytynyt tälle ihanuudelle. Nyyh! Sisustuilta Askossa oli minulle todella mielenkiintoinen ja silmiä avaava tilaisuus. Postaus on tulossa ihan pari päivän sisällä.


Viikon paras kauneusjuttu on tässä. Ihoni on ihan huutanut kaipuuta tälle Jurliquen Nutri-Define with Biosome5 seerumille. Ihoni kiittää ja parissa päivässä kosteustasapaino on korjaantunut sekä punoitus rauhoittunut.Viikon kakkukokeilun tulos on tässä. Ihan hyvä leipuri tuosta minun miehestäni on kehittymässä. Joudun vähän vielä opettamaan vatkaimen käyttö, kun tehdään kuohkeaa kakunpohjaa. Ihan pientä hienosääntöä siis. Viikon päästä tehdään se kilpailuversio.

Viikon mystisin aamu golfkentällä. Rakastan hiljaisia aamuja kentällä, linnut laulavat ja aamun ensimmäiset auringonsäteet kuivaavat kasteen pois. Kevätkesä on täällä!

Aurinkoista viikkoa kaikille näiden kuvien kera!

-tuulanneli

12 Comments

 1. Marie
  Kirjoittaja
  23.5.2016 / 11:02

  Oi miten ihana taulu! Jotakin tuollaista kaupunki-henkistä isoa tauloa olen pidemmän aikaa metsästänyt meille. Ehkä teen pikaisen pyrähdyksen Askoon. Harmi ettei noin upea taulu mahtnut teille.

 2. Annukka
  Kirjoittaja
  23.5.2016 / 11:16

  Taas ihan hirmu ihania kuvia! Annan näistä arvosanaksi kymppi plus :). Ja ihanaa, kun ovat sen kokoisiakin, ettei tarvi tihrustaa.

  En ole normisti yhtään aamuihminen, mutta ai vitsit kuinka hieno tunne se on, kun tulee lähdettyä normaalia aikaisemmin aamusta kentälle ja pääsee tuntemaan iholla sen, kuinka kosteus ja viileys vaihtuu auringon lämmöksi. Ja kuinka aamukasteeseen jääneet puttilinjat tai kärryjen jäljet nurmella haihtuu. En paljon hienompaa tiedä <3

 3. souliina
  Kirjoittaja
  23.5.2016 / 12:39

  Kivat viikon kuvat jälleen. Tuo paidan sävy on aivan ihana<3 Ja oi mitä herkkuhetkiä siellä on vietetty!

 4. Rouva Sana
  Kirjoittaja
  23.5.2016 / 13:03

  Voi, miten tunnelmallinen tuo viimeinen kuvasi on!

  Työkiireet ovat tienneet hiljaisuutta osaltani blogirintamalla, mutta täällä edelleen ollaan – hengessä ja kuviesi tunnelmissa mukana. Aurinkoista viikkoa Tuulanneli <3!

 5. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  23.5.2016 / 15:34

  Mä ihastuin sun kenkiin, ihanat!
  Kivaa viikkoa <3

 6. JonnaH.
  Kirjoittaja
  23.5.2016 / 19:18

  Oi kakku vaikuttaa herkulta, jään odottelemaan lopullista versiota. :p

 7. Belladonna
  Kirjoittaja
  23.5.2016 / 20:05

  Ihanan mystinen kuva tuo viimeinen, tykkään siitä kovasti. Mukavaa viikkoa!

 8. Unknown
  Kirjoittaja
  24.5.2016 / 05:59

  Todella kauniita kuvia!

  Mahtavaa päivää!

 9. Tuula's life
  Kirjoittaja
  24.5.2016 / 14:04

  Ihania ja puhuttelevia kuvia! Ja herkullisia!
  Ihanaa tiistaita!

 10. Mari
  Kirjoittaja
  25.5.2016 / 06:46

  Hei kakkuhan näyttää tosi hyvältä ja herkulliselta!

  Kahvihetki oli oikein mieluisa, otetaan uudestaan joku kerta 🙂

 11. Tiina K.
  Kirjoittaja
  26.5.2016 / 08:26

  Onpa ihania kuvia. Ja aivan mieletön kakku. Tykkään!!

 12. Helena Vietanen
  Kirjoittaja
  30.5.2016 / 14:17

  Minäkin pistäydyin Vaasan uudessa Fazerin kahvilassa, joka minusta oli moderni. Omenatorttu oli pelkkä piirakan pala.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?