Etusivu » Uudistunut Vaasan Asko myymälä ja alekoodi ostoksille!

Uudistunut Vaasan Asko myymälä ja alekoodi ostoksille!

Viime viikon mielenkiintoisin tapahtuma oli ehdottamasti meidän vaasalaisten bloggareiden tutustuminen Askon myymälään. Tämä sisustusilta oli minulle todella mielenkiintoinen ja silmiä avaava tilaisuus. Myymälä on kokenut kevään aikana freesauksen ja tiloihin oli rakennettu inspiroivia erityylisiä studioita meitä asiakkaita varten. Mielenkiintoisia interiöörejä skandinaavisen minimalistisesta runsaaseen maalaisromanttiseen tyyliin. 

Yllätyin Askon monipuolisesta valaisinvalikoimasta. Jokaiselle varmasti löytyy oma suosikki klassikoiden ja uutuuksien joukosta. Verkkopallomainen Milanon valaisin oli kiinnostava uutuus. Ihastuin  ylläolevaa raitiovaunukuvaan, jonka olisin halunnut kotiuttaa itselleni. Valitettavasti en tällä kertaa löytänyt sopivaa paikkaa kodistani vaikka kuinka mallailin ja mittailin. 

Mustavalkoisuus puhutelee minua aina myös sisustuksessä. Tänä päivänä myös eri harmaan sävyt kiinnostavat. Vaasan Askossa oli toteutettu trendikkäästi kivat tumman harmaat seinät tapettien avulla. Tumma ja syvä taustaväri seinissä toimi hyvin erilaisissa sisustusvaihtoehdoissa. 
Asko on perinteisesti tunnettu sohvavalmistaja, joka vielä tänäkin päivänä valmistaa omat sohvansa Lahdessa. Upeaa suomalaista käsityökulttuuria. Askolla on myös mahdollisuus suunnitella oma sohvakokonaisuus 3D -ohjelmalla. Meillä oli illassa mukana sohva-asiantuntija ja saimme todella tuhdin tietopaketin eri päällis- ja sisusmateriaaleista. Seuraavan sohvaostoksen yhteydessä mietin varmasti tarkasti pintamateriaalit ja haluan ehdottamasti aidon hyöhensisuksen. Voi sitä istumisen mukavuutta, kun sinä uppoudut pehmeään sohvaan!
Matto vaihteeksi seinävaatteena, niin mikä ettei! Vaasan Askon sisustussuunnittelija oli ripustanut kivasti Ivana Helsingin puuvillamattoja myös seinälle. Nämä Paola Suhosen suunnittelemat kuosit koristavat 100% kierrätyspuuvillasta valmistettuja mattoja ja osa kuoseista löytyy myös käytännöllisistä raheista. Mukana on Ivana Helsingin klassikoiksi muodostuneita sydän- ja sulkakuvioita sekä jänniä värileikkejä perusruuduilla. Kuviot painetaan käsin, joten jokainen matto on uniikki.

Kiitos mielenkiintoisesta illasta koko Vaasan Askon henkilökunnalle ja erityisesti Jaanalle kiitos kutsusta iltaan! 

Vaasan Asko tarjoaa nyt sinulle blogin lukijana -40% alennuksen yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta. Tarjous on voimassa 15.6 saakka ja saat sen mainitsemalla sanan ”ASKO” kassalla ostosten yhteydessä. 

Sisustamisen iloa!

-tuulanneli


2 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  27.5.2016 / 06:50

  Voi miten ihania valaisimia ja huonekaluja. Tuo sulkarahi on aivan upea!
  Ihanaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua!

 2. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  30.5.2016 / 19:40

  Kiva, että mukavia tilaisuuksia on muuallakin kuin täällä Helsingissä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?