Etusivu » Vaaleanpunainen tikkijakku – 4 eri tyyliä

Vaaleanpunainen tikkijakku – 4 eri tyyliä

//postaus sisältää kaupallisia linkkejä***//

Onko tikkitakkien aika jo ohi? Tätä olen pähkäillyt mutta sitten olen taas törmännyt mallistoissa uusiin kivoihin vaihtoehtoihin. Tässä Cellbesin vaaleanpunaisessa tikkitakissa kiehtoi rentous ja takin monikäyttöisyys. Tässä postauksessa asustin tikkitakin neljällä eri tyylillä yhdessä mustien farkkujen kanssa.

Takin malli on klassinen pituuden ollessa midimittainen. Ehkäpä tikkitakit ovat tulleet jäädäkseen, ainakin minun vaatekaapistani näitä löytyy lyhyestä maxipituuteen.

Ensimmäisessa asukokonaisuus on toteutettu klassisesti valkoisen paitiksen kanssa. Kuvassa oleva Sleek Atelierin rusettipaitis on yksi suosikeistani kautta aikojen.

Näin alku keväästä asukokonaisuus yhdessä musta poolon ja farkkujen kanssa on se ykkösvaihtoehto. Tämä on helppo combo niin moneen menoon arjessa. Vaaleapunainen jakku antaa jo ripauksen kevättä yhdessä tummien vaatteiden kanssa.

Vaikka olenkin vaaleiden farkkujen ystävä, niin ihan vielä en vaihda niitä tähän kevään rapakeleihin. Meilläkin on niin paljon lunta vielä, että tummat vaatteet ovat nyt arjen käytetyimmät. Vaalealla alaosalla takin ilme muuttuu sitten myöhemmin kesään!

Denim on aina klassinen vaihtoehto asukokonaisuuksiin. Minulle denim on yksi kevään suosikkimateriaaleista. Viime aikoina olen pitänyt enemmän denimtunikoita ja -paitapuseroita. Huomasin farkkujen jääneen ihan kaapin perukoille.

Vaaleanpunainen on muutenkin minulle uusi sävy. Toisaalta se kiva vaihtoehto kevään kirkkaille väreille. Tässä väricombossa halusin myös kokeilla miltä farkkupaitis näyttää raitaneuleen kanssa. Näin instassa näin toteutun asun ja minusta se näytti ihan mukiinmenevältä.

Viimeisessä asussa yhdistin kevään tärkeät elementit kirkkaat värit ja pastellit. Tykkään tästä raikkaasta väriyhdistelmästä. Vihreä paitis tuo muutenkin vaategarderooppini kauan kaivattua piristystä. En yhtään ihmettele, että muidenkin mielestä kirkkaat värit ovat tervetulleita. Harmonisten luonnonvärien jälkeen on kiva vähän revitellä värien kanssa.

  • Vaaleanpunainen tikkijakku // Cellbes***
  • Valkoinen rusettipaitis // Sleek Atelier
  • Farkkupaitis // Cellbes***
  • Raitaneule // Cellbes***
  • Vihreä paitis // Cos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?