Etusivu » Poimintoja viikolta 12/2022 – mekkoja, emaliastioita ja ulkoilua

Poimintoja viikolta 12/2022 – mekkoja, emaliastioita ja ulkoilua

//postaus sisältää kaupallisia linkkejä*** ja saatuja pr-tuotteita //

Ei kevättä ilman denimiä. Klassinen materiaali, joka vain toimii sesongista toiseen. Valitsin Cellbesin mallistosta tällä kertaa rennon tunikan***. Tässä denimin materiaali on pehmeä ja ihanasti laskeutuva.

Olen löytänyt jälleen tunikat ja erityisesti denim materiaalina on suosikkini. Viime aikoina olen pitänyt enemmän denimtunikoita ja -paitapuseroita. Huomasin farkkujen jääneen ihan kaapin perukoille.

Tällä kertaa asustin tunikan vielä mustan kanssa alkukevään tyyliin. Odotan sitä, että voin yhdistää valkoiset tiukat farkut tunikan kanssa. Mustan poolon ja farkkujen kanssa kesäinen denimtunika on hyvä työvaate juuri nyt.

Viikonlopulla tuuli vinkui toden teolla nurkissa, joten linnottauduin hyvällä omalla tunnolla sohvan nurkkaan. Kaipasin meidän pitkiä ulkoilulenkkejä mutta joskus on kiva vaan köllötellä.

Ostin pitkästä aikaa Damenarsvärd -lehden ja uppouduin lehden saloihin etsien inspiraatiota. Muutama must – have juttu löytyi, jolla aioin piristää kevättäni. Omistan aika monta lippistä mutta ne ovat kaikki golfkentälle ja isolla logoilla varustettuja. Nyt minulle on etsinnässä se siisti ja klassinen citylippis.

Sain testiin aivan ihastuttavat Muurlan Vappu keittiössä -sarjan tuotteita. Nämä astiat tuovat kyllä iloa arkeen ja arkeen. Aamupuuron keittäminen kauniissa kattilassa tuo heti aamusta hymyn huulille.

Vappu keittiössä -sarjan emalituotteet ovat kestäviä, käytännöllisiä, kevyitä ja elintarviketurvallisia. Ne käyvät kaikille liesityypeille, uuniin, grilliin ja jopa avotulelle. Muurlan emalituotteiden sydän on hiiliterästä, jonka päällä on kaksinkertainen emalointi. Laadukas emalituote on turvallinen käyttää.

Pienempiin kulhoihin on kätevät silikonikannet. Näin sinun on helppo säilöä ruuat jääkaapissa.

Nämä emaliastiat tuovat kyllä iloa keittiöön. Minulle tämä oli mielenkiintoinen yhteistyö, joka toi emaliastiat keittiööni myös kokkaukseen. Omistan muutaman emalimukin mutta nyt ihastuin näihin emaliastioihin, joita voin käyttää ruuanlaitossa ja kattauksissa.

Tervetuloa uusi viikko. Nämä kuvat ovat viime sunnuntailta, kun olimme lenkillä karvapalleromme kanssa. Hans oli tyytyväinen päästessään pitkälle lenkillä haistelemaan ja tutkimaan paikkoja. Lomamme aikana olivat lenkit jääneet melkein nollaan.

Aika on jälleen lentänyt siivillä, vai mitä mieltä olet? Tällä viikolla starttaa maaliskuun viimeinen viikko ja perjantaina on huhtikuun eka päivä. Kevään ensimmäinen kuukausi on takana. Meillä on ollut kertaikaikkiaan upea talvi mutta nyt otan jo ilolla vastaan huhtikuun. Nämä meidän neljä vuoden aikaan on mahtavat ja jokaisella on omat hyvät puolensa. Nyt nautin kevään heräämistä joka aamu pyöräillessäni töihin. Lintujen laulu on lupaus keväisemmistä keleistä huolimatta tästä takatalvesta..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?