Etusivu » Poimintoja viikolta 11 / 2022 – lomakuulumiset

Poimintoja viikolta 11 / 2022 – lomakuulumiset

Terveiset Rukalta! Takana 6 upeaa laskettelupäivää ihan uskomattoman kauniissa säässä. Täytyy myöntää, että harvoin olen kotimaassa saanut nauttia näin täydellisestä kevättalven auringonpaisteesta. Meille sattui uskomaton tuuri kelien suhteen. Ylimmillään päivän lämpötila kohosi +10 asteeseen. Tämä on harvinaista Lapissa tähän aikaan vuodesta. Eipä tämä vilukissa tarvinnut edes villakerrastoa lasketteluvaatteiden alla. Paksu laskettelutakki oli jonain päivinä pikkasen jopa tukala!

Annan itselleni kiitettävän arvosanan jaksamisesta rinteessä. Nyt kropassa tuntuu usean päivän laskettelu. Mieli on virkeä mutta pientä kolutusta tuntuu! Nämä tosiasiat on vain hyväksyttävä jo tässä iässä. Tottakai huomaan myös olevani todella arka rinteissä. Jäiset ja todella lumiset rinteet jätän väliin ja keskityn mieluummin sinisiin rinteisiin.

Tämän kuvan yhteyteen kirjoitin instassa osuvasti;

Parasta juuri nyt;

 • Hitaat aamut, ei aikatauluja
 • Päikkärit iltapäivällä
 • Aurinkoiset päivät
 • Rentoa yhdessäoloa
 • Minttutazzakaakaot runsaalla kermavaahdolla
 • Minä taidan olla totaalisesti lomalla!

Ylläoleva lista kuvastaa lomaviikkoa täydellisesti ja vielä kun siihen lisätään ei meikkaamista ja turhaa hiusten väkertämistä aamuisin, niin lomafiilis on täydellinen.

Tänä vuonna saimmekin nauttia täysin siemauksin rinteiden ravintolatarjonnasta. Viime vuonna Levillä oli pahin koronasulku ja paikat olivat kiinni. Kyllä tämä naustiskelu terasseilla on hyvin tärkeä osa lomaa ja laskettelua. Minttutazza maistuu parhaiten rinteessä!

Näitä tykkilumen peittämiä puita olisin voinut kuvata vaikka kuinka paljon. Ainut ongelma oli vain suksilla pystyssä pysyminen rinteessä tässä kohtaa ylärinnettä ja samoin nämä kuvat otetaan melkein sokeana. Auringonpaiste on niin kirkas, ettet sinä näe lopputulosta puhelimessa vaan sinun pitää laskea alas varjoon katsomaan otettuja valokuvia. Yllättävän hyvän lopputuloksen olen aikaansaannut puhelinkameralla. Olen tyytyväinen, tottakai päivän valoisuus on edesauttanut lopputuloksen kanssa.

Kiitos Ruka aivan ihanasta lomaviikosta. Tästä saan boostia kevään haasteisiin ja nyt aletaan odottamaan kevättä täysin rinnoin. Vaihdetaan kevyempään takkiin ja otetaan sneakerit vihdoinkin esille. Tottakai kohta se häämöttää myös golfkausi ihan nurkan takana. Tässä juuri mietittiin, että pitäisi käydä jo ottamassa tuntumaan mailoihin sisähallissa. Lasketteluvaatteet pyörivät nyt pesukoneessa ja ne viedään sitten puhtaina talvisäilöön odottomaan ensi kauden lumiriemuja.

Kevättä odotellessa!

2 Comments

 1. Sirja
  21.3.2022 / 10:39

  Oi, mitkä aurinkoiset kevätsäät sattui teidän lomalle!

 2. 24.3.2022 / 07:44

  Ihanan talvista, toista se on jo täällä Varsinais-Suomessa! En oikein diggaa eväästä, vaan kuumista kesistä ja kylmistä lumisista talvista. Joten toivoisin kevään rospuuttoajan olevan pian ohi 🙂

  Minna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?