Etusivu » Urtekram – luotettavaa ja edullista luonnonkosmetiikkaa

Urtekram – luotettavaa ja edullista luonnonkosmetiikkaa

//Postaus sisältää saatuja pr-näytteitä //

Urtekram – luonnonkosmetiikkasarjasta on tullut vuosien saatossa minulle sitä hyvää peruskamaa ihonhoitoon. Tanskalainen Urtekram sarja on vakuuttanut minut hyvällä hinta/laatusuhteellaan. Urtekram on ostettavissa niin luonnonkosmetikkaa myymistä liikkeistä kuin hyvinvarustetuista marketeista.

Urtekram perustettiin Kööpenhaminassa jo vuonna 1972, ja vuonna 2017 Urtekram nimettiin Tanskan kestävimmäksi tuotemerkiksi Sustainable Brand Index -sivustolla. Tuotteiden kaikki aineosat ovat luonnollista alkuperää. Sokeriruo´sta valmistetuilla kasvipohjaisilla paukkauksilla Urtekram haluaa käyttää vähemmän tavallista muovia ja näin he haluavat huolehtia ympäristöstä. Tuotteiden valmistuksessa Urtekram toteuttaa myös useita toimepiteitä energiakulutuksen vähentämiseksi, kuten vähemmän tuotantojätettä, vihreää sähköä vesivoimasta ja aurinkoenergiaa.

//Soft Wild Rose//

Urtekramin kevään uutuussarja on ylellinen ja ihastuttava villiruusun tuoksuinen sarja. Ihonhoitotuotteissa hoitavina aineina toimivat aloe vera, sheavoide sekä luonnolliset öljyt. Sarjan tuoksumaailma vie meidät jo kesäisiin tunnelmiin. Oma suosikkini tästä sarjasta on tehokkaasti kosteuttava käsivoide, joka imeytyy nopeasti eikä sotke. Pakkauksen slogan Dare to Dream antaa meille luvan haaveilla utuisista kesäilloista.

//Spicy Orange//

Tämän tuotesarjan tuoksumaailma on lämpimän mausteinen, mutta raikas appelsiinkukinnan tuoksu. Nyt kevään kynnyksellä Spicy Orange -sarja on täydentynyt odotetuilla puhdistus- ja ihonhoitotuotteilla. Gentle Cleansing Gel on suunniteltu kuivalle ja normaalille iholle. Testasin tuotteen ja yllätyin positiivisesti. Tuote ei kirvellyt silmiä eikä kuivattanut ihoa. Jokaisesta pakkauksesta löytyy meille hyvä muistutus aamuun; Rise & Shine. Tämä raikas sarja tuo iloa päivään!

//Soothing Lavender//

Urtekramin laventelin tuoksuisesta Soothing Lavender sarjasta on tullut vuosien saatossa suosikkisarjani.  Erityisesti tykkään tuotesarjan miedosta ja rauhoittavasta laventelin tuoksusta. Kosteuttavat aineosat kuten aloe vera ja rauhottava pajunkuoriuute auttavat kosteuttamaan ihoa. Sarjan hiustenhoitotuotteet olivat minulle positiivinen yllätys. 

Urtekramin tuotteet ovat säilöntäaineettomia, vegaanisia ja Cosmos Ecocert standardin mukaisia. Jos etsit itsellesi luotettavaa luonnonkosmetiikkasarjaa, niin tätä voin lämpimästi suositella. Hyvää peruskamaa kylppäriin!

Kauneusterveisin

tuulanneli

 

1 Comment

  1. JonnaH.
    Kirjoittaja
    24.3.2021 / 09:09

    Mun ihan lemppari on sen hajusteettoman sarjan käsivoide. Käyttänyt monta tuubillista, piti kädet pehmeinä kovilla pakkasillakin. 🙂


Looking for Something?