Etusivu » upea sunnuntai ja kimonobomber

upea sunnuntai ja kimonobomber

Mikä upea syksy meillä onkaan! Sunnuntaina oli kertakaikkiaan yksi kesän parhaimmista päivistä. Harvemmin sitä syksyllä tulee hiki asukuvia kuvatessa. Ja mikä parasta tätä auringon ilottelua on luvattu meille vielä ainakin tämän viikon ajan.

”Hei, miksi sinä lähdet aamutakki päällä?” Tämän kysymyksen muru esitti minulle, kun sain hänet houkuteltua asukuvailemaan. Pikkasen minua hymyilytti hänen kysymyksensä ja vähän siinä keskusteltiin, mikä on pinnalla juuri nyt. Ihastuin heti ensi silmäyksellä tähän Capri Collection Kane Bomberiin. Siinä todella yhdistyvät aamutakki, kimono ja bomber sekä ihanasta laskeutuva materiaali  kaikki samassa vaatteessa.


Capri Collection on ruotsalainen trendikäs ja mukavanhintainen mallisto, josta löytyy kaikenkokoisille naisille kivaa käyttömuotia erinomaisella hinta/laatusuhteella. Se on jännä, kuinka nämä svenskit osaavat vaan nämä jutut. 

Mallistossa huomioni kiinnittyi heti pieniin yksityiskohtiin. Kuvissa olevan Conway Tunic paitis on loistava jakkujen sekä neuletakkien alle. Paitiksen jujuna on kauniisti laskeutuva etuosa ja erivärisillä alustopeilla paitiksen ilme muuttuu tilanteen mukaan. 

Jakun selän kuviointi on se yksityiskohta, joka antaa särmää bomberille. Pientä luksusta pukeutumiseen. Olen aina tykännyt näistä pienistä ylellisyyttä tuovista yksityiskohdista. Ne sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Me suomalaiset usein kaihdamme näitä kimaltevia juttuja arjessa. Ajattelemme niiden kuuluvan vain juhlaan. Usein saisimme sille upealle juhlavaatteelle paljon lisäkäyttöä, kun ottaisimme sen mukaan arkipukeutumiseen.

Oletko sinä tutustunut jo tähän mielenkiintoiseen Capri Collectionin mallistoon? Tämän brändin plussana on se, että myynti tapahtuu pääosin yrittäjävetoisten liikkeiden kautta ympäri Suomea. Mallisto on yksilöllinen ja siitä löytyy kohtuuhinnalla jokaiselle jotakin. Tästä iso peukku merkille! 
Aurinkoisin syysterveisin!


-tuulanneli// postaus on toteutettu yhdessä Capri Collection Suomi kanssa //

8 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  25.9.2017 / 21:21

  Bomber takki on upea. Tuollaisena kiiltävänä kankaana ja kauniilla yksityiskohdilla varustettuna, se sopii sekä arkeen, että juhlaan.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.9.2017 / 09:01

   Kiitos Outi 🙂

   Tämä bomber oli vaan niin minun näköinen ja tuo materiaali mahdollistaa tämän käytön niin juhlassa kuin arjessa. Pientä luksusta arkeen!

 2. JonnaH.
  Kirjoittaja
  26.9.2017 / 08:03

  Tosi nätti kimonobomber!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.9.2017 / 09:05

   Kiitos Jonna, täytyypä myöntää, että tykkään itsekin 🙂

 3. Marjo
  Kirjoittaja
  26.9.2017 / 09:26

  Kimonobomber on ihana! En ollut tutustunut aiemmin Capri collection tuotteisiin mutta nyt kävin kurkkimassa. Aika monta kivaa juttua sieltä löytyi.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.9.2017 / 09:09

   Capri Collection oli minullekin uusi tuttavuus ja sieltä löytyi todella monta kivaa juttua myös minun minimalistiseen makuun. Tämä jakku taipuu todella moneen asukokonaisuuteen. Mikä tärkeintä malli on ajaton ja musta on aina musta!

 4. Belladonna
  Kirjoittaja
  26.9.2017 / 18:11

  Onpa kivan näköinen kimonobomber ja kuulostaa monikäyttöiseltä. Selän kuviointi on ihana!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.9.2017 / 09:16

   Kiitos Belladonna 🙂

   Itsekin yllätyin jakun monikäyttöisyydestä ja olen innolla suunnitellut muitakin asupostauksia tämän jakun ympärille. Kuten edellä kommentoin näissä jakuissa tämä musta väri on usein ne toimivin vaihtoehto ja sitten voit asustaa sesonkiväreillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?