Etusivu » Tunnelmia Habitaresta

Tunnelmia Habitaresta

Heipparallaa kaikki! Viikonlopulla piipahdin Habitare messuilla hakemassa inspiraatiota kotiin. Tällä kertaa olin matkassa murun kanssa, joten ideoita oli kiva pallotella keskenään. Meillä on pikku projekteja tulossa kotiin seuraavan vuoden aikana. Isoin projekti on terassin kalustustaminen. Olemme heittäneet kaikki muoviset rottinkikalusteet pois ja teemme itse tilalle puiset kalusteet.

Tänä vuonna Habitare ei allekirjoittaneelle aiheuttanut ihan niin suuria kiljahduksia kuin edellisellä kerralla. Viime vuonna olin elämäni ensimmäisen kerran Habitaressa ja silloin olin kuin Liisa Ihmemaassa. Sunnuntaina purettuani kuvat kamerasta, mieli vähän muuttui. Messut olivat anniltaan ihan Ok. Pääasia oli, että meidän omien projektien suunnitelmat selkiytyivät. Tässä muutama messukuva, jotka miellyttivät vaatebloggarin silmää. Koska olen täysin amatööri näiden sisustujuttujen suhteen, niin en yritäkään muistaa mistä kuvia olen ottanut.  

Lopuksi muutama sana päivän messuasusta. Ruosteenvärinen jakku on ollut tämän syksyn luottovaatteeni. Olen ollut positiivisesti yllättynyt kuinka hyvin väri mallaa vaatekaappiini. Väri taipuu niin sinisen, mustan, vihreän kuin sinapinkeltaisen kanssa. Punainen väri taitaa olla ainut poissuljettu väri tässä combossa.

Blogeissa on näkynyt paljon pitkästä aikaa mustia perusjakkuja. Omistan muutaman niitä menneiden vuosien takaa. Käytin todella ahkerasti mustia jakkuja silloin, kun ne olivat todella suurinta huutoa. Olen kokeillut näitä oversize jakkujani mutta vielä ei ole napannut musta jakku. Ehkäpä hetken päästä, kun mennään pidemmälle syksyyn. Nyt ruskea tuntuu pehmeältä värivaihtoehdolta blondille. Kävitkö sinä Habitaressa ja mitä sinulle jäi mieleen päällimmäisenä?


-tuulanneli
Jakku // Cellbes täällä (klik)*
Rusettipaitis // Sleek Atelier
Marion farkut // Cellbes täällä (klik)*
Laukku // By Malene Birger
Lenkkarit // Nike


*adlinks

7 Comments

 1. Unknown
  Kirjoittaja
  18.9.2018 / 18:22

  Habitaren kävijänä ilahtuu aina, kun näkee blogeissa uusia kohteita, mitkä jäi itseltä huomaamatta.
  – Ihanan värinen muuten tuo jakkusi! Olen itsekin mieltynyt näihin ruosteenpunaisiin ja ruskean eri sävyihin.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.9.2018 / 19:33

   Kiitos Virpi 🙂

   Meistä jokainen näkee Habitaren eri näkökulmasta ja siksi näitä postauksia messujen ympäriltä on ollut kiva lukea. Itseltäni jäi varmasti paljon asioita näkemättä.

 2. Marjo
  Kirjoittaja
  18.9.2018 / 19:57

  Kävin Habitaressa heti ammattilaispäivä ja mieleeni jäi parhaiten värien voimakas tuleminen. Signals -vainunäyttely on vuosi vuodelta aina vain kiinnostavampi ja sinne piti vielä eteishallista mennä takaisin tarkistamaan yksi kiinnostava juttu.
  Harmi kun ei ehditty nähdä mutta ehkä I Love Me -messuilla.
  Rapsuja Hansille <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.9.2018 / 19:35

   Habitare oli pullollaan mielenkiintoisia juttuja. Me keskityimme omien projektien ideoimiseen. Löysimme pari kivaa juttua. Katsotaan miten toteutamme ne.

   Kivaa loppuviikkoa ja rapsuja Minnielle!

 3. Annukka Vuorela | HappyAnnukka
  Kirjoittaja
  20.9.2018 / 13:30

  Kävin Habitaressa ja mullekin jäi pienoinen pettymys. Messut olisivat varmasti olleet enemmän antoisat, jos olisi sisustamassa kotia lattiasta kattoon, mutta useimmilla meillä se sisustus on pienten sisustuselementtien muutoksia. Omaan sisustukseen en saanut oikeastaan mitään, mutta ihan kiva sunnuntaihetki siellä oli.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.9.2018 / 19:37

   Meillä oli kanssa parasta antia se, että olimme yhdessä liikenteessä. Samalla saimme vahvistusta omien projektien toteuttamiseen.

   Kivaa loppuviikkoa sinulle!

 4. Mira Rinne
  Kirjoittaja
  21.9.2018 / 23:46

  En tiedä hävettääkö myöntää, mutta itse en ole käynyt kertaakaan Habitaressa vaikka tiedänkin, että luultavasti olisi kyllä oma juttuni näin sisustusta rakastavana. Ehkä tämä ajankohta ja välimatkakin toki tekevät tehtävänsä.

  Ihana asukokonaisuus, jossa mielenkiintoisena yksityiskohtana tuo solmu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?